2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Bende öyleyim gün içi yiyemiyorum gecede hep acıkıyorum

Sonucunu paylaşırmısın gelince

Sağlıkla gelsin inşallah. Belirtiler çoğumuz da aynı. Bulantı olmadı daha ama benim kızımda 7. Haftada başlamıştı o yüzden korkuyorum.

Hafsanur 30 haziranda bebis olacaksa 6 haftalık mi oluyomus benim 10 temmuz 4 hafta gosteriyo nasıl oluyo ki

Günaydın kızlar:) Nasilsiniz, aile hekimim aradi gittim kan verdim yarın çıkacak :) Erken öğrenmek de çok iyi değilmiş ya keşke biraz bekleyip öğreneydim :)

Günaydın kızlar:) Nasilsiniz, aile hekimim aradi gittim kan verdim yarın çıkacak :) Erken öğrenmek de çok iyi değilmiş ya keşke biraz bekleyip öğreneydim :)
Günaydııııın ben yine iyiyim ufak ufak midem kalkıyor arada ama yine de maşallahım var
Erken öğrenmek malesef sıkıntılı bi durum ilk gebeliğimi bende erken öğrenmiştim beta hcg artcak mı diye beklerken kahrolmuştum inşallah seninde sonucun çok güzel çıkıcak

Maşallah maşallah buna şükür, ufak belirttiler bile insani bi mutlu ediyor sanırım:) Insallah guzel çıkar kuzum :) Satımızın arası 1 hafta bakalim bebisler nasi olacak :)

Maşallah maşallah buna şükür, ufak belirttiler bile insani bi mutlu ediyor sanırım:) Insallah guzel çıkar kuzum :) Satımızın arası 1 hafta bakalim bebisler nasi olacak :)
Kesinlikle çok şükür sağlıklı olsunlar inşallah aynen aramızda 1 hafta var çok yok muhtemelen sezeryan falan olursa aynı zamanda alırız kucağımıza minikleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…