2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
İlk idrarla mı yaptınız ? ilk idrarla çıkmıyor çünkü. birde 25 dakika falan sonra bakın görünebiliyor çokkk az olsa da
Ben ilk idrarla yaptım testimi adete 6 gün kala normal kaset testle ve çıktı silik bı çizgi ben bile inanamadım valla nasıl bu kadar erken çıktı diye

evet canim. ama ben istemiyorum. cunku kardeslerime bakarken cok zorlanmistik

Maşallah kız sizde ikiz ne cokmus zor tabi bencede ama büyüyüncede güzel pluyor cocuklar hem kardeş hem arkadas gibi banagüzel geliyo ondan

Maşallah kız sizde ikiz ne cokmus zor tabi bencede ama büyüyüncede güzel pluyor cocuklar hem kardeş hem arkadas gibi banagüzel geliyo ondan
evet elini sallasan ikize denk geliyo buyuyunce guzeller ama iste destekcin yoksa buyutmek zor. ilk cocugumun ozel durumu oldugu icin tek basima buyutmem cok zor. Allah yazdiysa bas ustune yine de. Allah isteyene gabi gani ikiz versin diyeyim

Nasılsınız kızlar. Biz şuan arabada gidiyoruz ve benim kasıklar fena ağrıyor. Aşırı şiddetli değil ama Kendini belli eden bir kasılma var
Sizde de mi kasık ağrısı var 4+1 çok yeni hamileyim adet günüm pazartesi ve adet olacakmisim gibi bir his var hep ara ara kasık ağrısı oluyor şiddetli değil ama adet olunca ağrır ya böyle kendini hissettiriyor korkuyorum

korkma adete yakin ben de minik minik kasik agrisi yasadim. bu hamileleligimde cok yogun olmasa da ilkinde yogundu. vucut regl olmayacagini farketmeye basliyor

korkma adete yakin ben de minik minik kasik agrisi yasadim. bu hamileleligimde cok yogun olmasa da ilkinde yogundu. vucut regl olmayacagini farketmeye basliyor
İlk kızımda daha şiddetli sancılar çekiyordum o sıralar ev taşıyordum koca evi kendim tek başıma kutula hurclari çek eşyaları topla o kdr keskin anı sancı kramplar giriyordu ki nefesim kesiliyordu bu şekilde anladım zaten gebeligimi acaba bişey mi varda bu kadar karnım ağrıyor diye ertesi gün test yaptım ve hamile çıktım ilk aylar düşük riski yaşadım progesteron kullandım sürekli 15 20 gün kahverengi açık pembe lekeler oldu çok şükür şuan 5 yaşı bitecek bu ağrı onunkinin yanında çok çok hafif elbette ama işte annelik içgüdüsü hemen yükleniyor kadına endişeler korkular

Benim hala ara ara ağrım oluyor. Bende sürekli adet mi oldum diye konturole gidiyorum. Şuan için normal tabi. Kanama olmadan olan ağrı rahim büyüdüğü için oluyormuş. Ben kızımda çok daha şiddetlisini yaşadım ama hep normal dendi

gunaydin kizlar. nasilsiniz. ben tum gece kabuslarla bogustum. izmirdeki dwpremi gorup durdum. ankarada yasiyorum ama fena etkilendim.
Ben yüzüstü yatmaya çok alışkınım şimdi öyle yatamıyorum aşırı karın ağrım oluyor. Rahat yatamadığım için de dönüp duruyorum. Bide çok sıkışıyorum sürekli uyanıyorum. Uykular yasak artık bize.

Bende yüzüstüne alışıgım ve karnımda sertlik hissediyorum rahatsız oluyorum. Psikolojik mi acaba diyordum cok erken değil mi bundan rahatsız olmak için. Sizin 2. Cocuk daja iyi bilirsiniz normal mi

gunaydin kizlar. nasilsiniz. ben tum gece kabuslarla bogustum. izmirdeki dwpremi gorup durdum. ankarada yasiyorum ama fena etkilendim.
Günaydın canım bende rahat uyuyamıyorum rüya. cok görüyorum onun dısında da yüzüstüne alısıgım yüzüstü yatsam karnımda bi sertleşme var sanki beni rahatsız ediyo

Günaydın canım bende rahat uyuyamıyorum rüya. cok görüyorum onun dısında da yüzüstüne alısıgım yüzüstü yatsam karnımda bi sertleşme var sanki beni rahatsız

Günaydın canım bende rahat uyuyamıyorum rüya. cok görüyorum onun dısında da yüzüstüne alısıgım yüzüstü yatsam karnımda bi sertleşme var sanki beni rahatsız ediyo
acaba gaz birikmesi mi var. ilk haftalar yogun olur. sertlik de ondan dolayi olabilir.

kizlar bi cogunuz ayni seyi yasiyosunuz. ilk aylarda gaz birikmes yasanir. o yuzde siskinlik hissi yuz ustu uzun sure yatamama gibi durumlar olabilir. bunu bizzat iki dr soylemisti. asil rahatsizligi 20 li haftalardan sonra fazla fazla yasayinca bu ilk hafta da neymis diceksiniz. su an ben de yogun bir siskinlik yok ama yine de yuz ustu yatamiyorum. ilk dogum belden uyusturma oldugu icin su an yuz ustu uzandigimda belimde yanma oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…