Ben ilk idrarla yaptım testimi adete 6 gün kala normal kaset testle ve çıktı silik bı çizgi ben bile inanamadım valla nasıl bu kadar erken çıktı diyeİlk idrarla mı yaptınız ? ilk idrarla çıkmıyor çünkü. birde 25 dakika falan sonra bakın görünebiliyor çokkk az olsa da
evet canim. ama ben istemiyorum. cunku kardeslerime bakarken cok zorlanmistikAyy senin baya baya olma ihtimali var. Rabbim gönlüne göre versin. Benim teyzemin ikizleri var. Onun da teyzesinin ikizleri vardı. Doğup ölen ikiz amcalarım varmış. Eşimin halası ikiz çocuk aldırmak zorunda kalmış. Annem ikiz kardeşlerime düşük yaptı.
Haklısın bakımı çok zorevet canim. ama ben istemiyorum. cunku kardeslerime bakarken cok zorlanmistik
aynen. 28 haftalik dogdular. hayatta kalma mucadelesi verdiler resmen. simdi ikisi de ogretmen. calisiyolar. 23 yasindalar ama her sey cok zordu.Haklısın bakımı çok zor
Maşallah kız sizde ikiz ne cokmusben de tam tersi ikiz olmasndan korkuyorumkardeslerim ikizdi. cok zorlandik. ilk cocugum. annemle beraber baktik. 3 teyzem var ikisinin ikizi var. 4 dayim var. 2 sinin ikizi var. kuzenimlerimden ikisinin ikizi birinin ucuzu var. yani yakin akrabada 7 tane ikiz. bir tane ucuz var. uzak akrabada da var diyodu annem. ikiz bakimi destekcin yoksa cok zor...Allah isteyene versin
evet elini sallasan ikize denk geliyoMaşallah kız sizde ikiz ne cokmuszor tabi bencede ama büyüyüncede güzel pluyor cocuklar hem kardeş hem arkadas gibi banagüzel geliyo ondan
Amin kuzucumevet elini sallasan ikize denk geliyobuyuyunce guzeller ama iste destekcin yoksa buyutmek zor. ilk cocugumun ozel durumu oldugu icin tek basima buyutmem cok zor. Allah yazdiysa bas ustune yine de. Allah isteyene gabi gani ikiz versin diyeyim
Sizde de mi kasık ağrısı var 4+1 çok yeni hamileyim adet günüm pazartesi ve adet olacakmisim gibi bir his var hep ara ara kasık ağrısı oluyor şiddetli değil ama adet olunca ağrır ya böyle kendini hissettiriyor korkuyorumNasılsınız kızlar. Biz şuan arabada gidiyoruz ve benim kasıklar fena ağrıyor. Aşırı şiddetli değil ama Kendini belli eden bir kasılma var
korkma adete yakin ben de minik minik kasik agrisi yasadim. bu hamileleligimde cok yogun olmasa da ilkinde yogundu. vucut regl olmayacagini farketmeye basliyorSizde de mi kasık ağrısı var 4+1 çok yeni hamileyim adet günüm pazartesi ve adet olacakmisim gibi bir his var hep ara ara kasık ağrısı oluyor şiddetli değil ama adet olunca ağrır ya böyle kendini hissettiriyor korkuyorum
İlk kızımda daha şiddetli sancılar çekiyordum o sıralar ev taşıyordum koca evi kendim tek başıma kutula hurclari çek eşyaları topla o kdr keskin anı sancı kramplar giriyordu ki nefesim kesiliyordu bu şekilde anladım zaten gebeligimi acaba bişey mi varda bu kadar karnım ağrıyor diye ertesi gün test yaptım ve hamile çıktım ilk aylar düşük riski yaşadım progesteron kullandım sürekli 15 20 gün kahverengi açık pembe lekeler oldu çok şükür şuan 5 yaşı bitecek bu ağrı onunkinin yanında çok çok hafif elbette ama işte annelik içgüdüsü hemen yükleniyor kadına endişeler korkularkorkma adete yakin ben de minik minik kasik agrisi yasadim. bu hamileleligimde cok yogun olmasa da ilkinde yogundu. vucut regl olmayacagini farketmeye basliyor
Benim hala ara ara ağrım oluyor. Bende sürekli adet mi oldum diye konturole gidiyorum. Şuan için normal tabi. Kanama olmadan olan ağrı rahim büyüdüğü için oluyormuş. Ben kızımda çok daha şiddetlisini yaşadım ama hep normal dendiSizde de mi kasık ağrısı var 4+1 çok yeni hamileyim adet günüm pazartesi ve adet olacakmisim gibi bir his var hep ara ara kasık ağrısı oluyor şiddetli değil ama adet olunca ağrır ya böyle kendini hissettiriyor korkuyorum
Ben yüzüstü yatmaya çok alışkınım şimdi öyle yatamıyorum aşırı karın ağrım oluyor. Rahat yatamadığım için de dönüp duruyorum. Bide çok sıkışıyorum sürekli uyanıyorum. Uykular yasak artık bize.gunaydin kizlar. nasilsiniz. ben tum gece kabuslarla bogustum. izmirdeki dwpremi gorup durdum. ankarada yasiyorum ama fena etkilendim.
Bende yüzüstüne alışıgım ve karnımda sertlik hissediyorum rahatsız oluyorum. Psikolojik mi acaba diyordum cok erken değil mi bundan rahatsız olmak için. Sizin 2. Cocuk daja iyi bilirsiniz normal miBen yüzüstü yatmaya çok alışkınım şimdi öyle yatamıyorum aşırı karın ağrım oluyor. Rahat yatamadığım için de dönüp duruyorum. Bide çok sıkışıyorum sürekli uyanıyorum. Uykular yasak artık bize.
Günaydın canım bende rahat uyuyamıyorum rüya. cok görüyorum onun dısında da yüzüstüne alısıgım yüzüstü yatsam karnımda bi sertleşme var sanki beni rahatsız ediyogunaydin kizlar. nasilsiniz. ben tum gece kabuslarla bogustum. izmirdeki dwpremi gorup durdum. ankarada yasiyorum ama fena etkilendim.
Günaydın canım bende rahat uyuyamıyorum rüya. cok görüyorum onun dısında da yüzüstüne alısıgım yüzüstü yatsam karnımda bi sertleşme var sanki beni rahatsız
acaba gaz birikmesi mi var. ilk haftalar yogun olur. sertlik de ondan dolayi olabilir.Günaydın canım bende rahat uyuyamıyorum rüya. cok görüyorum onun dısında da yüzüstüne alısıgım yüzüstü yatsam karnımda bi sertleşme var sanki beni rahatsız ediyo
gazlanmissiniz giiGünaydın kızlar ben de rahat uyuyamiyorum ya yüz üstü çok rahatsız oluyorum
Belki de ondandır canımacaba gaz birikmesi mi var. ilk haftalar yogun olur. sertlik de ondan dolayi olabilir.