Niye eee kız küstün. Hayirdiryüzdün yüzdün kuyruğuna geldin az kaldı cnm
dikkat et
hayırlısı ile doğur inşallah
benm 2023 ama sizi kıskandım keşke 1 ay önce gaza getirseydnz
ben sana küsüm bühüüüüüüüüüüüüüü
ayran içtik ayrı düştükKızlar
Niye eee kız küstün. Hayirdir
Bizim isyerinde bir abla 45 yaşında idi kadın hep adet duzensizligi vardı 3 4 ay adet olmamiss demis heralde ben menopaza girdim doktora gidiyor hamile hemde cinsiyeti dahi ogreniyor kadın sokkValla doktor da şok oldu kombo yapmışsın der gibi baktı yüzüme
Sağol canım inşallahyüzdün yüzdün kuyruğuna geldin az kaldı cnm
dikkat et
hayırlısı ile doğur inşallah
benm 2023 ama sizi kıskandım keşke 1 ay önce gaza getirseydnz
ben sana küsüm bühüüüüüüüüüüüüüü
geçen sene işte tedavi olup kızımı kucağıma aldığımdaBizim isyerinde bir abla 45 yaşında idi kadın hep adet duzensizligi vardı 3 4 ay adet olmamiss demis heralde ben menopaza girdim doktora gidiyor hamile hemde cinsiyeti dahi ogreniyor kadın sokkilk çocuğu ile ikinci çocuğu arasında 21 yaş var
Sağol canım inşallahbileydik hemen gaza gelecegini gazlardik tekrarmi dondurdun
İyiyim canım hoşgeldin senden naberKızlar
Niye eee kız küstün. Hayirdir
Cok yoğundum cnm. Bayadır giriş yapmıyordum. Hersey bana bakıyor.ayran içtik ayrı düştük
gelmez oldun buralara
hangi rüzgar estirdi seni buralara
Canım iki çocuk çok güzel ama oğlum kolikgeçen sene işte tedavi olup kızımı kucağıma aldığımda
3 dondurulmuşum vardı
halada donuk beni bekliyorlar
seneye kısmetse..
he tutarmı bilinmez
ama 2. çocuğu çok istiyorum
çocukları cok seviyorum
İyi diyelim iyi olalım. Bende hamisdim. Bugün doktordan boş gebelik diye çıktım. Haftaya kontrolu var yine.İyiyim canım hoşgeldin senden naber
Planlı mıydı canım Rabbim inşallah gönlüne göre versin üzülme 3 yavrun var sağlıkla 4. De zamanını bekliyordurCok yoğundum cnm. Bayadır giriş yapmıyordum. Hersey bana bakıyor.
Bende hamileydim. Doktordan yeni geldim. Bebis oluşmamış. Boş gebelik dedi. Haftaya kadar beklicegiz artık.
çok üzüldümCok yoğundum cnm. Bayadır giriş yapmıyordum. Hersey bana bakıyor.
Bende hamileydim. Doktordan yeni geldim. Bebis oluşmamış. Boş gebelik dedi. Haftaya kadar beklicegiz artık.
bunun bi yolu ykmu yaCanım iki çocuk çok güzel ama oğlum kolik
Planlı mıydı canım Rabbim inşallah gönlüne göre versin üzülme 3 yavrun var sağlıkla 4. De zamanını bekliyordur
Planliydi kizlarçok üzüldüm
ne dieceğimi bilemiyorum
bunun bi yolu ykmu ya
çok şükür pırıl pırıl evlatların varPlanliydi kizlar
Evet kendimi teselli ediyorum. Demek ki sagliksizdi oluşmadı diyorum.
Haftaya kadar bekkicegiz
Bizde 5 aydır deniyorduk. Kısmet artikçok şükür pırıl pırıl evlatların var
madem istiosun bidaha olur
bak ben istiyorum ama olmuor
ben senelerce denedm olmadıBizde 5 aydır deniyorduk. Kısmet artik
Sen ne zmn dır deniyorsun?
Birinci zaten benimde önce tedavi oldum. Aşılama falan, sonra boş gebelik oldum. Doktorum 3 ay dinlen birdaha aşılama olursun demişti. Sonra kendiliğinden oldu.ben senelerce denedm olmadı
tüple oldu kızım zaten
Tutar insallah belki seninde bir mucizen gelir bilemeyiz rabbim sadece ol desin inşallah zamanida presensesin kardeşi gelirgeçen sene işte tedavi olup kızımı kucağıma aldığımda
3 dondurulmuşum vardı
halada donuk beni bekliyorlar
seneye kısmetse..
he tutarmı bilinmez
ama 2. çocuğu çok istiyorum
çocukları cok seviyorum
Ay çok şaşırdım, hayırlı olsun kuzum ya. Hadi bakalım .Inşallah sağlıkla dünyaya gelsin 3. Bebek ☺☺Sürprizin ötesinde resmen mucize bebek
Doğum kontrol hapı kullanıyorum yaklaşık 10 aydır
2 kasımda adet oldum 1 hafta sonra zatürreden hastaneye yattım
Tomografiler röntgenler ilaçlar eve geldim arkasından bebeler hastalandı
Bütün bir ay hastalıkla geçti doğru dürüst birliktelik bile olmadı yani
Bi de ikizler tüp olunca hiç ihtimal vermemiştir adetim gecikince erken menopozu düşündüm hamileliği dusunmedim
Canım gözünüz aydınSagol canım benim inşallah 3.bebis için hep iyi ki derim
Ay çok şaşırdım, hayırlı olsun kuzum ya. Hadi bakalım .Inşallah sağlıkla dünyaya gelsin 3. Bebek ☺☺
Sagolun kizlar ben de şaşırdım vallaCanım gözünüz aydınsağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah