2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Hayırlı olsun canım saglickla kucağına al inşallah planlı bir hamileleikmiydi yoksa sürpriz yumurtami🥰🥰🥰
Sürprizin ötesinde resmen mucize bebek🤣
Doğum kontrol hapı kullanıyorum yaklaşık 10 aydır
2 kasımda adet oldum 1 hafta sonra zatürreden hastaneye yattım
Tomografiler röntgenler ilaçlar eve geldim arkasından bebeler hastalandı
Bütün bir ay hastalıkla geçti doğru dürüst birliktelik bile olmadı yani
Bi de ikizler tüp olunca hiç ihtimal vermemiştir adetim gecikince erken menopozu düşündüm hamileliği dusunmedim🤣

İyilik datlum senden naberr evdeyim calismayacam dedim ise gitmedim🤣🤣🤣:mad::mad::mad::mad:
Şaka şaka 10 gün raporluydum sonra 12 de yillik izin sonra bir 10 daha rapor alırsam 32 haftalık oluyorum nasip olursa sonra duruma bakacağım doğum sonrası aktarma icin sen nasilsin
Cnm nie bişimi oldu Allah korusun
Yksa gitmek istemediğin içinmi

Sürprizin ötesinde resmen mucize bebek🤣
Doğum kontrol hapı kullanıyorum yaklaşık 10 aydır
2 kasımda adet oldum 1 hafta sonra zatürreden hastaneye yattım
Tomografiler röntgenler ilaçlar eve geldim arkasından bebeler hastalandı
Bütün bir ay hastalıkla geçti doğru dürüst birliktelik bile olmadı yani
Bi de ikizler tüp olunca hiç ihtimal vermemiştir adetim gecikince erken menopozu düşündüm hamileliği dusunmedim🤣
Baya baya mucize olmuş kuzum menopaza kadar gittim ama gebelik hayır diyordun haa 🤣🤣🤣 nasip kısmet bu tür olaylari çok duyuyoruz ilk tüp sonrası normal olan seninkide doğum kont hapiyla baya mucize maşallah🤲🤲🤲 sağlıcakla kucağına al canimm

Cnm nie bişimi oldu Allah korusun
Yksa gitmek istemediğin içinmi
Erken doğum riskim vardı canım rahimde açılma vardı doktora istirah verdi ilk hamileigimle hiç alakası yok onda koşar oynar hoplar ziplardin bunda markete dahi zor gidiyorum yürüyeceksin bebeği kaldırmaya aksın iş yapmayacaksin dedi şimdi progestan kullanıyorum biraz biraz iyiyim çok sukurr🤲🤲🤲 bende riske atmak istemedim evde dinleniyorum kizimla vakit geciriyorum

Erken doğum riskim vardı canım rahimde açılma vardı doktora istirah verdi ilk hamileigimle hiç alakası yok onda koşar oynar hoplar ziplardin bunda markete dahi zor gidiyorum yürüyeceksin bebeği kaldırmaya aksın iş yapmayacaksin dedi şimdi progestan kullanıyorum biraz biraz iyiyim çok sukurr🤲🤲🤲 bende riske atmak istemedim evde dinleniyorum kizimla vakit geciriyorum
Yaa kyamam
Şimdi nasılsın peki

Baya baya mucize olmuş kuzum menopaza kadar gittim ama gebelik hayır diyordun haa 🤣🤣🤣 nasip kısmet bu tür olaylari çok duyuyoruz ilk tüp sonrası normal olan seninkide doğum kont hapiyla baya mucize maşallah🤲🤲🤲 sağlıcakla kucağına al canimm
Valla doktor da şok oldu kombo yapmışsın der gibi baktı yüzüme 🤣

Şimdi çok şükür rahim toparlandı ama hep temkinli gidiyorum çok iş yapmiyorum az yapıp biraz dinleniyorum böyle boyle insalalh zamanı gelince doğum yaparjm sen nasilsjn senin 2022 kasimmiydi 2023 kasimmiydi??
yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin az kaldı cnm
dikkat et
hayırlısı ile doğur inşallah
benm 2023 ama sizi kıskandım keşke 1 ay önce gaza getirseydnz :KK70:

ben sana küsüm bühüüüüüüüüüüüüüü

X