- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
annem bana bebeyle lazımAnneni bana ver ben sana yeni doğmuş bebe vereyim
Bak tüp yok ilaç yok 9 ay hamilelik yok
Şak diye doğmuş hazır bebe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
annem bana bebeyle lazımAnneni bana ver ben sana yeni doğmuş bebe vereyim
Bak tüp yok ilaç yok 9 ay hamilelik yok
Şak diye doğmuş hazır bebe
Hayırlı olsun canım saglickla kucağına al inşallah planlı bir hamileleikmiydi yoksa sürpriz yumurtamiBen varım olur mu
İyilik sendennKizlaaarrrrrr naber???
Sürprizin ötesinde resmen mucize bebekHayırlı olsun canım saglickla kucağına al inşallah planlı bir hamileleikmiydi yoksa sürpriz yumurtami
Sagol canım benim inşallah 3.bebis için hep iyi ki derimNosking kiz hayırlı uğurlu olsun.
İyilik datlum senden naberr evdeyim calismayacam dedim ise gitmedim
Cnm nie bişimi oldu Allah korusunİyilik datlum senden naberr evdeyim calismayacam dedim ise gitmedim
Şaka şaka 10 gün raporluydum sonra 12 de yillik izin sonra bir 10 daha rapor alırsam 32 haftalık oluyorum nasip olursa sonra duruma bakacağım doğum sonrası aktarma icin sen nasilsin
Baya baya mucize olmuş kuzum menopaza kadar gittim ama gebelik hayır diyordun haa nasip kısmet bu tür olaylari çok duyuyoruz ilk tüp sonrası normal olan seninkide doğum kont hapiyla baya mucize maşallah sağlıcakla kucağına al canimmSürprizin ötesinde resmen mucize bebek
Doğum kontrol hapı kullanıyorum yaklaşık 10 aydır
2 kasımda adet oldum 1 hafta sonra zatürreden hastaneye yattım
Tomografiler röntgenler ilaçlar eve geldim arkasından bebeler hastalandı
Bütün bir ay hastalıkla geçti doğru dürüst birliktelik bile olmadı yani
Bi de ikizler tüp olunca hiç ihtimal vermemiştir adetim gecikince erken menopozu düşündüm hamileliği dusunmedim
Erken doğum riskim vardı canım rahimde açılma vardı doktora istirah verdi ilk hamileigimle hiç alakası yok onda koşar oynar hoplar ziplardin bunda markete dahi zor gidiyorum yürüyeceksin bebeği kaldırmaya aksın iş yapmayacaksin dedi şimdi progestan kullanıyorum biraz biraz iyiyim çok sukurr bende riske atmak istemedim evde dinleniyorum kizimla vakit geciriyorumCnm nie bişimi oldu Allah korusun
Yksa gitmek istemediğin içinmi
Yaa kyamamErken doğum riskim vardı canım rahimde açılma vardı doktora istirah verdi ilk hamileigimle hiç alakası yok onda koşar oynar hoplar ziplardin bunda markete dahi zor gidiyorum yürüyeceksin bebeği kaldırmaya aksın iş yapmayacaksin dedi şimdi progestan kullanıyorum biraz biraz iyiyim çok sukurr bende riske atmak istemedim evde dinleniyorum kizimla vakit geciriyorum
İyi diyelim iyi olalım cnmİyilik sendenn
Şimdi çok şükür rahim toparlandı ama hep temkinli gidiyorum çok iş yapmiyorum az yapıp biraz dinleniyorum böyle boyle insalalh zamanı gelince doğum yaparjm sen nasilsjn senin 2022 kasimmiydi 2023 kasimmiydi??Yaa kyamam
Şimdi nasılsın peki
Valla doktor da şok oldu kombo yapmışsın der gibi baktı yüzümeBaya baya mucize olmuş kuzum menopaza kadar gittim ama gebelik hayır diyordun haa nasip kısmet bu tür olaylari çok duyuyoruz ilk tüp sonrası normal olan seninkide doğum kont hapiyla baya mucize maşallah sağlıcakla kucağına al canimm
yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin az kaldı cnmŞimdi çok şükür rahim toparlandı ama hep temkinli gidiyorum çok iş yapmiyorum az yapıp biraz dinleniyorum böyle boyle insalalh zamanı gelince doğum yaparjm sen nasilsjn senin 2022 kasimmiydi 2023 kasimmiydi??
ben sana küsüm bühüüüüüüüüüüüüüüBal0ncuk nasılsın cnm