2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
bir süre pütürlü verme cnm.. kendi eline ver.. sonra birdaha dene
belkide inada bindirmiştir

Günaydın. Canım çıksa dert çıkmasa dert galiba bu dişler. Bizim de hâlâ dişimiz yok diye endişeleniyorum ben de
geç çıkan diş sağlıklı olur derler.. ben ilk başlarda çıkmasa die bekliyordum
ama sanırım azı dişlerimiz sıcağa denk geldi die yavrum perişan

geç çıkan diş sağlıklı olur derler.. ben ilk başlarda çıkmasa die bekliyordum
ama sanırım azı dişlerimiz sıcağa denk geldi die yavrum perişan
Diş çıkarma uzun bir süreç ama umarım herşey gibi bunu da bir an önce atlatır kuzucuğun canım.

Selâmlar kızlar uzun süre oldu yazmamalı nasılsınız? Hiç fırsat bulamıyorum benim oğluştan. Bana çok düşkün oldu tuvalete bile girsem kapıda ağlıyor ev işlerimi yapamaz oldum 1 dk başından ayrılamıyorum hep beni takip ediyor. Sizde durumlar nasıl bu kadar bağlı olan var mı bir de ev işlerimi nasıl hallediyorsunuz biz en başa döndük resmen ev berbat halde Allah im kolaylık versin.

yaaa cnm nasılsınnnn
özledik

bir süre pütürlü verme cnm.. kendi eline ver.. sonra birdaha dene
belkide inada bindirmiştir
Tamam canım deniyim bakayım
Selam canım aynısı biz de anne ve babaya çok düşkün ikimiz de oturup oynayalım istiyor en azından babasıyla oynarken iş yaparım diyorum olmuyor çoğu zaman üçümüz oynuyoruz

Ek gıdayı bile kesti sürekli memede eşim şehir dışında çalışıyo tırlatmak üzereyim ne ev işi dişimi fırçalasam ona şükür

Iyi gunler hanimlar cok uzun zamandir ugrayamadim nasilsiniz bebekler nasil benim kizim cok hareketli bir bebek gun gecmiyor ki ev kazasiyla karsilasmayalim

Bizde oyleyiz canim ben isi biraz cozdum eline temiz bir bez veriyorum oyuna çevirdik işleri bazen dolaplara sürüyor bazen yerlere o sekilde oda oda yapıyoruz supurge cekerken oda tutuyor mutlu oluyor onada gorev vermemden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…