2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Glnkymn canım sen doğumunu kırıkhanda mı yaptın? Yaptıysan hangi hastane ? Oraya taşınınca kime gideceğimiz konusunda hiçbir fikrim yok
Hayır canım Antakya'da Akademi Hastanesinde yaptım. Kırıkhanda Bilim hastanesinde de iyi doktorlar var diyorlar ama hiç gitmedim.

Bizde Nosking ile kayfe içeriz hıh
Foto da atarız dimi
Hep 40 dk da geldik biz canım. Yavaş kullanıyoruz arabayı ondan herhalde
Bi kere kaynımgile gidecektik tam bebelerin uyku saatinde evden çıktık
Esime dedim ki gerekirse 30la git en sağdan
Bu bebeler 1 saat uyuyacak
Yarım saatte antakyaya geldik bi de kaynımın evinin orda dolandık yarım saat
Zorlasan bile olmuyor

düşüncem sen önce gelde

1 yaş çekimi tam bir faciaydı. Yan odada gülen çocuk studyoda ağladı ağladı ağladı ağladı. Oğluşu üzdüğümemi üzüleyim yoksa heveslerimin boşa çıkmasına mı bilemedim.
yan odada gülüp stüdyoda ağlama sebebi
belki konsepti beğenmedi
ona seçtirseydniz

Amin canım çok şükür anne olmak ne zormuş meğer 6 sene yolunu gözledim uğruna birsürü iğne ilaç kullandım şimdi canıma okuyor ama ilerde bu günleri özleyecez biliyorum Rabbim herkesin evladına sağlık sıhhat versin kimseyi de evladıyla sınamasın

1 yaş çekimi tam bir faciaydı. Yan odada gülen çocuk studyoda ağladı ağladı ağladı ağladı. Oğluşu üzdüğümemi üzüleyim yoksa heveslerimin boşa çıkmasına mı bilemedim.
Ayy tühh kötü olmuş canım ya bizde gittik çekimlere ortamı görünce biraz mızmızlandı kucağımdan inmek istemedi eyvah yandık dedim sonra fotoğrafçımız kendi haline bırakın biraz alışsın sonra çekeriz dedi ablamızda merak edip biraz ortalıkta dolaşınca onun peşine düştü yavaş yavaş ortama alıştı yinede çekimlerde çok poz vermedi oturtuyoruz kalkıyo ayakta olunca yürüyüp geliyo yakalayabildiğimizi pozu yakaladık çok yorucu geçmişti

Amin canım inşallah evet kolay değil hayatını ona göre yaşıyosun kendi başına bişey yapamıyorsun.herşeyin onunla

Dekorlarla oynamak istedi izin vermedik ona inat yaptı galiba yürüyemiyor henüz o konuda zorlamadık ama ateşlendi sonra hastalancakmış demekki şimdi larenjitle uğraşıyorum

Dekorlarla oynamak istedi izin vermedik ona inat yaptı galiba yürüyemiyor henüz o konuda zorlamadık ama ateşlendi sonra hastalancakmış demekki şimdi larenjitle uğraşıyorum
Hadi ya geçmiş olsun canım.bu ara kimle konuşsam çocuklar hep aynı ya ateş ya ishal ya boğaz enfeksiyonu..bizde koca kış hiç hastalanmadık ama yaza girdiğimizden beri burun akıntısı öksürük hırıltı ile uğraşıyoruz.büyük rahatsızlanıyo küçüğe bulaştırıyo tam geçti diyoruz yine aynı

Iyi akşamlar temmuz anneleri bir sene nasıl geçti bilemedik valla. Bu seneki temmuz ayı da bir sene gibi geçti. En azından benim için öyleydi Herkes iyidir umarım. Biz iyiyiz çok şükür ama iştah problemi yaşıyoruz. Size de sorayım kahvaltıda öğlende akşam yemeğinde neler yediriyorsunuz. Katiyyen pütürlü yiyemiyor öneriniz var mı? Eline salatalığı verince çatır çatır yiyen çocuk çorbanın içindeki minik havuç tanesini minik kıymayı(3 kez cektiriyorum) yiyemiyor direk kusuyor. Hatta artık yemeklerin kokusunu bilip direkt daha ağzına getirmeden kaşığı öğürüyor ve kusmaya başlıyor. Psikolojik oldu bu durum nasıl yardım alabilirim. Hala kahvaltıda hipp kaşık maması yiyor sadece. Yumurta alerjisi var zaten. Hiçbir şey yiyemiyoruz kafayı yiyeceğim. Her yaptığım çöpe gidiyor sinir harbi yaşıyorum resmen. Tek sıkıntımız bu önerilerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…