- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
Kız beleş ev reyhanlıda olsa tatlı gelirKız öyle deme. Kayınbabam ev verdi bize ordan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız beleş ev reyhanlıda olsa tatlı gelirKız öyle deme. Kayınbabam ev verdi bize ordan
Ehehehe doğru diyon vallaKız beleş ev reyhanlıda olsa tatlı gelir
Bizde Nosking ile kayfe içeriz hıhEhehehe doğru diyon valla
En dandirik ev bile 2000 tl den başlıyor Kırıkhan’da
Kız ben de çıkar gelirim, 40 dk mesafe var , oğlumla atlarız arabaya gelirizBizde Nosking ile kayfe içeriz hıh
40 dk sürmüyor yaaa arabaylaKız ben de çıkar gelirim, 40 dk mesafe var , oğlumla atlarız arabaya geliriz
Hep 40 dk da geldik biz canım. Yavaş kullanıyoruz arabayı ondan herhalde40 dk sürmüyor yaaa arabayla
dolmuşla sürerde
arabayla 20-25 dk felan
Hayır canım Antakya'da Akademi Hastanesinde yaptım. Kırıkhanda Bilim hastanesinde de iyi doktorlar var diyorlar ama hiç gitmedim.Glnkymn canım sen doğumunu kırıkhanda mı yaptın? Yaptıysan hangi hastane ? Oraya taşınınca kime gideceğimiz konusunda hiçbir fikrim yok
Foto da atarız dimiBizde Nosking ile kayfe içeriz hıh
Bi kere kaynımgile gidecektik tam bebelerin uyku saatinde evden çıktıkHep 40 dk da geldik biz canım. Yavaş kullanıyoruz arabayı ondan herhalde
düşüncem sen önce geldeFoto da atarız dimi
Bi kere kaynımgile gidecektik tam bebelerin uyku saatinde evden çıktık
Esime dedim ki gerekirse 30la git en sağdan
Bu bebeler 1 saat uyuyacak
Yarım saatte antakyaya geldik bi de kaynımın evinin orda dolandık yarım saat
Zorlasan bile olmuyor
Geliyom az kaldıdüşüncem sen önce gelde
yan odada gülüp stüdyoda ağlama sebebi1 yaş çekimi tam bir faciaydı. Yan odada gülen çocuk studyoda ağladı ağladı ağladı ağladı. Oğluşu üzdüğümemi üzüleyim yoksa heveslerimin boşa çıkmasına mı bilemedim.
en son yan odada çek canım doğal fotolarımız olsun diyecektim seneye eve çağırcam fotoğrafçıyı çocuğum doğal yaşam alanında gülüyor bazeeeeeenyan odada gülüp stüdyoda ağlama sebebi
belki konsepti beğenmedi
ona seçtirseydniz
Amin canım çok şükür anne olmak ne zormuş meğer 6 sene yolunu gözledim uğruna birsürü iğne ilaç kullandım şimdi canıma okuyor ama ilerde bu günleri özleyecez biliyorum Rabbim herkesin evladına sağlık sıhhat versin kimseyi de evladıyla sınamasınAhh canım tahmin edebiliyorum çocuklarda da böyle birşey var işte hastanınca huyu değişir derler benim büyük kızda öyle olmuştu hastalandığı zaman huyu değişirdi sevdiği şeyi sevmez sevmediği şeyi sever olurdu.işte böyle böyle büyüyorlar ne yapalım illaki hastalanacaklar tabi Rabbim dermansız dert hastalık vermesin şükür bugünlerimize
Ayy tühh kötü olmuş canım ya bizde gittik çekimlere ortamı görünce biraz mızmızlandı kucağımdan inmek istemedi eyvah yandık dedim sonra fotoğrafçımız kendi haline bırakın biraz alışsın sonra çekeriz dedi ablamızda merak edip biraz ortalıkta dolaşınca onun peşine düştü yavaş yavaş ortama alıştı yinede çekimlerde çok poz vermedi oturtuyoruz kalkıyo ayakta olunca yürüyüp geliyo yakalayabildiğimizi pozu yakaladık çok yorucu geçmişti1 yaş çekimi tam bir faciaydı. Yan odada gülen çocuk studyoda ağladı ağladı ağladı ağladı. Oğluşu üzdüğümemi üzüleyim yoksa heveslerimin boşa çıkmasına mı bilemedim.
Amin canım inşallah evet kolay değil hayatını ona göre yaşıyosun kendi başına bişey yapamıyorsun.herşeyin onunlaAmin canım çok şükür anne olmak ne zormuş meğer 6 sene yolunu gözledim uğruna birsürü iğne ilaç kullandım şimdi canıma okuyor ama ilerde bu günleri özleyecez biliyorum Rabbim herkesin evladına sağlık sıhhat versin kimseyi de evladıyla sınamasın
Dekorlarla oynamak istedi izin vermedik ona inat yaptı galiba yürüyemiyor henüz o konuda zorlamadık ama ateşlendi sonra hastalancakmış demekki şimdi larenjitle uğraşıyorumAyy tühh kötü olmuş canım ya bizde gittik çekimlere ortamı görünce biraz mızmızlandı kucağımdan inmek istemedi eyvah yandık dedim sonra fotoğrafçımız kendi haline bırakın biraz alışsın sonra çekeriz dedi ablamızda merak edip biraz ortalıkta dolaşınca onun peşine düştü yavaş yavaş ortama alıştı yinede çekimlerde çok poz vermedi oturtuyoruz kalkıyo ayakta olunca yürüyüp geliyo yakalayabildiğimizi pozu yakaladık çok yorucu geçmişti
Hadi ya geçmiş olsun canım.bu ara kimle konuşsam çocuklar hep aynı ya ateş ya ishal ya boğaz enfeksiyonu..bizde koca kış hiç hastalanmadık ama yaza girdiğimizden beri burun akıntısı öksürük hırıltı ile uğraşıyoruz.büyük rahatsızlanıyo küçüğe bulaştırıyo tam geçti diyoruz yine aynıDekorlarla oynamak istedi izin vermedik ona inat yaptı galiba yürüyemiyor henüz o konuda zorlamadık ama ateşlendi sonra hastalancakmış demekki şimdi larenjitle uğraşıyorum