2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
doktorumuz sütü verebilirsiniz dedi ama sütü bende tercih etmiyorum vermiecem
kefir verecem kefirin yararı çok
benm kızım yemek konusunda iyi herşeyi yiyor ama mama sanki bende alışılmışlık yaptı
hahaha bebe yerine kendimi boşlukta hissetim :KK70:
Alışkanlık olayına kesinlikle katılıyorum
Hayvan gibi yemek yemiş olsalar bile o biberondan illa iki fırt çekecekler

Benim kız da baaabaaa babaa diye evin içinde geziyor okadar güzel diyorki ağzı dolu dolu yavaş yavaş ann ann diyor e Nezmaan gelir bilmem😂😂
Benimkiler mi problemli arkadaş
Bi tanesinde henüz anlamlı kelime yok gıdıgıdı bıdıbıdı geziyor
Diğeri de tuvtuv diyor(tuvalet), tarçın diyor(kedimizin ismi), ayagıdı diyor(ayakkabı) ama anne demiyor
Baba da demiyor🤣

Benim kız da baaabaaa babaa diye evin içinde geziyor okadar güzel diyorki ağzı dolu dolu yavaş yavaş ann ann diyor e Nezmaan gelir bilmem😂😂
benmkide çok içten baaaa baaa dior
hay diorum ya ne babası
cici anne tatlı anne :KK70:

Alışkanlık olayına kesinlikle katılıyorum
Hayvan gibi yemek yemiş olsalar bile o biberondan illa iki fırt çekecekler
ben 2 gündür yavaş yavaş kestim mamayı :KK70: bitek sabahları veriyorum ilk uyandığında
oda işe gitmek zorundaym die kahvaltı ettirme sürem kısıtlı
yakında anneme salıp onuda vermiecem :KK70:
ama gece mama almadığı için çok uyanıyor :KK70: bakalım kaç gün sürecek alışmak

Diğeri de tuvtuv diyor(tuvalet), tarçın diyor(kedimizin ismi), ayagıdı diyor(ayakkabı) ama anne demiyor
Baba da demiyor🤣
bence bunlar işine geleni diyorlar :KK70:
acaba bize küfürde ediolarmıdır istedikleri olmadığında :KK70:

Baba da demiyor🤣
Tarcini iyi demis masalalh biride temiz çocuk tuvalete götür diyor daha ne desin boşver anneyi babayi😂😂
hay diorum ya ne babası

ben 2 gündür yavaş yavaş kestim mamayı :KK70: bitek sabahları veriyorum ilk uyandığında

Zaten babası o baba dedikce içinin yağları eriyor babannn gurbannnn olsun diye evde geziyorlar birde acayip gell gell gell diyor elleriydi hareketi yapa yapa birde şaşırıyor ağzına elini koyarak tatlılar yaa bazen diyorum bakalom gelem nasıl olacak kızıma benzeyecekmi onu nasıl seveceğiz diye sorguluyor insan

hay diorum ya ne babası

Begüm kesin ediyor ondan eminim🤣🤣🤣

Tarcini iyi demis masalalh biride temiz çocuk tuvalete götür diyor daha ne desin boşver anneyi babayi😂😂

Zaten babası o baba dedikce içinin yağları eriyor babannn gurbannnn olsun diye evde geziyorlar birde acayip gell gell gell diyor elleriydi hareketi yapa yapa birde şaşırıyor ağzına elini koyarak tatlılar yaa bazen diyorum bakalom gelem nasıl olacak kızıma benzeyecekmi onu nasıl seveceğiz diye sorguluyor insan
Tuvaleti yapmadan önce dese keşke bi de🤣

hay diorum ya ne babası

Benim oğlan banyo kapısını açık gördüğü anda dalıyor içeri. Tam girmeden yakalarsam hayır, cıss diyorum. Olduğu yere oturuyor , ağlıyor hıçkıra hıçkıra 🤣🤣 asla giremiyor banyoya 🤣 mama sandalyesinde otururken sinirlenirse ellerini önündeki tablaya vuruyor, da daaaa diye bağırıyor 🤣🤣 konuşma konusunda; baba demeyi seviyor, kapı çıtırdasa kapıya bakıyor , babaaa diyor . Ama anne yok. Sadece ağlarken innee diyor. Onu da ben anne olarak kabul etmiyorum 🤣 telefonu eline alıyor, alo der gibi şeyler söylüyor , konuşuyor ama tabi biz anlamıyoruz ne dediğini 😁

Begüm kesin ediyor ondan eminim🤣🤣🤣
:KK70: senin kızlar çok fena :KK70:
ikiz demeye bin şahit :KK70:
bence 5-6 yaşlarındalar
bizimkileri yolarlar yada kapışırlar başa baş :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Benim oğlan banyo kapısını açık gördüğü anda dalıyor içeri. Tam girmeden yakalarsam hayır, cıss diyorum. Olduğu yere oturuyor , ağlıyor hıçkıra hıçkıra 🤣🤣 asla giremiyor banyoya 🤣 mama sandalyesinde otururken sinirlenirse ellerini önündeki tablaya vuruyor, da daaaa diye bağırıyor 🤣🤣 konuşma konusunda; baba demeyi seviyor, kapı çıtırdasa kapıya bakıyor , babaaa diyor . Ama anne yok. Sadece ağlarken innee diyor. Onu da ben anne olarak kabul etmiyorum 🤣 telefonu eline alıyor, alo der gibi şeyler söylüyor , konuşuyor ama tabi biz anlamıyoruz ne dediğini 😁
yaa kurban olsun teyzesi
temmuz oğlanları daha akıllı sanki :KK70:
bakalım ikincisi ne olcak :KK70:

bence 5-6 yaşlarındalar

yaa kurban olsun teyzesi
Sağlıklı olsun da kız erkek farketmiyor bize 🤗 2-3 hafta sonra belli olur , haber ederim 😁

Bal0ncuk Bal0ncuk canım tayinler açıldı bize. Antakya yazamıyorum maalesef. Çünkü sadece Bohşin köyü açılmış ve sınırda bir köy. Biz de ilçe yazacağız
ay evet merkeze uzak orası.. aslında uzak değil yarım saat..
ama ilçelerin merkezi geliyorsa daha mantıklı
ilçe yazıpta teeeeeee ilçenin bilmem ne köyüne gitmekte var :confused::confused::confused::confused:

Bal0ncuk Bal0ncuk canım tayinler açıldı bize. Antakya yazamıyorum maalesef. Çünkü sadece Bohşin köyü açılmış ve sınırda bir köy. Biz de ilçe yazacağız
Ay o bohşin senelerdir dolamadı ya benim de her tayin döneminde karşıma çıkardı. Yıllar geçti demek hâlâ aynı. İlçeler konusunda yardıma ihtiyacın olursa yıllarca tercih yapmış biri olarak buradayım :KK25:

hadi hakkınızda hayırlısı
ama puanlar güzel olupta kırıkhan reyhanlı felanda yazmayın cnm :KK70:
iskenderun merkez
arsuz merkez
dörtyol felan yazın bari :KK70:

valla biz eşim için bohşine bile razıyız :confused: :confused: :confused:
Kırıkhan da çok kötü değil ya idare ediyoruz. Memleketi olmayan belki sevmeyebilir tabi :110:

bence 5-6 yaşlarındalar

yaa kurban olsun teyzesi
O kadar değiller de bazı hareketleri ne doğurduğum konusunda şüpheye düşürüyor beni🤣
Biz erken konuşmuşuz benimkilerin de erken konuşmasını bekliyordum aslında
Beren aşırı meraklı Begüm çok umursamıyor kendi halinde tepsi çalıyor leğenlerin üstüne çıkıyor falan🤣

X