2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
evet bunu kahvaltıda veriyorum canım elmayı da cam rendeden geçirince yiyor tek. Ama her kahvaltıda bunu verirsem de tek düze bir beslenme olacak hem de pirinci-ununu çok iyi demezler sağlık açısından. Şaşırdım kaldım en azından bunu yiyo diye veriyorum sık sık hatta her sabah😭
Ben öğlenleri veriyorum genelde, sabah da domatesli lorlu yumurta, pekmez seviyorlar . Tam buğday ekmeğini küçük küçük doğrayıp bandırıp veriyoruz, bi de ıhlamur veriyorum. Akşamları da normal yemek yapıyorum genelde. .
Seninkisi anne sütünü iyi alıyorsa o yüzden karnı doyduğu için yemiyordur.

Ben öğlenleri veriyorum genelde, sabah da domatesli lorlu yumurta, pekmez seviyorlar . Tam buğday ekmeğini küçük küçük doğrayıp bandırıp veriyoruz, bi de ıhlamur veriyorum. Akşamları da normal yemek yapıyorum genelde. .
Seninkisi anne sütünü iyi alıyorsa o yüzden karnı doyduğu için yemiyordur.
Olabilir canım teşekkür ederim 🙏 menemen terzi deneyeceğim bide onu hic vermedim

Ek gıda bitirdin beni ek gıda mahvoldum yapıyorum pişiriyorum sunuyorum herşeyi deniyorum en sonunda döküyorum yemiyor kafayı yicem sonunda 😭😭😭 ne yediriyorsunuz bebeklerinize kızlar Allah rızası için bana bir akıl verin yalvarırım 😭😭😭
Benimki de çok güzel başlamıştı ek gıdaya yogurdu bile reddediyor. Elmalı irmikli bir tarif var tövbe bismillah ondan başka şey yemiyor😂😂 oda sadece yatmadan önce. Anne sütü aliyormu canım seninki. Galiba sütüm yetiyor diye düşünüyorum doymasa yer. Sofrada ne yiyorsak tatsin diye veriyorum yine en azından damagi farklı tatlarida bilsin çok yemesede 🤷

Benimki tuzsuz yemiyor canım tuz baharat hep katıyorum valla o zaman en azından bir kaç kaşık yiyor mesela tarhana çorbası mercimek çorbası bunlar en çok sevdiği en azından ağzını açıyor ama mesela ne gibi yemekler veriyorsun ben et tavuk yapınca eziyorum çatalla öğürüyor. Makarna hiç ağzına sürmüyor kusacak gibi oluyor. Kabak yemeği ezerek verdim bıçak gibi kapattı. Ne yemekleri veriyorsun mesela
Yaptığım sulu yemeklerin tuzunu atmadan ayırıyorum ben 2 yemek kaşığı ancak yiyor zaten. Sofrada sizinle beraber yerken ver ağzına az diye üzülme tadını bilsin en azından. Her yemekten yiyebilirler artık kırmızi et denemedim ama tavuğu didikleyince yiyor benimki sofrada.eriste makarnayida yedi geçen gün tabi gözüne çok gelmesin 5 erişte parçası ancakti

bende emeklememişim ama 10 aylıkken yürümüşüm
benimki totosunu kaldıramıo :KK70:
siz ne alemdesnz :KK70:
Benim bebe de komando gibi sürünüyor yerlerde . Ellerinden tutunca adım atıyor. Her yeri karıştırıyor ya. Kendi çekmecesini boşalttı geçen, her yerden kıyafet topladım 🤣

Canım eşin sınıf öğretmeni miydi? Tayin isteyecek mi?
Geçen gün özür grubu atama puanlarına baktım da benim Antakya tutmuyor 😭
cnm eşim ing. öğrt. 2 senelik daha... antep 6 sene ama 3. sene dolduktan snra hatta yarm dönem daha 3.5 senede anca eş durumundan gelebiliyor
1.5 senesi var daha
nereler geliyor sana

cnm eşim ing. öğrt. 2 senelik daha... antep 6 sene ama 3. sene dolduktan snra hatta yarm dönem daha 3.5 senede anca eş durumundan gelebiliyor
1.5 senesi var daha
nereler geliyor sana
Kuzum ben sınıf öğretmeniyim, 115 puanım var. Antakya hariç diğer ilçeler geliyor 😐

X