Teşekkür ederim canımBen yoğurdu genelde meyveyle karıştırıp veriyorum kayısı muz yulaf falan
Cıvık şeyleri yemiyorlar yulafı kıvam alması için ekliyorum güzel oluyor
Naptın verdin mi yedi miTeşekkür ederim canımBen de bugün muzla deneyeceğim, inşallah onda sorun çıkarmaz
Denedim canım, muzu ezip yoğurtla karıştırdım, küçük bir kavanoz yediNaptın verdin mi yedi mi
Sevindim yemesine muz sevmeyen bebe görmedim zaten taşa sürsen yerlerDenedim canım, muzu ezip yoğurtla karıştırdım, küçük bir kavanoz yedi
Biz de yiyoruz haftada bazen 3 gun yedigimiz de oluyor ailecek severiz baligiHaftada 2 g0n balık sizde mi yiyorsunuz canım bebek için mi.pişiriyorsın
Ben de yazayım bilmiyorum böyle gidiyor şimdilik ama iyi mi..İyi akşamlar kızlar
Bebeklerinize neler yediriyorsunuz ?
Kaç öğün yiyorlar, saatleriniz nasıl?
1-2-3 günlük menünüzde neler var?
Bi tarif var aşırı seviyor oğlum.1 yemek kaşığı yulafı üstünü geçecek şekilde pişiriyorum.İçine tuzsuz dil peyniri koyup eritiyorum.1 yumurta kırıp karıştırdıktan sonra tavada zeytinyağında pişiriyorum.Gerçekten lezzetli oluyor.Ya da ara öğünde pişirip ya içine elma ya muz ya pekmez koyup yediriyorum.Öyle de güzel oluyor.Kızlar yulafı nasıl veriyorsunuz?
Ben de sabahları yuLafı suyla pisiriyorum. Sonra içine 1 yumurta sarısı (pismis), biraz lor peyniri, 1 muz karıştırıyorum. En sonra 1 çay kaşığı pekmez gezdiriyorum üstünde.Kızlar yulafı nasıl veriyorsunuz?
Suyunu iyice çekiyor mu yulaf, yoksa biraz sulu mu kalıyor? Ben de deneyeyim boyleBi tarif var aşırı seviyor oğlum.1 yemek kaşığı yulafı üstünü geçecek şekilde pişiriyorum.İçine tuzsuz dil peyniri koyup eritiyorum.1 yumurta kırıp karıştırdıktan sonra tavada zeytinyağında pişiriyorum.Gerçekten lezzetli oluyor.Ya da ara öğünde pişirip ya içine elma ya muz ya pekmez koyup yediriyorum.Öyle de güzel oluyor.
Suyunu çekiyor.Sulu bırakmıyorum.İnce öğütülmüş kullanıyorum zaten hemen çekiyor,bir kaç dakikada hazır oluyor.Suyunu iyice çekiyor mu yulaf, yoksa biraz sulu mu kalıyor? Ben de deneyeyim boyle
Ben ilk kızımda mayo bez kullandım. 6 buçuk aylık falandı ilk gittiğimizde. Şişme yada sızdırma gibi bir sorun olmadı. Tabiki taktiğin zamanki gibi incecik kalmıyor ama rahatsız edecek gibi şişme olmuyor. Zaten ne kadar süre kalacak altında idare ediliyor. Üzerine de mayo giydiriyorum ben. Bebisinkilerde şimdiden hazır, tatilin gelmesini bekliyoruzİyi pazarlar anneler. Aklıma takıldı bebeklerinizi denize sokarken ne giydireceksiniz? Mayo bezlere baktim ama normal külot giydirin daha iyi çünkü sızdırıyor ve şişiyor demişler. Siz ne kullanmayi düşünüyorsunuz? Tecrübeli anneler siz neler giydirmiştiniz?
Peki hangi markanın mayo bezini kullanmıştınız?Ben ilk kızımda mayo bez kullandım. 6 buçuk aylık falandı ilk gittiğimizde. Şişme yada sızdırma gibi bir sorun olmadı. Tabiki taktiğin zamanki gibi incecik kalmıyor ama rahatsız edecek gibi şişme olmuyor. Zaten ne kadar süre kalacak altında idare ediliyor. Üzerine de mayo giydiriyorum ben. Bebisinkilerde şimdiden hazır, tatilin gelmesini bekliyoruz
Huggies little swimmers. Yeşil paketini hem 6bucuk aylıkken hemde 1bucuk yaşında kullandık.Peki hangi markanın mayo bezini kullanmıştınız?
Yeni gördüm baya olmuş yazali ama bende bütün kış faranjit çektim kaç kez gittiysem antibiyotik vermediler emzirdigim için. gargara verip gönderdiler. Gecelerce uyuyamadım öksürükten o kadar kötüydü yani yeni yeni rahatladim çok şükür. Çok illet Allah şifa versinSelamlarr Emzirip augmentin kullanan oldu mu hiç aranızda? Faranjit oldum sağlık ocağı verdide
Eğer hala varsa piyasada oğluma huggies kullanmıştım giö de şişme sızdırma yapmadı. Normal külotla nasıl girdiriyormuş insanlar hayret doğrusu bebek bu yani kaka yapabilir.İyi pazarlar anneler. Aklıma takıldı bebeklerinizi denize sokarken ne giydireceksiniz? Mayo bezlere baktim ama normal külot giydirin daha iyi çünkü sızdırıyor ve şişiyor demişler. Siz ne kullanmayi düşünüyorsunuz? Tecrübeli anneler siz neler giydirmiştiniz?
İlk doğduğu günden beri sleepy natural kullanıyorum ek gıdaya geçtik geçeli pişik başladı dermo trosyd u sürekli kullanırsam iyi ama bir iki kez diğer pişik kremlerini sürsem hemen kızarıyor beni emmiyor bu arada sadece 2ay emdi ek gıdada baya asitli kaka yapıyor sürekli yoğurt veriyorum belki de ondan oluyordurCanım yediğin bişeyler yapıyordur. Ya da bezin markası