2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
eğer yoğurdu kesince düzeldiyse demek ondan
en azından sorunu buldun ya.. bunada şükür
ne olduğunu anlayamamak daha kötü

günaydın kızlar

9. ay aşısına çağrılan varmı
bize 1 yaş aşısı dendi ama kimisinde 9. ayda yapılmaya başlanmış

8. ay kontrolümüz vardı kilo boy güzel
bıngıldağı açık ama hala dedi.. kafamı bozdu
iyide zaten bıngıldak bu zamanalrda kapanmazki

Ooo maşallah hadi hayırlısı inşallah erken hamilelik ve bebek bakmak güzelde zor olcak şimdiden hayırlısı sağlıklı olması dileğiyle inşallah canım
Teşekkür ederim canım

Canım dün şükür duydum kalp atışını, 2 kere yumurtlamisim o ay o yüzden geç döllenme gibi olmuş daha dün 6 artı 2 çıktı
Sağol canım darısı isteyen bekleyen herkese insallah :)

Evet canım benim de 2 hafta geç döllenme iniş şükür kalp atışı duydum, kuzum da bazen uslu bazen tam bi çingene birlikte büyürler insallah çok sağol:)
Günaydın canım 9. Ayda kızamık aşısı var normalde 6 da yapılırmış önceden sonraları 9 a almışlar o aşı mi biz gidicez ay sonu. Bıngıldak kimi çocukta 2 yaşına kapanır sorun etme d vitamini kullanıyor musun

Çok sevindim canım sağlıkla al kucağına inşallah minik kuzucugu

aa bize hiç bahsetmediler bilemedimki neysem artık aşıkolik oldu bebeler
evet ya kullanıyorum hergün düzenli

Çok sevindim canım sağlıkla al kucağına inşallah minik kuzucugu
Çok sağol canım Allah razı olsun
aa bize hiç bahsetmediler bilemedimki neysem artık aşıkolik oldu bebeler
evet ya kullanıyorum hergün düzenli
Hiç canını sıkma bazı bebeklerin geç kapanır, gerçekten yavruların ne kadar aşısı var ya

eğer yoğurdu kesince düzeldiyse demek ondan
en azından sorunu buldun ya.. bunada şükür
ne olduğunu anlayamamak daha kötü
Evet canım yoğurdu kesince hem döküntüleri gitti hem poposundaki kızarıklığı.hayır süt ürünlerine alerjisi var desem peynir yiyor labnede veriyorum onlarda bişey yok yoğurt yiyince neden böyle oluyor anlamıyorum

Kızlar merhaba Benim bebeğim bastan beri meme reddi olan bi bebekti hep kendim anne sütü alsın diye ve sütümde coktu diye sagdım uykusunda ayakta vs zorla bi sekilde 8 aya kadar süt almasını sağldım ama tamamen emmeyi bırakmıstı o zaman sagmaya vaktim cok olmuyodu cok hareketlenmişti izin vermiyodu derken 1.5 aydır ne sagıyorum ne emiyor mana artı ek gıda ilerliyoruz. Bir kaç gündür memeemamaa diye gögüslerimi oynamaya calısıyor içgüdüsel mi anlayamadım ama üzülüyorum emseydi keske diye acaba diyorum tekrar düzenli sağsam gelir mi böyle sütü kesilip geri bi şekilde getiren var mı aranızda?

Merhaba canım çok teşekkürler ıyiyiz çok şükür günler cok yogun geçiyor iş ev Bebek kosusturmaca bizimde alt iki dış cıktı emeklememiz yok dönüyoruz sadece emmede zaten zorkanıyorduk şimdi ek gıdada aynı ağzında bekletiyor şu verirsen eğer isterse içip yutuyor hiç sevmiyor yemek yemeyi memeyide çok sevmiyor kilo alımında az şuan 7500 kg ne çok sikayetlendim dimi coo şükür bugunumuze bizde durumlar boyle

Bende aynı şekilde benim bebegimde hiç sevmedi hep uyurken verdim son zamanlarda gene istemiyor gece kalkıp acikiyor ama emmek isteyor mama mama diyor birde sonra biberonla sagdigim sutu veriyorum içip yatıyor bende direniyorum bakalim ne olacak zaten az emdigi icinde sut az geliyor dediğin olayı sevda arkadaşımız yaşadı emmeyi bırakıp tekrar bir kaç ay sonra emzirdi 1 1992Sevda
Sevda daha guzel cevaplar bence dene o aranızdaki bağı kuvvetlenir ben şimdi hergun başka şeyler veriyorum mesela tokayi yakama yapistiriyorum onla oynuyor sonra müzikli oyuncagimiz var onu açıyorum dikkati ona yöneliyor öyle öyle emziriyorum sene dene bence

Merhaba canim benim sutum kizim 6 aylik filandi kesildi sonra tekrardan emmeye baslayinca geldi son bir kac gundur tekrar red basladi . Umarim bunuda asariz

Canim benim kizima sut urunleri hepsi dokunuyor tek kaymak haric aslinda sutun en yogun hali ama

9.ayda asi yok canim 1 yasta 9.ayda kan sayimi var bildigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…