İşte şimdi emmek istesede süt hiç yok bugün sağdım bi 5-10 damla kadar geldi yarım saatte bi hafta düzenli sağmayı denicem malt içeceğide aldım umarım gelir geldikten sonrada sorunsuz emip 3-4 yasa kadar emsin istiyorum. Sütüm gitmeden öncesi sürekli bi ayakta emzirme karanlıkta emzirme veya dediğin gibi boynumda bişeylerle oyalamakla gecmişti cok yoruyor öyle oluncadaBende aynı şekilde benim bebegimde hiç sevmedi hep uyurken verdim son zamanlarda gene istemiyor gece kalkıp acikiyor ama emmek isteyor mama mama diyor birdesonra biberonla sagdigim sutu veriyorum içip yatıyor bende direniyorum bakalim ne olacak zaten az emdigi icinde sut az geliyor dediğin olayı sevda arkadaşımız yaşadı emmeyi bırakıp tekrar bir kaç ay sonra emzirdi 1 1992Sevda
Sevda daha guzel cevaplar bence dene o aranızdaki bağı kuvvetlenir ben şimdi hergun başka şeyler veriyorum mesela tokayi yakama yapistiriyorum onla oynuyor sonra müzikli oyuncagimiz var onu açıyorum dikkati ona yöneliyor öyle öyle emziriyorum sene dene bence
Ya inşallah benimde gelir tekrar sagol canımMerhaba canim benim sutum kizim 6 aylik filandi kesildi sonra tekrardan emmeye baslayinca geldi son bir kac gundur tekrar red basladi . Umarim bunuda asariz
Ben bastan beri istiyorum biran once ikisi bir buyusun yoksa bir daha cesaret edemicem o acilar aklima geldikce vazgeçiyorum ramazan gecsin hayirlisi ile
Amin canım çok teşekkür ederim, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah:)
Alla alla çok ilginç gerçekten bu alerji işleriCanim benim kizima sut urunleri hepsi dokunuyor tek kaymak haric aslinda sutun en yogun hali ama
günaydın kızlar
9. ay aşısına çağrılan varmı
bize 1 yaş aşısı dendi ama kimisinde 9. ayda yapılmaya başlanmış
8. ay kontrolümüz vardı kilo boy güzel
bıngıldağı açık ama hala dedi.. kafamı bozdu
iyide zaten bıngıldak bu zamanalrda kapanmazki
Kızlar bize 9.ay aşısı yapıldı KKK aşısı varmış onu yaptılar bi tek9.ayda asi yok canim 1 yasta 9.ayda kan sayimi var bildigim
Aaaa cok üzüldüm simdi ebe yok dedi diye dedim bende oda bir haber demekKızlar bize 9.ay aşısı yapıldı KKK aşısı varmış onu yaptılar bi tek
Evet canım aslında banada 6.ay aşısından sonra 8.ayda boy kilo takip var dediler ben onu 15 20 gün kadar geçirmiştim aradılar boy ve kilosu için gittim gelmişken 9.ay aşısınıda yapalım dediler.hatta dedim tam 9u dolmadı diye olsun yapılabilir dediler yaptılar canımAaaa cok üzüldüm simdi ebe yok dedi diye dedim bende oda bir haber demek
Kaymak derken süt kaymagı mı yogurt kaymagı mı canım?Canim benim kizima sut urunleri hepsi dokunuyor tek kaymak haric aslinda sutun en yogun hali ama
Bizde de 9. Ay asısı yok salgın bölgelerinde ası oluyormus devlet sanırım ona göre gönderiyormus bizim sağlık ocagınada göndermemişler hemşirenin sucu yok yaniAaaa cok üzüldüm simdi ebe yok dedi diye dedim bende oda bir haber demek
O zaman belki bizede yapilmazBizde de 9. Ay asısı yok salgın bölgelerinde ası oluyormus devlet sanırım ona göre gönderiyormus bizim sağlık ocagınada göndermemişler hemşirenin sucu yok yani
1 ay sonra başlıyoruz denemelere canım, hazırlığını yap , takvimini takip etBebek mi yapıyorsunuzbenide ekleyin gruba unutmayin beni
Ay evet ya, rezilliği yaşıyoruz madem, dibine kadar yaşayalım, ikisi büyüsün rahatlayalım. Birkaç yıl ara verirsem tekrar başa sarmaya cesaretim kalmayabilirBen bastan beri istiyorum biran once ikisi bir buyusun yoksa bir daha cesaret edemicem o acilar aklima geldikce vazgeçiyorum ramazan gecsin hayirlisi ile
Aynen yasta geciyor benim zor geliyor bir zaman sonra 30 da bir tane daha dogursam yeter1 ay sonra başlıyoruz denemelere canım, hazırlığını yap , takvimini takip et
Ay evet ya, rezilliği yaşıyoruz madem, dibine kadar yaşayalım, ikisi büyüsün rahatlayalım. Birkaç yıl ara verirsem tekrar başa sarmaya cesaretim kalmayabilir
Poposunun iç kısmında var canım. Doktora gittik, mantar dedi. Kremleri var, onları kullanıyoruzbebeğinin pipi altında pişik yaşayan var mı ?
Senin 30 iyiymişAynen yasta geciyor benim zor geliyor bir zaman sonra 30 da bir tane daha dogursam yeter
Olsun canim ben cesaret edersem 3 lerim diyeSenin 30 iyiymişbenim ikinci 34 ye doğmuş olacak
Sut kaymagi canim kahvaltilik kaymak gormemisim mesajiniKaymak derken süt kaymagı mı yogurt kaymagı mı canım?