2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar benim bebeğimin gelişimi oturması yurutecle yürümesi guzel ama ne yerde yuvarlanıyor nede emekliyor bu normalmi acaba kilolu bir bebek ama hımbıl değil yani hareketleri ama nedense emekle çabası hiç yok hep yürüteç istiyor. Ne kadar istemesem de kilolu olduğu için belim çok ağrıdı mecbur aldım yürüteç biraz oyalansin diye sizce normal mi yoksa doktora goturmelimiyim

Ayy sevdaya sürekli doğurdum doğuracam diyordun son zamanlar o günleri hatırladım 😛 şimdi de bak neler konuşuyoruz zaman su misali.. evet sen bir de evden çalışıyorsun eminim daha zordur bebiş hareketliyse dikkat et evin bide iki kattı demi valla benimki TV unitesinu yıkacaktu geçen söktük vitrini falan şuan bomboş. Normalde hepten kaldıracaktır ama yürümeye çalışıyor sıralıyor diye bıraktım 😛
Aynen canim kapiyi acik unutmadigimiz surece sıkıntı yok alt kata inemez bende bugun aklim başıma geldi o su gelince ki halim aklima geldi nasil cesur davranmisim gun gectikce cesaretimi kaybediyorum galiba kizim tek cocuk kalicak 😂

Kızlar benim bebeğimin gelişimi oturması yurutecle yürümesi guzel ama ne yerde yuvarlanıyor nede emekliyor bu normalmi acaba kilolu bir bebek ama hımbıl değil yani hareketleri ama nedense emekle çabası hiç yok hep yürüteç istiyor. Ne kadar istemesem de kilolu olduğu için belim çok ağrıdı mecbur aldım yürüteç biraz oyalansin diye sizce normal mi yoksa doktora goturmelimiyim
Canim her bebek kendine ozeldir gruptaki butun bebekler emeklemiyor daha donme konusunu bilmiyorum acikcasi benim kizimda emeklemiyor 5 5.5 aydan beri asker gibi gidiyor

Birde kolaya alismis neden emeklesin yurutecle istedigi yere gidebiliyordur. Benim kızımda kilolu biraz ama kilo alimi durdu nerdeyse

Birde kolaya alismis neden emeklesin yurutecle istedigi yere gidebiliyordur. Benim kızımda kilolu biraz ama kilo alimi durdu nerdeyse
Benimkininde yavaşladı kilo alımı normaldir ama zaten çok hızlı geldi 12 kiloya. Sanki herkes bebeğim çok hareketli diye yazdı gibi geldi bana bir kaç msj görünce öyle acaba dedim gecmi kaldı. emekleme neysede hiç yuvarlanmamasi garip geliyor bana

Benimkininde yavaşladı kilo alımı normaldir ama zaten çok hızlı geldi 12 kiloya. Sanki herkes bebeğim çok hareketli diye yazdı gibi geldi bana bir kaç msj görünce öyle acaba dedim gecmi kaldı. emekleme neysede hiç yuvarlanmamasi garip geliyor bana
Masallah öncelikle bebegine benim bebegimde cok asiri hareketli emekliyemiyor sadece surunuyor galiba net emekleme 9. Ayda basliyormus bazi bebekler hic emeklemeyebiliyormus. Yuvarlanmaya bisey diyemem cunku hic fikrim yok

Hiç sağına veye soluna dönemiyor mu ? Başını dik tutabiliyor mu ?

Bende özledim canım 🥰 iyiyiz şükür sen nasılsın kızcen nasıl? geçen yıl bu zamanlar hepimizin konuşmaya vakti oluyordu bu yıl herkes ama aynı ama ayrı konulardan dolayı bebelerden vakit bulamıyor maalesef :KK48: bizimde popomuz kızarık benim bebişin yoğurda alerjisi varmış onu anladım yeni son 3 gündür sadece yoğurt veriyordum vücudunda kızarıklar başladı sonrada hemen ilk kakamızda popomuz kıpkırmızı kaldı.daha da neye alerjisi var bulmaya devam ediyorum.bende travazol krem kullanıyorum onun baya faydası oldu.ahh o dişler var ya mahvetti beni uyku falan kalmadı bende bide emerken ısırıyor tama kafayı yemelik :rolleyes:
iyiyiz cnm
kızçem nasıl olsun cadılık peşinde :KK70:
geçen sene bu zamanlarda herkesin vakti vardıda ama bence şimdide azcük bakmaya vakit bulabiliriz yahu :KK70:
yoğurttan mı kızardığını düşünüyorsun ?

Kizlar bi yakinim sonuc almis bazi problemleri cikti bu sonuctan anliyan varmi iyimi kotumu die
cnm ben anlamıyorum bu sonuçtan malesef..
nasılsın
büyük kızın nasıl oldu

Zeytinyağını yaktın mi peki canım asiti gitsin diye? Çok sağol iyi fikir sen nasıl yaptığını yaz da deneyeyim bu arada seni etiketlemedim çünkü sen topigin mudavimisin 😊
yakmadım cnm olduğu gibi sürüyorum çünkü bizim kendi toplayıp yaptığımız yağğ olduğu için güveniyorum
ama genel anlamda yakan duymadım
bizde işe yaradı birtek z.yağı geçirdi pişiği ama ara sıra tekrarlıyor sebebini anlamıyorum
ıslak mendil kullanmıyorum doğduğundan beri temizleme pamuğu
prime premium kullanıyorum..
altı cok kalmıyor
yani yapılacak herşeyi yapıyorum aslında:KK70:

benm kızımda asla emeklemiyor
yüz üstü bıraktığım zaman kıyamet kopuyor
öyle emeklemeyede niyeti yok
yürütece cok karşıydım ama yaklaşık 1 aydır yürütece koydum çünkü artık durmuyordu emeklemiyorda mecbur kaldım
8 aylık diede artık bir sorun olacağını düşünmedim

iyiyiz cnm
geçen sene bu zamanlarda herkesin vakti vardıda ama bence şimdide azcük bakmaya vakit bulabiliriz yahu :KK70:

cnm ben anlamıyorum bu sonuçtan malesef..
nasılsın
büyük kızın nasıl oldu

yakmadım cnm olduğu gibi sürüyorum çünkü bizim kendi toplayıp yaptığımız yağğ olduğu için güveniyorum
ama genel anlamda yakan duymadım
bizde işe yaradı birtek z.yağı geçirdi pişiği ama ara sıra tekrarlıyor sebebini anlamıyorum
ıslak mendil kullanmıyorum doğduğundan beri temizleme pamuğu
prime premium kullanıyorum..
altı cok kalmıyor
yani yapılacak herşeyi yapıyorum aslında:KK70:

benm kızımda asla emeklemiyor
yüz üstü bıraktığım zaman kıyamet kopuyor
öyle emeklemeyede niyeti yok
yürütece cok karşıydım ama yaklaşık 1 aydır yürütece koydum çünkü artık durmuyordu emeklemiyorda mecbur kaldım
8 aylık diede artık bir sorun olacağını düşünmedim
Annelik yapmam dediklerinin yarısını yapmak diğer yarısıda yutmakmis 😂😂 bende yürütece karşıyım diyordum şimdi çevremde alay konusu oldum ama iki kere belim tutuldu hastanelik oldum serum yedim emzirdigim için doğru düzgün ilaçta vermiyorlar mecbur kaldım. Bende 7. Ayda koydum yurutece o tesellim oldu. Demekki benim oğlan tek değil direk yürüyecek bizim bebisler 😊

Annelik yapmam dediklerinin yarısını yapmak diğer yarısıda yutmakmis 😂😂 bende yürütece karşıyım diyordum şimdi çevremde alay konusu oldum ama iki kere belim tutuldu hastanelik oldum serum yedim emzirdigim için doğru düzgün ilaçta vermiyorlar mecbur kaldım. Bende 7. Ayda koydum yurutece o tesellim oldu. Demekki benim oğlan tek değil direk yürüyecek bizim bebisler 😊
evet cnm öyle çok bebek var
emeklemeden yürüyen
sağlıkları iyi olsunda varsın geç yürüsünler

Selam kizlar bebekleriniz birseyler soylemeye basladi mi neler söylüyor biz emme mama gel aaaahaa meme baba dede annne bumm(su ) bide nennn (uykusu gelince) diyebiliyoruz hareket olarak by by , gel gel, babam gelsin bir bir gibi basit seyleri yapiyor sizlerin bebekleri neler yapiyor neler söylüyor ? Ve artik aktif oyuncu oldu bildigin evcilik oynuyor bebegini ayagina yatiriyor ee diyor kucagina alip ayyyyy yapiyor 😊

Selam kizlar bebekleriniz birseyler soylemeye basladi mi neler söylüyor biz emme mama gel aaaahaa meme baba dede annne bumm(su ) bide nennn (uykusu gelince) diyebiliyoruz hareket olarak by by , gel gel, babam gelsin bir bir gibi basit seyleri yapiyor sizlerin bebekleri neler yapiyor neler söylüyor ? Ve artik aktif oyuncu oldu bildigin evcilik oynuyor bebegini ayagina yatiriyor ee diyor kucagina alip ayyyyy yapiyor 😊
Selam canim. Masallah ne kadar cok sey söylüyor öyle 😍 benim oglum ilk babayla basladi sonra dede ve nadir de olsa anne dedi. Ama simdi sadece baba diyor baska bisey demiyor. Geriden geliyor biraz şapşik 🤭

Maşallah canin çok hareketlendi benimkide durmuyor yerinde emekliyor heryerden çıkıyor sürekli yürümek istiyor ellerinden tutup yürütüyorum çok seviyor :) çok geçmiş olsun inşallah alerjiden kurtulursun büyüdükce alisiyormus bunyeleri kıyamam biz de çok çektik bu alerjilerden hala da ara sıra oluyor minik minik Allah başka dert keder vermesin diyelim 🙏 biz ana kız çok yogunuz benim okul uzak çok zaman kaybediyorum okulda süt sağım yapıyorum ama bizimki biberon istemiyor malesef sütler boşa gidiyor gibi buzlukta tutuyorum akşam eve geliyorum yorgun argın yemek bebek bulaşık toparlama bazen kendimi unutuyorum sabah evden kosturmayla cikiyorum hep şimdilik böyleyiz bakalım neler bekliyor bizi 😊
Allah kolaylık versin canım 🙏🏻 ben evde olmuşken yoruluyorum valla sizin işiniz daha zordur.tabi bende büyük kızda var onun istekleride bitmiyor bi onla bi küçükle derken bazen akşama kadar hiç oturmadığımı fark ediyorum 🤭😅 biz emeklemiyoruz ama emeklemesi içinde hiç yere bırakmadım bazen yatak üstünde kendini ileri doğru itiyor belki yerde olsa emeklemeyide yapacak ama yürüteçle gitmediği yer kalmıyor 😄Rabbim dermansız dert vermesin inşallah 🤲🏻
iyiyiz cnm
Ayy kuzum sabah mesajları alıntıladım bi cevaplamak nasip olmadı ya 🤣 bi büyüğe bak bi küçüğe ee evin işi derken şimdi küçük uyududa anca elime telefonu alıp cevapladım sen düşün bazen onlarla ilgilenirken yapacağım işide unutuyorum 🤭 yoğurt normalde kızartmaz poposunu canım ama yoğurda alerjisi olduğunu anlayınca başkada bişey vermedim hiç bişeyi yokken neden birden kızarsınki poposu ondan dedim alerjik durumdan kaynaklı olmuştur bizimkisi yani

Selam canim. Masallah ne kadar cok sey söylüyor öyle 😍 benim oglum ilk babayla basladi sonra dede ve nadir de olsa anne dedi. Ama simdi sadece baba diyor baska bisey demiyor. Geriden geliyor biraz şapşik 🤭
Benim kizim da ilk anne dedi ilk tesaduf dedim ama bilincli diyor ya bana bakip anbe diyor anne nerde diyor babasi bakip anne diyor koca koca😊

Bizimki anne baba mama meme bazen ablaya benzer bi kelime söylüyor onuda ablası öğretmeye çalışıyor sanırım ondan 😊 gel gel yapıyordu bi ara şimdilerde yapmıyor.gerçi bu aralar dişlerimiz çok fena alttan 2dişi var onlar tam çıkmadı daha yarım onun stresinden huy değiştirdi çocuğum 🤦🏻‍♀️

Bizimki anne baba mama meme bazen ablaya benzer bi kelime söylüyor onuda ablası öğretmeye çalışıyor sanırım ondan 😊 gel gel yapıyordu bi ara şimdilerde yapmıyor.gerçi bu aralar dişlerimiz çok fena alttan 2dişi var onlar tam çıkmadı daha yarım onun stresinden huy değiştirdi çocuğum 🤦🏻‍♀️
Ay 8. Ay atagi canim cocuklarimizi vurdu uyku gerilemesi yaşıyoruz bu ay

X