2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Selam kızlar datlu anneler...

Kar yağıo kar yağıo lapa lapa kar yağıo
Tinki vinki kokolin kar topu oynuo :KK51::KK51::KK51:
Merhaba canım, evet güneydoğu ve Akdeniz de fena kar yağıyor bu sene . Ben Ankaralıyım, kara buza alışkınım. Buraya ilk geldiğimde kar yere düştü heme okullar tatil edildi, çok şaşırmıştım , yok artık demiştim 😂 neyse ki ben de Güney’in sıcaklığına alıştım. Antep Hatay yolu açık olursa, riskli olmazda haftaya o taraflara gelmeyi düşünüyoruz inşallah ama dışarısı çok iç açıcı değil, kar lastiğimiz de yok :işsiz:

Merhaba oğlum akut bronsıt oldu bır yasından kucuk oldgu ıcın hastaneye yatırdılar 🥺boyle bırsey yasayan var mı
Geçmiş olsun, hastanede olması ilk etapta daha iyi. Yapılması gerekeni anında yaparlar. En kısa zamanda atlatırsınız da evinize geçersiniz inşallah

Arkadaşlar oğlum diş çıkarıyor kaç gündür çok ağlıyor ve huzursuz ne yapabilirim bu şikayeti olanlar ne kullandınız veya neler yaptınız acaba

Kızlar ek gida ya yavaş yavaş geçtik ama sanki benim sütümde azalma var sizdede olan varmi Birde Ben 14.30 da eve gidiyorum ozman emziriyorum yatana kadar ne emdi o birde biberona alisti sanki napacagim ya
Bende aynı şekil deyim malesef ve süt olsun die yemekten 20 kilo aldım ne yapsam olmuyor illa sık sık yemek ve içmek lazım o şekilde kilo almaktan başka çare olmuyor yemeyince süt hiç gelmiyor oğlum ağlayıp duruyor

Çocuğum hasta, keyfi yok, iştahı yok. Emmiyor, mama içmiyor, ek gıda yemiyor, ilaçları içmiyor, içerse de kusuyor 😶
Bizde de bu şekilde dr a götürüp 3,4 ilaçla geldim onları veriyorum nir ilaç kusmaya yok açıyordu vermedin şuan öksürük ve hırıştı var ve ekstra diş çıkarıyor

Arkadaşlar oğlum diş çıkarıyor kaç gündür çok ağlıyor ve huzursuz ne yapabilirim bu şikayeti olanlar ne kullandınız veya neler yaptınız acaba
Canım aynı sorun bizde de var tetagil diye bi toz aldım onu veriyorum kısa süreli etki ediyor
Bide parmağa takilan silikon dis fırçası aldım ara ara parmağıma takip onunla kasıyorum
Ve gece çok çok zorda kalırsam bi çay kaşığı calpol veriyorum
Sona geldik gibi hissediyorum damagi kabardı ins bugün yarın çıkarır uykusuzluktan çok kötü durumdayız oglum da ben de :olamaz:

Hayirli olsun simdiden yeni incileri☺️

Cocuk doktorumuz tetagil önerdi dogal icerikli. Sakin dis jellerinden ya da calpol verme demisti. Kizimin 4 disi de var su anda 5-6lar geliyor. Cok zor bir donem gercekten emziriyorsan sık sık emzir anne sütü ağrı kesici gibi oluyor biraz rahatlatiyor
Bir de buzdolabina metal cay kaşığı koyuyorum sonra damagini onunla kasiyorum soguk soguk rahatlatiyor.

Son düzenleme:
Canım aynı sorun bizde de var tetagil diye bi toz aldım onu veriyorum kısa süreli etki ediyor
Bide parmağa takilan silikon dis fırçası aldım ara ara parmağıma takip onunla kasıyorum
Sona geldik gibi hissediyorum damagi kabardı ins bugün yarın çıkarır uykusuzluktan çok kötü durumdayız oglum da ben de :olamaz:
Bizimki de aynı ben zombi gibi geziyorum 🥴

Çok teşekkür ederim sizede geçmiş olsun 🥰

Hayirli olsun simdiden yeni incileri☺️

Cocuk doktorumuz tetagil önerdi dogal icerikli. Sakin dis jellerinden ya da calpol verme demisti. Kizimin 4 disi de var su anda 5-6lar geliyor. Cok zor bir donem gercekten emziriyorsan sık sık emzir anne sütü ağrı kesici gibi oluyor biraz rahatlatiyor
Bir de buzdolabina metal cay kaşığı koyuyorum sonra damagini onunla kasiyorum soguk soguk rahatlatiyor.
Ayy hiç sormayın çok zor allah yardımcımız olsun onlarda Şif versin az acılı atlatsınlar

Kızlar benim bebişin diş yakın galiba ateşi var 38.1 oldu ateş düşürücü versemmi bilemedim. Üstünü çıkardım ayak altına sarımsaklı zeytinyağ sürdüm bu gece diken üstündeyim ateş en korkulu rüyam

Kuzucum benim oğlumda da ara ara oluyor salyasi yüzüne çok bulasirsa uzun süre kalırsa falan özellikle çok kızarıyor ben ek gıdayı yedirdikten sonra ağzını silip sonra banyoya götürüp bi güzel ağzını yüzünü yıkayıp kuruluyorum
Sonrasında mustela stelatopia yüz kremi sürüyorum büyük oranda geçti diyebilirim
Benimki soğuktan olmuş galiba tabi agiz salgısınında etkisi vardır. Kardeşimin bebeğide olmuş bu ara çok çıktık dışarı atkı takmıyorum ağzına nefes alamaz bebek diye ama artık kullncam galiba

Hanımlar merhaba ben de inşallah 2022 temmuz annesi olacağım. Bir kızım olacak inşallah ufak tefek bişiler almak istiyorum ilk gebelik çok heyecanlıyım. Sizler yazın nasıl giydirdiniz bebislerinizi. Kisa kol mu uzun mu çıtçıtlı badi tarzı mi tulum mu. Yardımcı olur musunuz
Saglikla gelsin inşallah ilk 10 gün filan çıtçıtlı üstüne tulum yada zıbın takımı sonra sadece çıtçıtlı atlet ve çorap giydirdim ben bu sene İstanbul için söylüyorum tabi bunu fena sıcaktı

Hayirli olsun saglikla kucaginiza alirsiniz insallah. Ben manisada oturuyorum dogum yaptigimda 40derece civarindaydi hava. Askili citcitli bodylerden almıştım ama kollari ve göğsü cok açık geldi o nedenle yarim kollu citcitli bodylerden giydirdim hep. Aayaklarina çorap giydirip alt hic giydirmedim. Uyurken de ince bir muslin ortu orttum uzerine ya da tülbent. Tabi hafif serin olunca altina birşeyler giydirmek gerekir. Tulumlar yazin pek kullanisli gelmedi bana acikcasi
Aynen aldığım tulumlar kaldı yepyeni malesef elimde

Merhaba canım, evet güneydoğu ve Akdeniz de fena kar yağıyor bu sene . Ben Ankaralıyım, kara buza alışkınım. Buraya ilk geldiğimde kar yere düştü heme okullar tatil edildi, çok şaşırmıştım , yok artık demiştim 😂 neyse ki ben de Güney’in sıcaklığına alıştım. Antep Hatay yolu açık olursa, riskli olmazda haftaya o taraflara gelmeyi düşünüyoruz inşallah ama dışarısı çok iç açıcı değil, kar lastiğimiz de yok :işsiz:
eşim geldi antepten cnm.. otoban tarafları felan temiz
baya rahat geldim dedi.. ekipler hala ordaymış ne olur ne olmaz die

Kızlar benim bebişin diş yakın galiba ateşi var 38.1 oldu ateş düşürücü versemmi bilemedim. Üstünü çıkardım ayak altına sarımsaklı zeytinyağ sürdüm bu gece diken üstündeyim ateş en korkulu rüyam
daha iyimisniz cnm ?

X