Yani ben bugün benim kıza fotoğraf çekmek istedim. Yılbaşı akşamı ağladığı için elbisesiyle çekememiştik,anca bugün denk getirdik. Annem,eşim ve ben uğraştık. Bizim fotolar fluu,bebe kıpır kıpır,arka fonda bezler kremlerTek elde telefon diğer elde bebek o kadar işi nasıl yapıyorlar acaba degilmi yada kandirmacami
Vallahi benim kız biraz daha toparlasın,babasına bırakıp koşa koşa hamama gidicem,hamamda rezil olmam inşallahVallahi şimdi emzirmek için yatağa uzandım ve kendi kendime ben en son ne zaman duş aldım diye düşünüyordum ki bulamadım
Geçmiş olsun canım. Zor oluyor bebeklerin hasta olması. Doktora gittik biz, Boğaz enfeksiyonu dedi dr. Antibiyotik kullanıyoruz. 2 gün ateşlendi, birinde ateş düşürücü verdim. Yatağını eğimli hale getirdim, burnunu açık tutmaya çalıştım, odayı nemlendirdim. Terlediğinde üstünü değiştirdim vs biz biraz rahatladık gibi. Salgın var canım, Allah esirgesin evlatlarımızıKızlar bebeğimin geniz akıntısı ve biraz burun akıntısı var ne yapabilirim? Yeğenimden geçti ilk kez hasta oluyor ne yapılır bilmiyorum
İnşallah cnm.. bizide haber et.. geçmiş olsun tekrar..Bizim kanlandi doğumdan sonra o gözü zaten hep capaklaniyordu besbucuk ayda geçmişti göz doktoruna götürmüştük göz yaşı pınarları açık demişti inşallah bisey çıkmaz siz nasıl oldunuz masajın cok faydası var
ben aptamil kullanıorum.. bence mama olayı tamamen bebekten bebeğe değişiyorNeocate mama kullanan var mı ? Günde 4 ölçek veriyorum ama kabız yaptı
salufer kullanıyorum ben..Kızlar kan ilacı olarak ne kullaniyordunuz
maşallah ya...Önceki doğumunda 8 ay adet görmemiş bundada öyle olcak sanmış. 2. Bebeğide çok huysuzdu garibimin kendini dinlemeye fırsatı olmamiski. Karni şişmeye başlayinca gitmiş doktora şok atı alan uskudari geçmiş3 bebe bir arada büyüdü şimdi sor iyi oldu der ama ikiz gibi büyüdüler çok zor olmuştu
cnm burun akıntısı ve tıkanıklığı olduğu zamanKızlar bebeğimin geniz akıntısı ve biraz burun akıntısı var ne yapabilirim? Yeğenimden geçti ilk kez hasta oluyor ne yapılır bilmiyorum
Henüz ateş yok ama burnu çok tıkalı ve öksürük başladı geniz akıntısından sanırım akşam üstüne randevu aldım umarım kolay atlatır sizinki deGeçmiş olsun canım. Zor oluyor bebeklerin hasta olması. Doktora gittik biz, Boğaz enfeksiyonu dedi dr. Antibiyotik kullanıyoruz. 2 gün ateşlendi, birinde ateş düşürücü verdim. Yatağını eğimli hale getirdim, burnunu açık tutmaya çalıştım, odayı nemlendirdim. Terlediğinde üstünü değiştirdim vs biz biraz rahatladık gibi. Salgın var canım, Allah esirgesin evlatlarımızı
Viksi hiç bilmiyordum canım gündüz bir şekilde idare ediyorum gece zorlanırsak denerimİnşallah cnm.. bizide haber et.. geçmiş olsun tekrar..
cnm işte biz nisana kadar masaja devam.. bazen geçmiştir diye düşünüyorum ama sonra bi bakıyorum yine akıyor
ben aptamil kullanıorum.. bence mama olayı tamamen bebekten bebeğe değişiyor
kimisinde aptamil kabızlık yapıo kimisine iyi geliyor.. ben artık hem aptamilin büyük boylarını bulmakta zorlanıorum hem fiyatında...
similac deneyecem içeriği çok temizmiş diyorlar
salufer kullanıyorum ben..
c vitamini içerikli
kabızlık yaşamıyorum
maşallah ya...
Allahım 2. gebeliğim böyle olsun aminnnnnnnnn
cnm burun akıntısı ve tıkanıklığı olduğu zaman
minicik viks sürüyorum ayaklarına.. viks buharı yapıorum (minicik) ve izotonik serum şırınga uygulaması yapıyorum
bizde bunlar işe yarıyor
İyiyim canım. Kızımla günler nasıl geçiyor bilmiyorum. 2. Dönem işe başlayacağım şimdiden telaş yapmaya başladım. Sen nasılsın?
ilk düşününce insan telaş oluyor ama alışınca düzen bi şekilde kuruluyor cnmİyiyim canım. Kızımla günler nasıl geçiyor bilmiyorum. 2. Dönem işe başlayacağım şimdiden telaş yapmaya başladım. Sen nasılsın?
Ooo sen baya erken başlamışsın ben başladığımda 6 aylık olacak artık mecbur alışacaz.ilk düşününce insan telaş oluyor ama alışınca düzen bi şekilde kuruluyor cnm
şimdi düşünüyorum 4 ay olmuş işe başlayalı
Uyandında seni yanında bulamıyorsa bırakıp gitceksin diye yapıyor olabilirKızlar iyi akşamlar.Size bir sorum var.Kucağımda pış pışla uyuyan bebeğim iki gündür kucağa alınca çığlık kıyamet ağlıyor Hatta bağırıyor.Mümkün değil uyumuyor.Yatırıp yanına yatınca poposuna pış pış yapıyorum biraz ağlıyor ama öyle uyuyor.Evdeyken iyi de dışarda nasıl olur bilmiyorum.Niye böyle yapıyor olabilir?Bir şeye tepki mi gösteriyor artık diyorum?
Aslında hep de yanındayım.Gündüzleri yanında oluyorum genelde.Akşamları bi ben yatana kadar yalnız sonra zaten yanımızda hatta aramızdaUyandında seni yanında bulamıyorsa bırakıp gitceksin diye yapıyor olabilir
Anlar ben bir kere kuaför e gittim tövbe ettim 4 aylıktı uyandinda beni göremeyince çok kızdı baya bir süre uykuda çığlık çığlığa uyandı şimdi birlikte uyuyoruz 11 de odamızdayız yatağı yanımıza aldık arada uyanıp bakar sonra devam eder eğer acıktıysa yuzume vuruyoAslında hep de yanındayım.Gündüzleri yanında oluyorum genelde.Akşamları bi ben yatana kadar yalnız sonra zaten yanımızda hatta aramızdaama bir haftadır odasını ayırmaya çalışıyorduk.Başaramadık.Acaba o mu etkiledi?Yani bebekler anlar mı tepki gösterir mi?
Hamileligin başındaki sorunların hiçbirini yaşamadan geçmesi gerçekten çok güzel birşey. Doğdu yine sessiz bir bebekti. sessiz sedasız geldi dünyaya büyüdü diyoruz şimdi gerçekten. Allahım tekrar isteyenlere kolayca böylesini nasip etsinİnşallah cnm.. bizide haber et.. geçmiş olsun tekrar..
cnm işte biz nisana kadar masaja devam.. bazen geçmiştir diye düşünüyorum ama sonra bi bakıyorum yine akıyor
ben aptamil kullanıorum.. bence mama olayı tamamen bebekten bebeğe değişiyor
kimisinde aptamil kabızlık yapıo kimisine iyi geliyor.. ben artık hem aptamilin büyük boylarını bulmakta zorlanıorum hem fiyatında...
similac deneyecem içeriği çok temizmiş diyorlar
salufer kullanıyorum ben..
c vitamini içerikli
kabızlık yaşamıyorum
maşallah ya...
Allahım 2. gebeliğim böyle olsun aminnnnnnnnn
cnm burun akıntısı ve tıkanıklığı olduğu zaman
minicik viks sürüyorum ayaklarına.. viks buharı yapıorum (minicik) ve izotonik serum şırınga uygulaması yapıyorum
bizde bunlar işe yarıyor
Uyku alışkanlıkları sürekli değişiyor bence çok doğal hatta güzel bir şey. Ağlaması da muhtemelen çok uykusu geldiği içindir. Bizim her ay uyku alışkanlığımız uykuya geçiş yöntemimiz değişiyor buna ben değil o karar veriyor. Uyku saatlerini yaklaşık biliyorum bir de gözünü kaşıdı mi sakinleşmeye başladı mı diyorum ki uykusu gelmiş odaya geçiyoruz eğer bunu kaçırırsam gecikirse ağlayarak uyuyor. Bu arada ayrılık kaygısı 29. Haftada başlıyor harika haftalara göre. 40 haftalık doğum tarihine göre 29. haftada.Kızlar iyi akşamlar.Size bir sorum var.Kucağımda pış pışla uyuyan bebeğim iki gündür kucağa alınca çığlık kıyamet ağlıyor Hatta bağırıyor.Mümkün değil uyumuyor.Yatırıp yanına yatınca poposuna pış pış yapıyorum biraz ağlıyor ama öyle uyuyor.Evdeyken iyi de dışarda nasıl olur bilmiyorum.Niye böyle yapıyor olabilir?Bir şeye tepki mi gösteriyor artık diyorum?
Bizde de ateş oldu bu gece şimdi başında bekliyorum. Antibiyotik vermedi doktor. Burun akıntısı var mıydı sizin sürekli akıyor hırıltı oluyorGeçmiş olsun canım. Zor oluyor bebeklerin hasta olması. Doktora gittik biz, Boğaz enfeksiyonu dedi dr. Antibiyotik kullanıyoruz. 2 gün ateşlendi, birinde ateş düşürücü verdim. Yatağını eğimli hale getirdim, burnunu açık tutmaya çalıştım, odayı nemlendirdim. Terlediğinde üstünü değiştirdim vs biz biraz rahatladık gibi. Salgın var canım, Allah esirgesin evlatlarımızı
Ben de bugün kuaföre gitmek istiyorum ama babayla durabilecekler mi bilmiyorum. Geçen hafta değişiklik olsun diye babaya bırakıp ben markete gittim. O kadar iyi geldi kiAnlar ben bir kere kuaför e gittim tövbe ettim 4 aylıktı uyandinda beni göremeyince çok kızdı baya bir süre uykuda çığlık çığlığa uyandı şimdi birlikte uyuyoruz 11 de odamızdayız yatağı yanımıza aldık arada uyanıp bakar sonra devam eder eğer acıktıysa yuzume vuruyoben yoksam baba varsa ağlıyo buna baba deliriyo bazı çocuklarda olur bu anneye aşırı bağlılık
Canım çok geçmiş olsun. Biz 6.ay kontrolünde hastanede kaptık şifayı. Hasta çocuklardan uzakta durduk ama nafile. Bu dediklerin vardı bizde.Öksürük,hapşırma, ateş, burun akıntısı, geniz akıntısı,hırıltı, ses değişimi,iştahsızlık, huysuzluk hepsi vardı. Bir hafta geçti, iyileşir gibi şu an. Ama bir hapşırıyor burnundakiler dışardaBizde de ateş oldu bu gece şimdi başında bekliyorum. Antibiyotik vermedi doktor. Burun akıntısı var mıydı sizin sürekli akıyor hırıltı oluyor
Evet cnm raporm biter bitmez başladm ben :)Ooo sen baya erken başlamışsın ben başladığımda 6 aylık olacak artık mecbur alışacaz.