2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Hanımlaaar nerdesiniz sesler çıkmıyoor neler olup bitiyor analık nasıl gidiyor,6.aylara geldik durum nedir özet geçelim😂
Sacimi 3 gun önce ördüm 3 gundur ayni sacla yatip kalkiyorum banyo bile yapamadim aynaya anca dislerimi fircalarken bakabiliyorum
surekli kizla yerde oturup oynamaktan belim tutuldu
Evde temizlik hak getire her yer havuc, patates puresi ..😂

Bizim kiz dogustan blwci çıktı. Kasikla kesinlikle yemiyor ille eliyle tutacak eline vermezsek agliyor amaaaa 4 tane dişi var eline ne versek kocaman isiriyor bogazina kacacak diye korkuyorum.tecrubeli blw yapan annelere sorayim siz nasil yaptiniz blw işini?

Sacimi 3 gun önce ördüm 3 gundur ayni sacla yatip kalkiyorum banyo bile yapamadim aynaya anca dislerimi fircalarken bakabiliyorum

Bizim kiz dogustan blwci çıktı. Kasikla kesinlikle yemiyor ille eliyle tutacak eline vermezsek agliyor amaaaa 4 tane dişi var eline ne versek kocaman isiriyor bogazina kacacak diye korkuyorum.tecrubeli blw yapan annelere sorayim siz nasil yaptiniz blw işini?
Hay maşallah 4 diş çıkarmış 🧿biz de daha 1 tane yok

ek gıda mama arasında mekik dokuyoruz..
ara sıra kabız oluyoruz :KK70:
annemizi deli ediyoruz :KK70:
yürüyemiyoruz ama hep ayakta durmak istiyoruz :KK70:

geçmiş olsun cnm neyi var
Teşekkür ederiz canım. Boğaz enfeksiyonu oldu benim oğlan. Cuma gününden beri hasta. 6.ay kontrolüne çocuk doktoruna gitmiştik. Tüm çocuklar öksürüyordu, ordan kaptı bence
Biz nasıl olalım,yorgun ve koşuşturma içindeyim ama bebekliğimizin tadını çıkarmaya çalışıyorum bir yandan. Herşeye yetişen havalı instagram annelerine bakıyorum bir de aynaya😰 bizim evde işler karışık😂
Ya o instagram annelerinin yanında ya anneleri vardır ya kayınvalideleri ya da bakıcıları. Biz tek başımıza bakıyoruz bebemize. Ayaktayız ona şükür 😁

Günaydın kızlar bebişim tek gözü kanlandi yarın kontrole götürecektik 6 ay birtürlü gidememiştik gozude sorarim artık şimdilik sütle sildim keyfi yerinde ama cadının ay sonu yeni ek gıda listesi yapcam şimdilik tek öğün ve bir yemek kaşığı kadar veriyorum şubat sonu iki ogune cıkarcam
Geçmiş olsun canım sütle silmek iyi geliyor. Biz 2 aylıkken olmuştu. Kızarma değil de akıyordu, çapaklanıyordu, sütle silmiştim bir haftada geçiyor

Maşallah canım, bizde de diş yok henüz. Dr diş çıkmasının daha zamanı var dedi. Damaklar yeni yeni doluyormuş. Blw yapmıyorum ben kaşıkla veriyorum ama o eller hiç durmuyor. Kaşığı ağzına uzatırken parmaklarıyla dokunuyor bakıyor, ama ağzına götürmeyi akıl edemiyor:KK70: elleri, üstü başı,sandalyesi hep püre oluyor

Hay maşallah 4 diş çıkarmış 🧿biz de daha 1 tane yok
Erken cikmasi cok da iyi olmadi aslinda dogdugundan beri cok huysuzdu 3ay dolsun geçer dedik gecmedi alt disleri cikti ondanmis demekki artik duzelir dedik hala huysuzlugu gecmedi ust disler cikti yine durulur diye bekliyoruz ama hala huysuz artik başka dis cikarmasin yeter azcik huzur bulayim ya🤣🤣
Hersey zamaninda guzel

Ya bende çok bakımsız kalınca belime kadar saçlarım vardı kestik,omzuma kadar oldu rahat ederim dedim. Topluyorum hep tepemde düğüm oluyor. Çok şaşkınım uzunken böyle düğüm olmuyordu. Sanırım 6 aydır doğru düzgün banyo yapamadım. İki dakkada gir çık anca. Ben tuvalete girince bile,fazla kalmayayım diye,babası kızıma tuvaletin kapısını açmayı öğretiyor😂

Bende blw yapmak istemiştim ama cesaret edemedim. Bizimkide eline almak istiyor,ben saldım avuçluyor mıncıklıyor,ağlıyor,bağırıyor,o arada ben ne verirsem yediği o 😂

Erken cikmasi cok da iyi olmadi aslinda dogdugundan beri cok huysuzdu 3ay dolsun geçer dedik gecmedi alt disleri cikti ondanmis demekki artik duzelir dedik hala huysuzlugu gecmedi ust disler cikti yine durulur diye bekliyoruz ama hala huysuz artik başka dis cikarmasin yeter azcik huzur bulayim ya🤣🤣
Hersey zamaninda guzel
Bizde devamlı diş çıkarıyor ondan huysuz yavrucak dedik,diş miş yokmuş😂

Ayyyyy 5 ay hiç bişi hissetmedimiiiii

Ölecem :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

O aylarda doğurup hamile olanlar var cnm
Önceki doğumunda 8 ay adet görmemiş bundada öyle olcak sanmış. 2. Bebeğide çok huysuzdu garibimin kendini dinlemeye fırsatı olmamiski. Karni şişmeye başlayinca gitmiş doktora şok atı alan uskudari geçmiş😂😂 3 bebe bir arada büyüdü şimdi sor iyi oldu der ama ikiz gibi büyüdüler çok zor olmuştu

Eşime; hazır mısın ikinci kez baba olmaya dedim, hazırmış :KK70: Neyse ki hamile değilmişim canım :KK53: gerçi heveslenmiştim, heyecanlanmıştım bir günlüğüne ama neyse erteleyelim biraz daha :emir_bebek:
Cesaretine hayran kaldım vallahi ama senin bebe usluydu demi. Benimki huysuz rahatlatacagim günün hayalini kuruyorum şimdiden 🤣

Biz nasıl olalım,yorgun ve koşuşturma içindeyim ama bebekliğimizin tadını çıkarmaya çalışıyorum bir yandan. Herşeye yetişen havalı instagram annelerine bakıyorum bir de aynaya😰 bizim evde işler karışık😂
Tek elde telefon diğer elde bebek o kadar işi nasıl yapıyorlar acaba degilmi yada kandirmacami😂😂

Ya bende çok bakımsız kalınca belime kadar saçlarım vardı kestik,omzuma kadar oldu rahat ederim dedim. Topluyorum hep tepemde düğüm oluyor. Çok şaşkınım uzunken böyle düğüm olmuyordu. Sanırım 6 aydır doğru düzgün banyo yapamadım. İki dakkada gir çık anca. Ben tuvalete girince bile,fazla kalmayayım diye,babası kızıma tuvaletin kapısını açmayı öğretiyor😂

Bende blw yapmak istemiştim ama cesaret edemedim. Bizimkide eline almak istiyor,ben saldım avuçluyor mıncıklıyor,ağlıyor,bağırıyor,o arada ben ne verirsem yediği o 😂
Akşam yarim havuc ve brokoli sapını hafif sert sekilde hasladim bütün halde eline verdim biraz kemirdi püre şeklinde asla yemiyor. Bir de avokado verdim ilk defa bayılarak bir şey yedi.

Hemde üstüne hiç adet görmeden olmuş demem o ki süt korumuyor 🙈
Yazık kız , çok sor geçmiştir büyütme süreci. Ama iyi olmuş hepsi birarada büyüyüp çıkmış aradan
Cesaretine hayran kaldım vallahi ama senin bebe usluydu demi. Benimki huysuz rahatlatacagim günün hayalini kuruyorum şimdiden 🤣
Gündüz uslu benimki. Gece oldu mu çıldırıyoruz. Saat başı uyanıyor, Evi geziyoruz, kucakta uyuyoruz. Oturduğum anda basıyor çığlığı. Uyku sorunumuz var. Gece uyumayı özledim
Akşam yarim havuc ve brokoli sapını hafif sert sekilde hasladim bütün halde eline verdim biraz kemirdi püre şeklinde asla yemiyor. Bir de avokado verdim ilk defa bayılarak bir şey yedi.
Benim bebe brokoliyi hiç sevmedi. Havuç,kabak,brokoli, irmik ile çorba yaptım çok azını içti . Babası da sevmez brokoliyi, ona çekmiş. Evde tek ben yiyiorum bir, bol limonlu salatasını mis gibi oluyor
Ocean microfer kullaniyorum ben
Ben de aynısını kullanıyorum , tadını seviyor

Vallahi şimdi emzirmek için yatağa uzandım ve kendi kendime ben en son ne zaman duş aldım diye düşünüyordum ki bulamadım 😂😂😂😂

X