2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Eşim de ben de hiperaktif değiliz, bebemiz de değil bence 😁 senin şarkı repertuvarın daha geniştir canım 😊 bize de söyle hangi şarkılar ilgisini çekiyor kızçenin
Size biara liste yapayım ama hareketleriyle yapın mesela sar sar makarayı var tutup ellerini yapıyoruz kıkır kıkır bir iki gundurde kendi uğraşıyor elleriyle sanki yapmaya çalışıyor 😊

Merhaba kızlar uzun zamandır Aybars paşamdan firsat bulup yazamıyorum. Ek gıdaya 5 buçuk aylık başlıycam yani haftaya neler almak gerek tabak kasik vs. Bilemedim bir sürü çeşit var tavsiye ettiğiniz ürünler neler.

Kızlar günaydınnn, size uyku konusunda danışmak istiyorum. 5 aylık olucak nerdeyse artık bi oturtmak lazım galiba. Bir iki kez yatarak emzirdim şuan ona taktı. Kendi anne yanı beşiğine yatırınca ağlıyo. Eskiden öyle uapmazdı. Huyu suyu değişiyo büyüdükçe ya resmen. Nasıl yapmalıyım bilemedim. Ağlatarak zorlamakta içim elvermiyor 😩

Ben daha olamadım bile ya 😔 Ocak ayında kadın doğuma gitcem bakalım ne dicek. Polikistik olduğum için olamadım sanırım
Onunla alakası yok canım ben de pkoyum ama 3.ayda geldi adetim.emziren annelerde 1 seneye kadar normalmiş.uyku konusunda bizimki de huy değiştirdi beşiğinde uyumuyor kucağımda uyuyacak illa. Önceden uyuyodu. köye gidip geldik 10 gün çocuğun huyu değişti. Yenidoğan gibi saat başı uyanıp ağlıyor anlamadım ne derdi var

Kızlar bende ise başladım baya yoğun geçiyor bu arada sanki bebeğinin ya iştahı yok yada ek gida alıcı için bir öğün sanki beni emmek istemiyor insallah dönemsel ataktır geçer sizde varmi öyle birsey

Kızlar bende ise başladım baya yoğun geçiyor bu arada sanki bebeğinin ya iştahı yok yada ek gida alıcı için bir öğün sanki beni emmek istemiyor insallah dönemsel ataktır geçer sizde varmi öyle birsey
Dönemsel canım merak etme. Oğlumda da öyle olmuştu memeyi bırakacak diye çok stres yapmıştım 22 ay emdi şükğr. Bu ay kızım da başlafı etrafı keşfettikleri yeni tatlar denedikleri için memeye pek bakmıyolar ama sonra dönüp dolaşıp kürkçü dükkanına dönüyorlar 😂

Evet canım çok şükür her ay oluyorum artık korkmaya başlıyorum hamile kalmaktan korunuyorz ama genede insan güvenemiyor mesela bugün oldum rahatladım çok sukur
Hâlâ gelen giden yok ağrılarım var ara ara bekleyelim bakalım az daha aslında ilk hamileliğimde kaybetigim bebeğimi suni sancıyla normal doğumla aldılar 20 gün kadar regl oldum sonra her ay düzenli olmustum bu sezeryan dogumdan sonra bikacgun oldu sonra tek tuk azcik azcik devam etti bir ay kadar 11 ağustosta lekeleme gibi oldu 9 kasım eskisi gibi ama ağrılı oldu ki hiç ağrım olmaz sanırım sezeryandan dolayı düzenim karıştı diye düşünüyorum

Kız ben de evlendikten sonra gittim 😃 eşim oralı. Ben Ankaralıyım, puanımız yetse Ankara’ya gideceğiz de işte yetmiyor 🤦🏻‍♀️
Ee hataya geldikten snrada enişte ankaraya dönmez.. Sen artk heteyli oldun :KK70: allah başka acı keder vermesin :KK70:

Merhaba kızlar uzun zamandır Aybars paşamdan firsat bulup yazamıyorum. Ek gıdaya 5 buçuk aylık başlıycam yani haftaya neler almak gerek tabak kasik vs. Bilemedim bir sürü çeşit var tavsiye ettiğiniz ürünler neler.
Cnm kaşık wee babynin 2li kaşığından aldım cok rahat, ucu yumuşacık cok memnun kaldım ben...
Cam rende al mutlaka..
Ben pişirma makinası almadm onun yerine buharda pişirme aparatı aldm cok pratik..
Saklama kapları alabilirsin minik minik
Tabak içinde eğer blw yapacaksan silikon şeklinde yapışanlar var mesela oioi marka, pahalı ama güsel
Blw yapmayacaksan baby plusun tabağı var ben ondan aldm cok tatlı geniş derin, ki ben blw yapacam yinede ondan aldm 🙈
Hatırladklarm şimdilik bu kadar

Cnm ikiniz içinde geçiş süreci.. İşe başlamak senin düzenin gibi onunda düzenini değiştirdi... Alışacaktır merak etme ama sakın boşlama.. Sürekli memeyi ver

Son 2-3 haftadır benim bebe öyleydi. Asla emmek istemiyordu. Uyumaya başlarken bir de yeni uyanırken emzirdim bir süre. Sonra yavaş yavaş kırıldı inadı. Bu bir süreç geçiyor yani

Ee hataya geldikten snrada enişte ankaraya dönmez.. Sen artk heteyli oldun :KK70: allah başka acı keder vermesin :KK70:
Canım ben istiyorum Hatay ı. Ömrüm Ankara’da geçti, farklı memleket görmek istiyorum :KK70:şaka bir yana benim eşim memleket sevdalısı değil şükür. Ama anne babası çok yaşlı,hasta. En azından 4-5 yıl yanlarında olalım diyoruz.

Canım ben istiyorum Hatay ı. Ömrüm Ankara’da geçti, farklı memleket görmek istiyorum :KK70:şaka bir yana benim eşim memleket sevdalısı değil şükür. Ama anne babası çok yaşlı,hasta. En azından 4-5 yıl yanlarında olalım diyoruz.
he tmm yaşlı ve hastalarsa sana pek bulaşmaz kaynana :KK70:
gel kız ben varım ama kırıkhan uzak bak sen gelirsin buraya :KK70:

ggüüüüüüünnnnnaaayyyyyddddııııınnnnnnn tatlış anneler...

ek gıda benm için işkenceye dönüşmeye başladı :KK70: nasıl derseniz... bebem kaşığı kendi tutmak istiyor :KK70:
yedirirken pat küt heryerimiz ek gıda olmaya başladı :KK70:
ve sürekli böyle.. illa kaşığı kendi tutacak.. keşke tutabilse :KK70: blw yapacam ben kesin ama cok erken
sabredemiyor :KK70:

ggüüüüüüünnnnnaaayyyyyddddııııınnnnnnn tatlış anneler...

ek gıda benm için işkenceye dönüşmeye başladı :KK70: nasıl derseniz... bebem kaşığı kendi tutmak istiyor :KK70:
yedirirken pat küt heryerimiz ek gıda olmaya başladı :KK70:
ve sürekli böyle.. illa kaşığı kendi tutacak.. keşke tutabilse :KK70: blw yapacam ben kesin ama cok erken
sabredemiyor :KK70:
Günaydın benimki daha başlamadan öyle yandım ben tencereyle falan koyayım artık önüne 🤣🤣🤣🤣

Iki gün kalmış tadıma :kk77: daha yoğurt denicem süt ve maya dolapta bekliyo ağrıdan yapamadım ki şükür beklenen geldi bugün deneyeyim şu maya nasıl tadı falan şişede kaç gün tutabilirim test etmem lazım

Bunu kullanan varmı kizlar

Eklentiler

• Screenshot_20211216-155653.jpg
    Screenshot_20211216-155653.jpg
    87,3 KB · Görüntüleme: 23
X