2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar nasılsınz herkes iyimi..

Ben cok fena grip oldum.. Kızımı anneme verdim
Ama cok özledm
Çok geçmiş olsun canim dikkat et kendine bende hasta olduğumda name limon yapip terleyip sonrada güzel bir düş alırım hemen kendime gelirim
allahtan annen var sende dinlenirsin özlemek hiç bitmiyorki ben uyuyuncada özlüyorum

Kızlar beni korkuttunuz ya iyice. Bebeğim 4 300 doğdu şuan 10 kilo kilosu gayet iyi ama gündüz değilde gece saat başı uyanıyor ve emmek istiyor devamlı. Seni istiyordur diyeceksiniz beraber yatıyoruz zaten. Devamlı uyandığı için besigine yatır al yapamıyorum çünkü acayip yoruluyorum. Gündüz zaten 3 kısa uykusu ancak var gecede böyle olunca dayanamıyorum artık. Doktor mama dedi aslında gece ama zaten kilolu diye mama vermek istemiyorum

Kızlar nasılsınz herkes iyimi..

Ben cok fena grip oldum.. Kızımı anneme verdim
Ama cok özledm
Geçmiş olsun canım nane limon iç üstünede bi ağrı kesici at terle sonra duş al.inşallah çabuk atlatırsın kuzum
Ikinci bebisleri nezaman yapiyoruz
Biz ikincileri doğurduk şükür ☺ sizleri bekliyoruz hanımlar keşke daha erken yapsaymışım diyorum.bizimkilerin arasında 4 yaş var şöyle 1.5 2 yaş olsaydı iyi olurdu

Biz de böyleyiz, ama bu bir süreç. Bu yüzden endişelenmiyorum yani. Ben gece normalde mama vermem ama bu huysuzluğu geçsin uyusun diye bir iki kez verdim yine aynı saat başı uyandı. Artık gece mama vermiyorum. Sen de dene istersen 1-2 gece. İşe yararsa devam edersin. Kiloya takılma, 6.aydan sonra kilo alımları yavaşlayacak. Kilosu güzel bebeğinin, maşallah boyu kaç peki?

Gecmis olsun canim dikkat et kendine hemen iyilesirsin insallah
Tşk ederm cnm
İnşallah
Valla annelerde bebelerde hasta olmasn
Kendimizden ckk onlara bişi olur die korkuıruz
Halbuki cokta dikkat ediodum
Bizim buralarda hava yenş soğudu
Sanırım geçiş sürecinde üşüttüm

Ben sürekli yaparım ise yarar
Cok saol cnm

Tşk ederm mincoo
Valla en büyük şansm aynı apt. Olmak zaten

Ikinci bebisleri nezaman yapiyoruz

Ya hahahhahahahah
Kızlarrrrr güldürdünüz beniiiiii
Maşallahı var herkesin he

Çok geçmiş olsun canım.
Tşk ederm cnm saol

Cnm aslında kilosu iyi... Emiyorda.. Emdiğini göre sütünde yetio ki zaten kilosundan belli..
Kısa aralıklarla emiyor diye o süreçte yetecek kdar emiyor
Mama daha uzun süre tok tutuyor diye demiştir doktoe

İnşallah cnm tşk ederm

Mayıs’ta başlarız çalışmalara
Yaaa hahahahaha ben regl bile olmadm kızzzzzzz
Maşallah hızlııııı atakçı

Kızlar o kdar limon tükettim ki dün akşam
Kalmadı
Maskeyle annemden limon almaya cıktım
Kızım beni gördü önce bi güldü sonra kucağıma almadm die ağladı
Ben eve indikten snra hiç susmamş
Ağlamş
Mecbur getirdiler,
Beni görünce sustu biraz güldü snra uyudu
Mecburen aldım, maskeyle geziorum evin içinde
O beşiğinde ben sürekki diğer oda ve beşik arasında mekik dokudum tüm gece

Bal0ncuk regl olmadan da hamile kalan çokmuş. O yüzden bebek istemiyorsanız dikkat edin diyorlar. Eşim 3 çocuk istiyor, çok ısrarcı. Ben de bir an önce olsun hepsi, şu rezilliği toplu olarak yaşayıp sonra rahatlayım diyorum

Çok geçmiş olsun canım. Aniden soğudu buralar. Ondan üşütmüşsündür. Terin soğumasın üzerinde. Gerekirse ilaç kullan . Bu hastalık çok fena.
Tşk ederm cnm

Kz ben zaten tüple gebe kaldm
Bide regl olmadan doğal olursa mucize olur

Mayıs’ta başlarız çalışmalara
Hadi bakalım senin şafağa az kalmis surda mayısa ne kaldı allahu
Ay kuzum ya ozlemis demekki seni insanın ici parçalanıyor dimi rabbim hicbir cocugu annesinden ayırmasın ne zor bazen şöyle beşikten alırken gözümün içine içine bakıyor ya eriyorum uyurken inanın özlüyorum gidip bakıyorum nekadar masumlar rabbim diyorum bu güzelliği bana yaşattı isteyen herkesde yaşatsın diyorum sabah sabah damara bağlattin boncuk beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…