Çok geçmiş olsun canim dikkat et kendine bende hasta olduğumda name limon yapip terleyip sonrada güzel bir düş alırım hemen kendime gelirimKızlar nasılsınz herkes iyimi..
Ben cok fena grip oldum.. Kızımı anneme verdim
Ama cok özledm
Ikinci bebisleri nezaman yapiyoruzBen sürekli yaparım ise yarar
nasipse temmuzaIkinci bebisleri nezaman yapiyoruz
Ozmanada bebişin 1 yaşında olur hemen hemen aralarımda 2 yaş olur Çok ideal dimjnasipse temmuza
Inşallah çok istiyoruz eşimle Allah ım yazdıysa tabi birde miyomlar yeniden oluşmadıysa yoksa önce ufak bir operasyon geçirmem gerekicek nasip kızım oldu ya şükürOzmanada bebişin 1 yaşında olur hemen hemen aralarımda 2 yaş olur Çok ideal dimj
Çok geçmiş olsun canım.Kızlar nasılsınz herkes iyimi..
Ama cok özledm
Geçmiş olsun canım nane limon iç üstünede bi ağrı kesici at terle sonra duş al.inşallah çabuk atlatırsın kuzumKızlar nasılsınz herkes iyimi..
Ama cok özledm
Biz ikincileri doğurduk şükürIkinci bebisleri nezaman yapiyoruz
Mayıs’ta başlarız çalışmalaraIkinci bebisleri nezaman yapiyoruz
Biz de böyleyiz, ama bu bir süreç. Bu yüzden endişelenmiyorum yani. Ben gece normalde mama vermem ama bu huysuzluğu geçsin uyusun diye bir iki kez verdim yine aynı saat başı uyandı. Artık gece mama vermiyorum. Sen de dene istersen 1-2 gece. İşe yararsa devam edersin. Kiloya takılma, 6.aydan sonra kilo alımları yavaşlayacak. Kilosu güzel bebeğinin, maşallahKızlar beni korkuttunuz ya iyice. Bebeğim 4 300 doğdu şuan 10 kilo kilosu gayet iyi ama gündüz değilde gece saat başı uyanıyor ve emmek istiyor devamlı. Seni istiyordur diyeceksiniz beraber yatıyoruz zaten. Devamlı uyandığı için besigine yatır al yapamıyorum çünkü acayip yoruluyorum. Gündüz zaten 3 kısa uykusu ancak var gecede böyle olunca dayanamıyorum artık. Doktor mama dedi aslında gece ama zaten kilolu diye mama vermek istemiyorum
Tşk ederm cnmGecmis olsun canim dikkat et kendine hemen iyilesirsin insallah
Cok saol cnmBen sürekli yaparım ise yarar
Tşk ederm mincooÇok geçmiş olsun canim dikkat et kendine bende hasta olduğumda name limon yapip terleyip sonrada güzel bir düş alırım hemen kendime gelirim
allahtan annen var sende dinlenirsin özlemek hiç bitmiyorki ben uyuyuncada özlüyorum
Ikinci bebisleri nezaman yapiyoruz
nasipse temmuza
Tşk ederm cnm saolÇok geçmiş olsun canım.
Cnm aslında kilosu iyi... Emiyorda.. Emdiğini göre sütünde yetio ki zaten kilosundan belli..Kızlar beni korkuttunuz ya iyice. Bebeğim 4 300 doğdu şuan 10 kilo kilosu gayet iyi ama gündüz değilde gece saat başı uyanıyor ve emmek istiyor devamlı. Seni istiyordur diyeceksiniz beraber yatıyoruz zaten. Devamlı uyandığı için besigine yatır al yapamıyorum çünkü acayip yoruluyorum. Gündüz zaten 3 kısa uykusu ancak var gecede böyle olunca dayanamıyorum artık. Doktor mama dedi aslında gece ama zaten kilolu diye mama vermek istemiyorum
İnşallah cnm tşk edermGeçmiş olsun canım nane limon iç üstünede bi ağrı kesici at terle sonra duş al.inşallah çabuk atlatırsın kuzum
Biz ikincileri doğurduk şükür☺ sizleri bekliyoruz hanımlar keşke daha erken yapsaymışım diyorum.bizimkilerin arasında 4 yaş var şöyle 1.5 2 yaş olsaydı iyi olurdu
Yaaa hahahahaha ben regl bile olmadm kızzzzzzzMayıs’ta başlarız çalışmalara
Ah kuzum günaydn olsun sana
Çok geçmiş olsun canım. Aniden soğudu buralar. Ondan üşütmüşsündür. Terin soğumasın üzerinde. Gerekirse ilaç kullan . Bu hastalık çok fena.Ah kuzum günaydn olsun sana
Nefes alamamaktan uyuyamadm ki
Valla fenalardaym
Tşk ederm cnmÇok geçmiş olsun canım. Aniden soğudu buralar. Ondan üşütmüşsündür. Terin soğumasın üzerinde. Gerekirse ilaç kullan . Bu hastalık çok fena.
Kz ben zaten tüple gebe kaldmBal0ncuk regl olmadan da hamile kalan çokmuş. O yüzden bebek istemiyorsanız dikkat edin diyorlar. Eşim 3 çocuk istiyor, çok ısrarcı. Ben de bir an önce olsun hepsi, şu rezilliği toplu olarak yaşayıp sonra rahatlayım diyorum
Hadi bakalım senin şafağa az kalmis surda mayısa ne kaldı allahuMayıs’ta başlarız çalışmalara
Ay kuzum ya ozlemis demekki seni insanın ici parçalanıyor dimi rabbim hicbir cocugu annesinden ayırmasın ne zor bazen şöyle beşikten alırken gözümün içine içine bakıyor ya eriyorum uyurken inanın özlüyorum gidip bakıyorum nekadar masumlar rabbim diyorum bu güzelliği bana yaşattı isteyen herkesde yaşatsın diyorum sabah sabah damara bağlattin boncuk beniKızlar o kdar limon tükettim ki dün akşam
Kalmadı
Maskeyle annemden limon almaya cıktım
Kızım beni gördü önce bi güldü sonra kucağıma almadm die ağladı
Ben eve indikten snra hiç susmamş
Ağlamş
Mecbur getirdiler,
Beni görünce sustu biraz güldü snra uyudu
Mecburen aldım, maskeyle geziorum evin içinde
O beşiğinde ben sürekki diğer oda ve beşik arasında mekik dokudum tüm gece