Doktor yavaştan ek gıdaya geçebilirsin dedi evet o kuralı yaptım hemen hemen hepsi bitincede bal kabağı havuç patates brokoli 3 gün kuralı ile yaptım karıştırayım dedim fazla karışmış sanirimKemik suyunu dene dedi mi doktor o da alerjik olabilir aynı bir çay kaşığı tatlı kaşığı kuralını uyguladın mı
Canım Sma Optipro kullanıyoruz. Kilo alımı güzel, gerçi bu ara azalttım sadece sabah öğle ve yatmadan önce 90 ml veriyorum. Toplam 270 ml yapıyor. Tarttım, bir ayda 700 gram almış oğlum. Fazla verdiğim zamanlar her ay 1 kilodan fazla aldıKızlar mama kullananlar için soruorm
Hangi mamayı kullanıyorsunuz
Bebeğin gelişimi kilo açısından memnunmusunuz
Hipp combiotic kullanıyorum.Kilo alımı gayet iyi Hatta fazlası varKızlar mama kullananlar için soruorm
Bebeğin gelişimi kilo açısından memnunmusunuz?
Canım Sma Optipro kullanıyoruz. Kilo alımı güzel, gerçi bu ara azalttım sadece sabah öğle ve yatmadan önce 90 ml veriyorum. Toplam 270 ml yapıyor. Tarttım, bir ayda 700 gram almış oğlum. Fazla verdiğim zamanlar her ay 1 kilodan fazla aldı
Hipp combiotic kullanıyorum.Kilo alımı gayet iyi Hatta fazlası var70 cm boy 8 kilo şu an
Canım aptamil kullanıyorduk reflü ve gazı arttırdı. Daha sonra doktor bebelac lf diye bir mama önerdi onu kullandığımızdan beri çok şükür iyi kilo alıyor.Kızlar mama kullananlar için soruorm
Aptamil kullanıyorum her ay 1 kilodan fazla alıyordu bu ay 900 gram almış gayet iyi dedi hemşireKızlar mama kullananlar için soruorm
Bebelac gold duydm cnm ama bebelac lf ilk duyuyorm bakaym bendeCanım aptamil kullanıyorduk reflü ve gazı arttırdı. Daha sonra doktor bebelac lf diye bir mama önerdi onu kullandığımızdan beri çok şükür iyi kilo alıyor.
Bzde aptamil kullabıoruz ama aptamil kata borsa oldu resmenAptamil kullanıyorum her ay 1 kilodan fazla alıyordu bu ay 900 gram almış gayet iyi dedi hemşire
ayy hiç sorma ya bende görünce elim ayağım titredi resmen sinirden ne yapacağımı şaşırdım yaaKızlar gözüme uyku girmiyor ya su gaziantepdeki 3 aylik bebegin dayak goruntusunu izledim nasıl bir insan ya insan deme ağzımdahi varmıyor biz ülke olarak bu duruma nasıl geldik biz öpmeye koklamaya kıyamıyoruz dayak nedir ya aklım mantığım almıyor ...
Canım özel mama reflü ve gazı olan bebekler için. Eczaneler depodan getirtiyor.Bebelac gold duydm cnm ama bebelac lf ilk duyuyorm bakaym bende
Bzde aptamil kullabıoruz ama aptamil kata borsa oldu resmen
Kaç gr ne kadar alıosn kuzumCanım özel mama reflü ve gazı olan bebekler için. Eczaneler depodan getirtiyor.
Aynen canım ya çocuk gözümün önünden gitmiyor keşke izlemeseydim rabbim.butun çocukların karşısına vicdanlı insalar cikarsinayy hiç sorma ya bende görünce elim ayağım titredi resmen sinirden ne yapacağımı şaşırdım yaaAllah ıslah etsin böyle ş....leri.insan denemez bu varlıklara
Amin . Bende perişan oldum. Yavrum iyileşsin,tüm geçmişi silinsin,yeniden hayata gözlerini açsın inşallah. O yaratıkta gebermek için yalvarsında geberemesin.Aynen canım ya çocuk gözümün önünden gitmiyor keşke izlemeseydim rabbim.butun çocukların karşısına vicdanlı insalar cikarsin
Bize 6. Ayda sadece tekrar göz kontrolü yapılması söylendiKizlar Merhaba rota virus 1 yaptirip 2 yaptirmayacak var mi aramizda Bende dusunuyorum da kararsiz kaldim birde 6.ay kontrolunde kafa ve Karin usg yazmis dr sizdede var mi biliyomusunuz acaba ?
Ben daha hç göze götürmedm yaBize 6. Ayda sadece tekrar göz kontrolü yapılması söylendiilk aylarda bakılan yeterli olmuyormuş.
Aynen Insallah tek temellimizAmin . Bende perişan oldum. Yavrum iyileşsin,tüm geçmişi silinsin,yeniden hayata gözlerini açsın inşallah. O yaratıkta gebermek için yalvarsında geberemesin.
6.aydan önce ölçüm falan yapamıyorlar canım zaten sadece gözle takip ediyor mu falan diye bakıyor. Bir de ışıkla inceliyor. Sen bir tuhaflık hissetmediysen bebişte bence bir sorun yoktur..Ben daha hç göze götürmedm ya
Dr direk 6. Ayda götür dedi
İnşallah hata etmemişimdir