2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kemik suyunu dene dedi mi doktor o da alerjik olabilir aynı bir çay kaşığı tatlı kaşığı kuralını uyguladın mı
Doktor yavaştan ek gıdaya geçebilirsin dedi evet o kuralı yaptım hemen hemen hepsi bitincede bal kabağı havuç patates brokoli 3 gün kuralı ile yaptım karıştırayım dedim fazla karışmış sanirim

Kızlar mama kullananlar için soruorm
Hangi mamayı kullanıyorsunuz
Bebeğin gelişimi kilo açısından memnunmusunuz?

Bebeğin gelişimi kilo açısından memnunmusunuz
Canım Sma Optipro kullanıyoruz. Kilo alımı güzel, gerçi bu ara azalttım sadece sabah öğle ve yatmadan önce 90 ml veriyorum. Toplam 270 ml yapıyor. Tarttım, bir ayda 700 gram almış oğlum. Fazla verdiğim zamanlar her ay 1 kilodan fazla aldı

Hipp combiotic kullanıyorum.Kilo alımı gayet iyi Hatta fazlası var70 cm boy 8 kilo şu an

Tşk ederm kızlar ben aptamil kullanıodm ama aptamil stoklarında sıkıntı var bu aralar
Değiştirecem ama biryandan korkuorm

Bebeğin gelişimi kilo açısından memnunmusunuz?
Canım aptamil kullanıyorduk reflü ve gazı arttırdı. Daha sonra doktor bebelac lf diye bir mama önerdi onu kullandığımızdan beri çok şükür iyi kilo alıyor.

Canım aptamil kullanıyorduk reflü ve gazı arttırdı. Daha sonra doktor bebelac lf diye bir mama önerdi onu kullandığımızdan beri çok şükür iyi kilo alıyor.
Bebelac gold duydm cnm ama bebelac lf ilk duyuyorm bakaym bende

Aptamil kullanıyorum her ay 1 kilodan fazla alıyordu bu ay 900 gram almış gayet iyi dedi hemşire
Bzde aptamil kullabıoruz ama aptamil kata borsa oldu resmen

ayy hiç sorma ya bende görünce elim ayağım titredi resmen sinirden ne yapacağımı şaşırdım yaa Allah ıslah etsin böyle ş....leri.insan denemez bu varlıklara

ayy hiç sorma ya bende görünce elim ayağım titredi resmen sinirden ne yapacağımı şaşırdım yaa Allah ıslah etsin böyle ş....leri.insan denemez bu varlıklara
Aynen canım ya çocuk gözümün önünden gitmiyor keşke izlemeseydim rabbim.butun çocukların karşısına vicdanlı insalar cikarsin

Aynen canım ya çocuk gözümün önünden gitmiyor keşke izlemeseydim rabbim.butun çocukların karşısına vicdanlı insalar cikarsin
Amin . Bende perişan oldum. Yavrum iyileşsin,tüm geçmişi silinsin,yeniden hayata gözlerini açsın inşallah. O yaratıkta gebermek için yalvarsında geberemesin.

Kizlar Merhaba rota virus 1 yaptirip 2 yaptirmayacak var mi aramizda Bende dusunuyorum da kararsiz kaldim birde 6.ay kontrolunde kafa ve Karin usg yazmis dr sizdede var mi biliyomusunuz acaba ?

Kizlar Merhaba rota virus 1 yaptirip 2 yaptirmayacak var mi aramizda Bende dusunuyorum da kararsiz kaldim birde 6.ay kontrolunde kafa ve Karin usg yazmis dr sizdede var mi biliyomusunuz acaba ?
Bize 6. Ayda sadece tekrar göz kontrolü yapılması söylendi ilk aylarda bakılan yeterli olmuyormuş.

Ben daha hç göze götürmedm ya
Dr direk 6. Ayda götür dedi
İnşallah hata etmemişimdir
6.aydan önce ölçüm falan yapamıyorlar canım zaten sadece gözle takip ediyor mu falan diye bakıyor. Bir de ışıkla inceliyor. Sen bir tuhaflık hissetmediysen bebişte bence bir sorun yoktur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…