- 4 Aralık 2013
- 1.143
- 1.880
Güzel solma çekme yapmadı hiçAslında bir sürü bebek mağazası var esnaf mapazı olarak çarşıda
Ama indirim yapnıolar kızzzzz
E bebek ucuz kalır onlarn yanında
En ucu bebeyi duymuşrm
Güzelmi ürünleri cnm
Geçecek canım sonunda çok tatlı şirin mi şirin bişey oluveriyor gülücükler saçıyor benimki şuan gel gel yapmayı öğrendi mesela gece uyku arası mama yerken bile eli havada gel gel yapıyor benim de beynim ve bedenim çok yorgundu çok kötü lohusalık yaşamıştım zaten sonra 4 ay atağı uyku gerilemesi derken psikolojim kaldırmadı psikolojik destek almaya başladım şimdi bakıyorum da çok boş yere boş şeyler yaşamışım sebep olanları Allah a havale ettim anneliğin tadını çıkarmaya başladımİnşallah baloncum buda geçecek
Jeli doktorumuz önermedi canım
Amin canım inşallah ağrısız acısız gecirsinler bu dönemleri.. dillerini anlamamak çok zor
Yok canım kv var sağolsun hafta içi her gün o bakıyor ama sadece çocuğa bakıyor öyle anlaştık hani yani çocuk uyurken yemek koyayım falan deme diyorum ben ona güzel ilgilensin ihmal yaşanmasın diye. Ama tabi sağolsun yapar bir şeyler kahvaltı akşam yemeği vs yapıyor arada da olsa ama tabi hafta içi çok az bir sürede. Şikayet etmiyorum ama evladımı anlamıyorum yetemiyorum gibi geliyor çok bunaldı beynim iş ayrı bir konu yoğunluk birden ağır geldi
Allahtan maske var bıyıklı gidiyorum okula :)benimki hepsini alıyordu şuan bugün biraz emdi Sutumu ama emzik almıyor hala naisl olaca bakalım atak da bitti aslında harika haftalardaki ama bir değişim yok uyumadı hala ayakta sallıyorum saç kurutma makinesi ile seste uyuyor sonra ben yatağa koyunca basıyor çığlığı. Bende en kısa sürede gidecegim idrar yolu enfeksiyonu belirtileri var bizde bakalım Allah hepinizin yardımcısı olsun
Anladım canım bende yarabandi duymuştum onu deneyeceğim. Ojeliyken emiyordu benimki. Ama acı oje denerim bant olmazsa. Durduk yere değilde acken ve uykusu geldiğinde yapıyor. Bebekken beni de emmedi, emzikte almadı. Parmakla giderdi tüm ihtiyacını.Pembe ojeleri çok seviyordu sürdüm aman bozulmasın dedim karnına giderse çok ağrır filan dedim çok şükür öyle bırakmıştı. Eczanelerde acı oje varmış o dönem birakmasa onuda deneyecektim gerek kalmamıştı
Nasıl hazırladın canımselam kızlarrrrrrrrr
dün brokoli suyumuzla başladık
3 gün kuralı ile hergün 1 kaşık arttırarak gidecem
dün 1 kaşık sonrası devamını istedi ama elbetteki yok vermedm
ama bir bebe brokoli suyunu neden severki
farklı tepki bekliyordum sanırım
Tşkler cnmGüzel solma çekme yapmadı hiç
Önce haşladm cnmNasıl hazırladın canım
Kemik suyu 7-8.aydan sonra veriliyor diye biliyorum canım o sebeple ağır demişlerdir. Sen bol vitaminli olsun istedin heralde annesiMerhaba kızlar ya biliyorsunuz biz süt alerjisi şüphesi var doktor ek gıdaya geçebilirsiniz dedi bende blw yi uyguladım bal kabağı. Kavun.patatesi .prokoli sebzelerini verdim baktım fazla birşey kalmadi sonra bir çorba tarifi buldum hepsinin karışımı birde içine kemik suyu onla az suda pişirip plandirda çekip icirdim cevremde bir kaç kişiye diyince çok ağır olduğunu söylediler sizcede öylemi olmuş özelliklede kemik suyu???
Evet yaa tuh bir dün yedirdim bugünde az yedirdim bir daha yedirmem ya şimdi çok üzüldüm inan kuzum.benimKemik suyu 7-8.aydan sonra veriliyor diye biliyorum canım o sebeple ağır demişlerdir. Sen bol vitaminli olsun istedin heralde annesiAma miniklerin sindirim sistemleri yavaş yavaş gelişiyor
Hey maşallah kuzum bayram etmiştirMerhaba kızlar ya biliyorsunuz biz süt alerjisi şüphesi var doktor ek gıdaya geçebilirsiniz dedi bende blw yi uyguladım bal kabağı. Kavun.patatesi .prokoli sebzelerini verdim baktım fazla birşey kalmadi sonra bir çorba tarifi buldum hepsinin karışımı birde içine kemik suyu onla az suda pişirip plandirda çekip icirdim cevremde bir kaç kişiye diyince çok ağır olduğunu söylediler sizcede öylemi olmuş özelliklede kemik suyu???
Hee yaa hepsinden koyasim vardı blw uyguladım çoğu besinde sonra karıştırayım dedim fazla karıştırmışım üzüldüm şimdi yazık kuzumaHey maşallah kuzum bayram etmiştiranalık iste doymaz geliyor bize önce tadım yaptır balım tek urun üç gün kuralı ve et suyu acele etme 6 ay neler verilir bak liste yap onu uygula kavunda çok erken 8 ay ve kaşıntı yapabiliyo blw bence çok erken hele tadımda ama siz bilirsiniz ben yaşına kadar düşünmüyorum tabi istedin de kendi ellesin ağzına gotursun ama ben vermeye devam ederim tamamen kontrolü ona bırakmicam en azından 9 10 aya kadar kontrol bende
Üzülme böyle böyle öğrenicezHee yaa hepsinden koyasim vardı blw uyguladım çoğu besinde sonra karıştırayım dedim fazla karıştırmışım üzüldüm şimdi yazık kuzumakavun vermedim canım
Sorma bende delirdim bırak vurmayı biri terslese deliririm ağlamasın diye maymuna dönüyoruz evdeKızlar gözüme uyku girmiyor ya su gaziantepdeki 3 aylik bebegin dayak goruntusunu izledim nasıl bir insan ya insan deme ağzımdahi varmıyor biz ülke olarak bu duruma nasıl geldik biz öpmeye koklamaya kıyamıyoruz dayak nedir ya aklım mantığım almıyor ...
Hangi siteden aldiniz ? Ben trendyoldan alıyorum bir sorun yaşamadım.günaydın kızlar...
24ünde mama siparişi vermiştim ups kargoya verilmişti.. son günü 29du elime ulaşması için...
hala ulaşmadı.. dün aradım.. kargonun nerde olduğunu bile buılamadılar
gün içerisinde size geri dönüş yapacaz dediler dönmediler
gece saat 01:24te o kadar öfkeliydim uyuyamadm kalktım tüketici haklarına şikayet ettim
gerekirse mahkemeye verecem
gittigidiyordan aldm ama e bebeğin mağazından... yani satıcı e bebek olmasa almazdm..Hangi siteden aldiniz ? Ben trendyoldan alıyorum bir sorun yaşamadım.
Anladım, e bebeği bi arayın olmazsa, biz de buna benzer bisey yaşamıştık ama ordan çözdüler.gittigidiyordan aldm ama e bebeğin mağazından... yani satıcı e bebek olmasa almazdm..
fakat sorun site veya satıcıda değil..
kargoya verilmiş kargodan trasferi yapılmış
istanbuldan adanaya gelmiş.. adanadan sonrası yok kayıp
aradım cnm ordanda sonuç ykAnladım, e bebeği bi arayın olmazsa, biz de buna benzer bisey yaşamıştık ama ordan çözdüler.
Sonuçta günden güne herşeye zam geliyor haklisiniz. Inşallah sonuçlanır biran önce.aradım cnm ordanda sonuç yk
ben paramın peşinde değilim iade işlemiyle para geri gelir
ben mamayı istiorum gerekirse mahkmeye verecem
Kemik suyunu dene dedi mi doktor o da alerjik olabilir aynı bir çay kaşığı tatlı kaşığı kuralını uyguladın mıMerhaba kızlar ya biliyorsunuz biz süt alerjisi şüphesi var doktor ek gıdaya geçebilirsiniz dedi bende blw yi uyguladım bal kabağı. Kavun.patatesi .prokoli sebzelerini verdim baktım fazla birşey kalmadi sonra bir çorba tarifi buldum hepsinin karışımı birde içine kemik suyu onla az suda pişirip plandirda çekip icirdim cevremde bir kaç kişiye diyince çok ağır olduğunu söylediler sizcede öylemi olmuş özelliklede kemik suyu???