2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Bazı bebekler memeye düşkün oluyor ben uykuya geçişlerden önce emziriyorum 5 10 dk falan acaba yetiyor mu işte:KK43:

B
Benim bebe de 2-3 gündür uyanıkken emmek istemiyor. Uykuya geçişte ve yeni uyandığında uyku sersemliği devam ederken emziriyorum. Yoksa takla atarak da denesem emmiyor 😭
Bunun sebebi ne olabilir? Az da olsa anne sütü almasını istiyorum

Bazı bebekler memeye düşkün oluyor ben uykuya geçişlerden önce emziriyorum 5 10 dk falan acaba yetiyor mu işte:KK43:
Bazen uyku öncesi bir saat bazen yarım saat gece uykuda 15dk emer o bırakana kadar beklerim uyudu diye cekmem
Benim bebe de 2-3 gündür uyanıkken emmek istemiyor. Uykuya geçişte ve yeni uyandığında uyku sersemliği devam ederken emziriyorum. Yoksa takla atarak da denesem emmiyor 😭
Farklı bişey yedimmi son günlerde sutu etkilicek

Aynen canım sadece uykusu geliyor ya uyumaya götürüyorum o anda emerek uyuyor. Bu kadar gündüz 3 uyku yapıyorsa 3 kere emiyor çok üzülüyorum diyetime %100 uyuyorum ama değişmiyor bu durum.

Peki adet olanlar sütünüz azaldı mı ya da meme reddi falan oldu mu adet olunca?

Bazen uyku öncesi bir saat bazen yarım saat gece uykuda 15dk emer o bırakana kadar beklerim uyudu diye cekmem
Farklı bişey yedimmi son günlerde sutu etkilicek
Canım çok çiğ köfte istemişti. Eşimin arkadaşı yapmış, acıydı. Acaba o mu dokundu. Uzun süredir hiç böyle yapmazdı

Peki adet olanlar sütünüz azaldı mı ya da meme reddi falan oldu mu adet olunca?
Azaldı tam red degilde mızirdanmalar oldu memede
Canım çok çiğ köfte istemişti. Eşimin arkadaşı yapmış, acıydı. Acaba o mu dokundu. Uzun süredir hiç böyle yapmazdı
Olabilir biz hamilelikten alışığız acıya ama mor lahana salatada yemiştim delirdik hem gazdan hem memeyi istekle almadı dr um bana her gittiğimde söyler den ne yersen bebekte onu yer ona göre ye der

Azaldı tam red degilde mızirdanmalar oldu memede

Olabilir biz hamilelikten alışığız acıya ama mor lahana salatada yemiştim delirdik hem gazdan hem memeyi istekle almadı dr um bana her gittiğimde söyler den ne yersen bebekte onu yer ona göre ye der
Doktor doğru diyor da ne bileyim canımız da istiyor yani 😃 benimki isteksiz. Birkaç emiyor sonra kalkıyor etrafında dikkat çekici ne varsa ona bakıyor . Bu ışık, oyuncak ya da renkli bir şey olabiliyor. Allahtan mama içiyor yoksa aç kalır bu şekilde emmeyle. Mamayı da az içiyor . Günce 5-6 kez 90 ml içerdi. Şimdi en fazla 4 kez 90 ml hatta 60 ml içiyor. Biberonda hep döküyorum 30 ml kadar

Bu ek gıda olayı ne gıcık diye düşünüodm herşey standart yazk bebelere :KK70:
İşin içine girip araştırınca felan özellikle 8. Aydan itibaren kek bile varya..
Cok güzel tarifler var 🎈🎈🎈

LilaGuller LilaGuller cnm naber
Bu arada demir ilacı şimdilik güzel gidiyor.. 6 gn oldu.. İnşallah böyle devam eder
Günaydın canım iyiyiz çok şükür 🤗 çok sevindim güzel gitmesine kuzucuğuna yarasın. Bu hafta 5.ay randevumuz var doktora da sorup demir ilacını değiştiricem bakalım. Seninkini kullanayım mı diye sorucam başka bir şey önermezse ondan alırım ben de🙊

X