Benim de akşam 7 de yatıyor sabah 6 da uyanıyor gece boyunca saat başı max 2 saatte bir emiyor pışpışlıyorum uyuyor. Daha geç uyansın diye geç yatırmak istiyorum ama bir şey değişmiyor en fazla 6:30 da uyanıyor. Gündüz de 3 uyku yapıyor. Gündüz uykularında hep ayağımda sallıyorum 30 dk 1.5 saat arası.22.30 a kadar uyanık mı peki?Ben de 8 gibi yatırıyorum ama 11 gibi mama için uyanır gibi oluyor.Mama içip devam ediyor uyumaya.
Yok canım akşam 20-21arası uyuyor. Tekrar 23 te uyuyor22.30 a kadar uyanık mı peki?Ben de 8 gibi yatırıyorum ama 11 gibi mama için uyanır gibi oluyor.Mama içip devam ediyor uyumaya.
Tamam aynı benimki de öyle..Yok canım akşam 20-21arası uyuyor. Tekrar 23 te uyuyor
Benim bebe de 3 uyku yapıyor.Yani sabah erken kalkacaksa yine akşam geç yatırmanın hiç anlamı yok o zaman.En azından gece uykusunu iyi almış oluyorlarBenim de akşam 7 de yatıyor sabah 6 da uyanıyor gece boyunca saat başı max 2 saatte bir emiyor pışpışlıyorum uyuyor. Daha geç uyansın diye geç yatırmak istiyorum ama bir şey değişmiyor en fazla 6:30 da uyanıyor. Gündüz de 3 uyku yapıyor. Gündüz uykularında hep ayağımda sallıyorum 30 dk 1.5 saat arası.
Eşim bakıyor. Bakmak da zorunda yani. Nasıl para kazanmak için bakımı idare edebiliyorsak kendim için de edebilmeliyiz. Eşim her an ger dakika istediğini yapabiliyorsa haftada 2 gün de dişini sıkıp baksın çocuğumuza.Ben az önce eşime haftada 1 saat kendime ayıracak zaman istiyorum yazdım. Nasıl buluyorsun o zamanı maşallah
Canım hala kayserideysen eğer şehir hastanesinde murat bey var allerji uzmanı mutlaka onunla iryibata geç derim. İnstagramdan bile cvp ve randevu veriyor. Gereksiz diywt yapmamış olursun.Merhaba kızlar bugün 4 ay aşımızı olduk 350 gr masallah kizim çok kilo almış yarısınıda ver dedim napacam ben ya emmiyor emmedigi içinde kilo almiyor birde bugün kalasında kan oldugu için doktora götürdük alerjisi çıktı bana 3 hafta süt ürünleri diyeti verdi sonra test yapılacakmış kuzuma
Benimki gece 12 gündğz 12 uyuyor. Oğlum da öyle. Valla ben de sabah erken kalkmaktansa gece geç yatmayı tercih ederim işime geliyor. Arkadaşın ikizler akşam 8de yatıp sabah 5te uyanıyordu yazık öğlene kızın pil bitiyodu.Kızlar bebeklerinizi kaçta yatırıyorsunuz?Ben başından beri 8 gibi yatırıyorum.Tabi sabaha kadar kesintisiz uyumuyor ama sabah 7 gibi de uyanıyor.Malum yaşlılar da sürekli geç yatır geç kalksın diyor.Doktorumuz bile 9 buçukta yatır diyor ama öyle nasıl gün geçer?2 saatte bir uykusu geliyor gündüz.Geç kalkar mı?Ama nerde gördüysem hep kaçta yatarsa yatsın bebekler güne erken başlıyor diyor.Uyku hormonu da akşam 8 de falan salgılanıyormuş.Akşamları dinlenmiş oluyorum ama bazen sabah uykusu da istiyorum.
Benimde aynı hatta gece 12 yi buluyor sabah bazen 5 te kalkiyo uyumuyo sonra bi uyuyor saat 9 10 gündüzleri 50 dk uyuyor uyku düzeni yok benide yoruyor napicam bilmiyorumCanım benim oğlum da saat 22.30-23.00 arasında emiyor, mamasını da içiriyorum üstüne.uykusu geliyor, iki sallıyorum ayağımda uyuyor. Gece iki kez uyanıyor, emzirip yatağına koyuyorum tekrar. Sabah da 6buçuk gibi kalkıp, 7buçuk-8 gibi uyuyor taa ki 9-9buçuğa kadar. Onunla beraber ben de uyuyorum sabah 1-2 saat, iyi geliyor bana da
Nasıl uyuyor öyle masallahBenimki gece 12 gündğz 12 uyuyor. Oğlum da öyle. Valla ben de sabah erken kalkmaktansa gece geç yatmayı tercih ederim işime geliyor. Arkadaşın ikizler akşam 8de yatıp sabah 5te uyanıyordu yazık öğlene kızın pil bitiyodu.
Sehir hastanesinde 2 tane alerji doktoru varmis sanirim Hatice hanim vardi ona gittim murat bey izindeymiş güzelce anlattı uygulayacaklarımi zaten benim kuzenimde bu konuda doçent başka bir şehirde doktor çıkışında aradiim doğru yönlendirdiğini söyledi insallah kısa sürede geçer ama moralim baya bozuldu mesala memeyi reddetmesinin nedenide buymuş ben uykuluyken veriyorum oda sakincaliymis kilo kaybı ondan olmuş düşündükçe üzülüyorum ama ben fark ettim götürdüm ama popo çatlağı dendi ilaç verildi nerden bileceğim ki insalah kısa sürede atlatirizCanım hala kayserideysen eğer şehir hastanesinde murat bey var allerji uzmanı mutlaka onunla iryibata geç derim. İnstagramdan bile cvp ve randevu veriyor. Gereksiz diywt yapmamış olursun.
Hatice hanımı da çok methediyorlar. Popo çatlağı diyen kimdi?Sehir hastanesinde 2 tane alerji doktoru varmis sanirim Hatice hanim vardi ona gittim murat bey izindeymiş güzelce anlattı uygulayacaklarımi zaten benim kuzenimde bu konuda doçent başka bir şehirde doktor çıkışında aradiim doğru yönlendirdiğini söyledi insallah kısa sürede geçer ama moralim baya bozuldu mesala memeyi reddetmesinin nedenide buymuş ben uykuluyken veriyorum oda sakincaliymis kilo kaybı ondan olmuş düşündükçe üzülüyorum ama ben fark ettim götürdüm ama popo çatlağı dendi ilaç verildi nerden bileceğim ki insalah kısa sürede atlatiriz
FakülteHatice hanımı da çok methediyorlar. Popo çatlağı diyen kimdi?
kuzum hemen karalar bağlama sorun değil telaş etmeMerhaba kızlar bugün 4 ay aşımızı olduk 350 gr masallah kizim çok kilo almış yarısınıda ver dedim napacam ben ya emmiyor emmedigi içinde kilo almiyor birde bugün kalasında kan oldugu için doktora götürdük alerjisi çıktı bana 3 hafta süt ürünleri diyeti verdi sonra test yapılacakmış kuzuma
ben 8te yatırınca maffoluyor ya.. ve hayatta 7ye kadar uyumuoKızlar bebeklerinizi kaçta yatırıyorsunuz?Ben başından beri 8 gibi yatırıyorum.Tabi sabaha kadar kesintisiz uyumuyor ama sabah 7 gibi de uyanıyor.Malum yaşlılar da sürekli geç yatır geç kalksın diyor.Doktorumuz bile 9 buçukta yatır diyor ama öyle nasıl gün geçer?2 saatte bir uykusu geliyor gündüz.Geç kalkar mı?Ama nerde gördüysem hep kaçta yatarsa yatsın bebekler güne erken başlıyor diyor.Uyku hormonu da akşam 8 de falan salgılanıyormuş.Akşamları dinlenmiş oluyorum ama bazen sabah uykusu da istiyorum.
kuzum hepsi onların iyiliği için.. ben bu yüzden özel aşılarıda 1-2 yaşına bırakmıorum.. o zaman acı eşikleri daha fazla oluyorBu aşıları neden yaparlar yaa kuzum bacağına dokundurmuyor uykusunda inliyor yazık ya bazen şeytan diyor boşver yaptırma ne bu çocuğa istence çektiriyoruz
Ben doğumda 13 kilo almıştım doğumdan bir hafta sonra tartıldığımda hepsi gitmişti ama ben çok zor lohusalık dönemi geçirdim sinir stres sıkıntı ondan da çabuk kilo verdim ama bebeler emekleyince ayaklanınca peşinde dolaşmaktan çabuk kilo veriliyor diyorlardı biraz da metabolizma mı etkili acabaBen doğumdan sonra 10 kilo aldım. 3 ünü verdim . Dikkat etmeyince kilolar gitmiyor valla. Bir de benim bebe ben kapıdan adımımı attığım anda çığlık atıyor. Yakında wc ye de beraber gitcez . Bundan dolayı kucağımda bebem yemeklerimiz hazırlıyoruz , kahvaltı ara öğünler akşamı beraber yiyoruz
Benden başka kimsede uzun süre durmuyor ki biberonla da emmiyor, emzik de tutmuyor, sadece emerek uyuyor o yüzden mecburen yapışık yaşıyoruz. Yoksa babası da onunla zaman geçirmekten keyif alıyorEşim bakıyor. Bakmak da zorunda yani. Nasıl para kazanmak için bakımı idare edebiliyorsak kendim için de edebilmeliyiz. Eşim her an ger dakika istediğini yapabiliyorsa haftada 2 gün de dişini sıkıp baksın çocuğumuza.
Ben alıştım erken kalkıp erken yatmaya artık işe başladığımda da böyle olmasını istiyorum o yüzden ellemiyorum. Yeter ki gece uykusu 10 11 saat olsun en az.Benim bebe de 3 uyku yapıyor.Yani sabah erken kalkacaksa yine akşam geç yatırmanın hiç anlamı yok o zaman.En azından gece uykusunu iyi almış oluyorlar
biz salı günü vurulacaz.. zaten benm dr sağlık ocağındakini sakın kullanma dedi.. bakalım gittiğimizde ne verecek bizeGünaydın güzel anneler
Çoğumuz 4.ay aşılarımızı olduk.4.ay itibari ile kan ilacına başlıyormuşuz.bizim sağlık ocağında kan ilacı kalmadığı için eczaneden kan ilacı almamı söylediler.bende Ferrum Hausmann diye bi kan ilacı aldım.sizler hangi kan ilacını kullanıyorsunuz?
Ocean microfer verdi bizim doktor.İnşallah kabız yapmaz.Tadı çok güzel.Benim oğlan severek aldı bakalım.Günaydın güzel anneler
Çoğumuz 4.ay aşılarımızı olduk.4.ay itibari ile kan ilacına başlıyormuşuz.bizim sağlık ocağında kan ilacı kalmadığı için eczaneden kan ilacı almamı söylediler.bende Ferrum Hausmann diye bi kan ilacı aldım.sizler hangi kan ilacını kullanıyorsunuz?