- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
Benimkide yapıypr canım yaptırmazsam da çok sinirleniyor. Totosu yere değdiği anda basıyor çığlığıKızlar benim bebem ellerinde tutunca önce oturuyor sonra ayağa kalkıyor. Ve bundan inanılmaz keyif alıyorbir zararı olur diye çok bekletmiyorum
Cam rende işe yarıyor bayağı. Bi de tupper ın mama kaşığı var o da güzelEk gıda için tabak çanak çatal kaşık aldnzmı
Ayyy ben korkuorm katı gıdalarda vsİlk verdiğim şeylerde verdiğim anda corrttt bağırsaklar çalışıyor anında kaka yapıyordu hatta hafif mukuslu ama 5 6 gün sonra bağırsaklar alıştı. Gün içerisinde bşrşeyler veriyorum (yani veriyorum dediğimde mercimek tanesi kadar öyle kaşık kaşık yediriyorum anlaşılmasın) kakası normal düzeninde devam ediyor. Bi geçen gün prinç pilavından 4 5 tane pirinç verdim ağzına 3 gün yapmadı kaka
MaşallahGünaydın bebeğim kendini aştı 3 parmağını aynı amda emiyor tüm gece cop cop
Gece bebekle uğraşıp uykusuz işe gitmek mutlaka çok zordur4 ay atağı daha da zorlayacak hazırlıklı ol benim ailemle aramda 6 saatlik yol var kendi başıma resmen aç kaldımgeçmiş olsun
o yönden şanslıyım ama gece tekim
sabah uyanıp işe gidiorum bide
benmkide öyle bazen yumruk yapıp tün parklarını sokmaya çalışıoGünaydın bebeğim kendini aştı 3 parmağını aynı amda emiyor tüm gece cop cop
sen gel bakem yamacımaHellöööğğğğ
gemiş olsun cnm.. bizde haftaya olacaz bakalım neler olacak...Günaydın. Bugün bana pek aymadi ama inşallah size aymıştırdün 4. Ay aşımızı olduk . Ağrı yaptı sanırım çok huzursuz bir gece geçirdik. Uyuyamadikca ağladı kuzum sabah 6bucukta da sırtına kadar taşan kakayla gune başladık. Madem uyuyamadım bari karnımı doyurayim diyerekten güzel bir kahvaltı yaptım bebisin de karnını doyurup okula kacacagim. Orda dinlenir gelirim biraz
Gece bebekle uğraşıp uykusuz işe gitmek mutlaka çok zordur4 ay atağı daha da zorlayacak hazırlıklı ol benim ailemle aramda 6 saatlik yol var kendi başıma resmen aç kaldımsıpa yedi içti ayağımda uyudu tuvalete gidip su içebildiğime şükrettim valla az daha kendime de bez bağlayacaktım
Bennnnkızlar eski kilosuna dönen ve sezeryan olan varmı ?
Eşim doğumda aldığım dependlerden kullan bari demişti en azından üstün batmaz diyebenmkide öyle bazen yumruk yapıp tün parklarını sokmaya çalışıo
bu nasıl bir hırstır anlamıorm
sen gel bakem yamacıma
2. bebeyi nie bu kadar hızlı yapıon
anlat annem anlat
gemiş olsun cnm.. bizde haftaya olacaz bakalım neler olacak...
iş yerinde dinlenen biri daha
kızz cok mantıklı hasta bezimi alsak napsak
Napıyım sıpa huysuztüm dönenlere
annen gelsin ?Napıyım sıpa huysuzaç kaldım aç Seda Sayan gibi aç geziyorum ayol diyodum eşim baktı halime izin verdi memlekete gelmeme değilse oğlundan hiç ayrılmak istemiyor
Annem geldi canım kv den sonra 1 ay kaldı ama babam durmadı o memlekette tek başına aç susuz kalacak diye mecburen döndü sonra da ben aç kaldımannen gelsin ?
Hamileyken benim karnım çok küçüktü komşularım bile bilmiyomuş hamile olduğumu o kadar fıldır fıldır sokakta olmama rağmen şimdi çok az bir göbek var eşime göre yok çünkü onun göbek benimkinden fazlakilo verince göbek gidecekmi diye merak ediorum
benm 10 kilom duruo öyle maşallahHamileyken benim karnım çok küçüktü komşularım bile bilmiyomuş hamile olduğumu o kadar fıldır fıldır sokakta olmama rağmen şimdi çok az bir göbek var eşime göre yok çünkü onun göbek benimkinden fazla
Hepimiz aynı durumdayız canımGünaydın bebeğim kendini aştı 3 parmağını aynı amda emiyor tüm gece cop cop
Al benden de o kadar. Dün aletli platese başladım bakalım mneler olacakbenm 10 kilom duruo öyle maşallah