2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Sağol canım ama insan işde kıyamıyor yazık yavrum emerken sıkıntı çekiyordu demekki bir derdi varmis çok şükür hemen anlaşıldı ama bu anlaşılma 40 günü buldu asi olayida yaz Nasıl zor huzursuz kuzumm bizim bule kolumuz nasıl ağrıyor onlar daha minicik

Bize de sidefer verdi doktorumuz

biz salı günü vurulacaz.. zaten benm dr sağlık ocağındakini sakın kullanma dedi.. bakalım gittiğimizde ne verecek bize
Zaten sağlık ocağında verilen d vitamini ve kan ilacını hiç bir doktor önermiyor.gel gelelimki devlet önerilmeyen ilacı dağıtıyor
Ocean microfer verdi bizim doktor.İnşallah kabız yapmaz.Tadı çok güzel.Benim oğlan severek aldı bakalım.
İnşallah canım.bende inşallah kabız yapmaz diye diye veriyorum ya bakalım artık nasıl olucaz
Bize de sidefer verdi doktorumuz
Sideferden herkes memnunmuş o gün eczacı öyle söyledi 110 tl ydi fiyatı bende ilk Ferrum u deneyeyim eğer kabız olursa öyle alırım dedim

Bizim 1 ay olacak kabızlık yaşamadık çok şükür sadece +3 değerlikli Demir içerdiğinden kansızlığı hemen gidermiyor ama biz ek gıdaya başladık yakında ilik suyunu bolca verip açığı gideririz inşallah.
Sağlık ocağının verdiğinin tadı kötü leke yapıyor bi de kabızlığa daha yatkın diye önermiyorlar ama az az başlarsın kaç damla verdiler bilmiyorum ama.

Beni de ekler misin :) Kan testi verdim 4+4 üm ama keseyi henz göremedimm

Bizim dr d vitamini için kullan dedi.. Daha önce verilen iyi değilmiş şimdi monovit veriolar onu kullanıyoruz..
Ama demire asla dedi

Emzik tutttuuu uyurken kandırdım bir şekilde tuttu inşallah devam eder
Hadi inşallahhhhh

Demir ilacıyla mandalina suyu birlikte verin kabız yapmıyor biz hiç olmadık
Leke için limon suyu+sıvı sabun surun çıkıyor
Ben bunları not almştm

6600 geldi kilosu canım.kilosu kadar damlatıyormuşuz zaten.günde1 kez 6 damla veriyorum.biz 2 ay sonra başlıcaz ek gıdaya
Demir ilacıyla mandalina suyu birlikte verin kabız yapmıyor biz hiç olmadık
Leke için limon suyu+sıvı sabun surun çıkıyor
Canım mandalina asitli diye pişik yapıyormuş bebeklerde sizde bi sıkıntı olmadı sanırım.umarımda olmaz.yoksa mandalina portakal gibi meyvelerin içeriğine pekmez yada demir ilacı karıştırdığında daha fazla kan yaptığını duymuştum
Bizim dr d vitamini için kullan dedi.. Daha önce verilen iyi değilmiş şimdi monovit veriolar onu kullanıyoruz..
Ama demire asla dedi

Hadi inşallahhhhh

Ben bunları not almştm
Anladım canım.d vitaminini kaç damla veriyorsun?

Gözünüz aydın olsun. Bebeğini sağlıklıca alın kucağınıza inşallah 2022 Temmuz annelerine yazacaktın sanırım Burası 2021 Temmuz anaları
2022 oluruz

3 damla cnm

Bisey olmadı şükür c vitamini olan meyveyle emilimi kolay olurmuş kabız olmasını engeller dedi ebe hem bir dilim mandalinanın suyu bile degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…