2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ayyy ben korkuorm katı gıdalarda vs
Dişi yk npcak bu bebe die :KK70:
Dişi yok ama çok kuvvetli damağı var yumuşak şeyleri ezer merak etme. Ben dün denemek için yuvarlak dilimlediğim muzun bir diliminin 1/4ünü hiç ezmeden verdim eveledi geveledi ağzında ezdi yuttu. Veridğim parça fındık kadar vardı.

Dişi yok ama çok kuvvetli damağı var yumuşak şeyleri ezer merak etme. Ben dün denemek için yuvarlak dilimlediğim muzun bir diliminin 1/4ünü hiç ezmeden verdim eveledi geveledi ağzında ezdi yuttu. Veridğim parça fındık kadar vardı.
yaa kıyamammm
afiyet şeker olsun

Aynen ama birazda etine dolgun olsun dimi ama elden ne gelir 🙄🙄
Bizim hemşire de benim oğlanın kilosu yarim kilo fazlaymış, mamayı azalt dedi bana. Zaten az veriyorum, biraz daha azaltsam aç kalır yavrum. Ben de babası da iriyiz kilo sorunumuz var. Bebeğimin seda sayan a benzeyecek hali yok tabi bana benzeyecek :KK70: bünye meselesi canım. Siz minyonsanız zayıfsanız bebeğinizin de sizin gibi olma olasılığı yüksek

Gider zamanla prenses azcık daha büyüsün hareketlensin bak nasıl gider kilolar bir bir
Ben doğumdan sonra 10 kilo aldım. 3 ünü verdim . Dikkat etmeyince kilolar gitmiyor valla. Bir de benim bebe ben kapıdan adımımı attığım anda çığlık atıyor. Yakında wc ye de beraber gitcez . Bundan dolayı kucağımda bebem yemeklerimiz hazırlıyoruz , kahvaltı ara öğünler akşamı beraber yiyoruz

Merhaba kızlar bugün 4 ay aşımızı olduk 350 gr masallah kizim çok kilo almış yarısınıda ver dedim napacam ben ya emmiyor emmedigi içinde kilo almiyor birde bugün kalasında kan oldugu için doktora götürdük alerjisi çıktı bana 3 hafta süt ürünleri diyeti verdi sonra test yapılacakmış kuzuma 😔😔🙁

Merhaba kızlar bugün 4 ay aşımızı olduk 350 gr masallah kizim çok kilo almış yarısınıda ver dedim napacam ben ya emmiyor emmedigi içinde kilo almiyor birde bugün kalasında kan oldugu için doktora götürdük alerjisi çıktı bana 3 hafta süt ürünleri diyeti verdi sonra test yapılacakmış kuzuma 😔😔🙁
Alerji kilo alımını da engelliyo maalesef farkedilmesi iyi olmuş benim oğlum da alerjik tarhanadaki yoğurt bile 1 hafta kan yapıyor

Kızlar bebeklerinizi kaçta yatırıyorsunuz?Ben başından beri 8 gibi yatırıyorum.Tabi sabaha kadar kesintisiz uyumuyor ama sabah 7 gibi de uyanıyor.Malum yaşlılar da sürekli geç yatır geç kalksın diyor.Doktorumuz bile 9 buçukta yatır diyor ama öyle nasıl gün geçer?2 saatte bir uykusu geliyor gündüz.Geç kalkar mı?Ama nerde gördüysem hep kaçta yatarsa yatsın bebekler güne erken başlıyor diyor.Uyku hormonu da akşam 8 de falan salgılanıyormuş.Akşamları dinlenmiş oluyorum ama bazen sabah uykusu da istiyorum.

Kızlar bebeklerinizi kaçta yatırıyorsunuz?Ben başından beri 8 gibi yatırıyorum.Tabi sabaha kadar kesintisiz uyumuyor ama sabah 7 gibi de uyanıyor.Malum yaşlılar da sürekli geç yatır geç kalksın diyor.Doktorumuz bile 9 buçukta yatır diyor ama öyle nasıl gün geçer?2 saatte bir uykusu geliyor gündüz.Geç kalkar mı?Ama nerde gördüysem hep kaçta yatarsa yatsın bebekler güne erken başlıyor diyor.Uyku hormonu da akşam 8 de falan salgılanıyormuş.Akşamları dinlenmiş oluyorum ama bazen sabah uykusu da istiyorum.
Canım ben 9 9buçuk gibi yatırıyorum.tabi ben istediğim için değilde bebeğim o saatte bi yatıyor sonra sabaha kadar sadece emmek için uyanıyor.sabahta 8 8buçuk gibi kalkıyor emdikten sonra uyumuyor.günede öyle başlıyoruz

Canım benim oğlum da saat 22.30-23.00 arasında emiyor, mamasını da içiriyorum üstüne.uykusu geliyor, iki sallıyorum ayağımda uyuyor. Gece iki kez uyanıyor, emzirip yatağına koyuyorum tekrar. Sabah da 6buçuk gibi kalkıp, 7buçuk-8 gibi uyuyor taa ki 9-9buçuğa kadar. Onunla beraber ben de uyuyorum sabah 1-2 saat, iyi geliyor bana da

Canım benim oğlum da saat 22.30-23.00 arasında emiyor, mamasını da içiriyorum üstüne.uykusu geliyor, iki sallıyorum ayağımda uyuyor. Gece iki kez uyanıyor, emzirip yatağına koyuyorum tekrar. Sabah da 6buçuk gibi kalkıp, 7buçuk-8 gibi uyuyor taa ki 9-9buçuğa kadar. Onunla beraber ben de uyuyorum sabah 1-2 saat, iyi geliyor bana da
22.30 a kadar uyanık mı peki?Ben de 8 gibi yatırıyorum ama 11 gibi mama için uyanır gibi oluyor.Mama içip devam ediyor uyumaya.

X