84 ile hamile kaldım . 9 kilo fazlam var şu an .kızlar eski kilosuna dönen ve sezeryan olan varmı ?
Hayırlısıyla ne zamana inşallah
Ayyyy ne zamanaaaa??
Nasıl kurtulacaz kızzzz84 ile hamile kaldım . 9 kilo fazlam var şu an .
Ama benim hedefim 74Mart ayına kadar fazlalıklardan kurtulmam gerek
Canım seneye Aralık’ta kucağımıza almak istiyoruzHayırlısıyla ne zamana inşallah
Canım Mart ayına kadar en az on kilo vereyim ki hamileliğim iyi geçsin istiyorumAyyyy ne zamanaaaa??
Nasıl kurtulacaz kızzzz
Allah gönlünüze göre versin inşallah canımCanım seneye Aralık’ta kucağımıza almak istiyoruz
Canım Mart ayına kadar en az on kilo vereyim ki hamileliğim iyi geçsin istiyorum
Ben başladım dikkat etmeye . Ekmeği pirinçli vs kestim. 3 ana 3 ara öğün besleniyorum. Az ve sık
Mart ayında da çalışmalara başlarız dedik
Sütüm az canım. Mama içiyor anne sütüyle beraber.O zamana kadar ne olur bilmiyorum. 6. Ayda ek gıdaya geçeceğiz. Sütüm olursa 3-4 ay daha ertelerizAllah gönlünüze göre versin inşallah canımama emzirmeyi nasıl yapacaksın.hamilelikte emzirme işine iyi diyende var kötü diyende
Anladım canım hakkınızda hayırlısı artıkSütüm az canım. Mama içiyor anne sütüyle beraber.O zamana kadar ne olur bilmiyorum. 6. Ayda ek gıdaya geçeceğiz. Sütüm olursa 3-4 ay daha erteleriz
Amin canım inşallahAnladım canım hakkınızda hayırlısı artık
Sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar merhaba pazar günü betam 38.71di
Bugün verdim 201 sonucum artış güzel mi sizce adete 2 gun var henüz
Amin inşallahSağlıkla kucağına alırsın inşallah
Serum ve damardan antibiyotik ve hava veriyorlar canım çok teşekkürlerÇok geçmiş olsun canım hastanede nasıl tedavi oluyor peki Allah şifasını versin biran önce
Cok gecmis olsun canim insallah bir an önce toparlar kuzucukAlıntı yapamadım teşekkürler kızlar inşallah tüm hasta bebekler iyi olsun inşallah
Normal daha 2 gün var demissin sakin sakin bekle günün geçsin 1500 hcg oluncaydı sanırım ozaman keseyi görürsün hayırlısıylaAmin inşallahnormal demi bu değer
VaaaooovvvvvCanım seneye Aralık’ta kucağımıza almak istiyoruz
Canım Mart ayına kadar en az on kilo vereyim ki hamileliğim iyi geçsin istiyorum
Ben başladım dikkat etmeye . Ekmeği pirinçli vs kestim. 3 ana 3 ara öğün besleniyorum. Az ve sık
Mart ayında da çalışmalara başlarız dedik
İnşallah cnm tekrardan geçmiş olsnAlıntı yapamadım teşekkürler kızlar inşallah tüm hasta bebekler iyi olsun inşallah
Geçmiş olsun ben de kocaeli’de yaptıracağım hangi doktor hangi yöntem bilgi verebilir misin? Kıyafet aldın mı süsledin mii ? Nelere dikkat etmek gerekliymiş ? Hazır ara tatilde memleketime döncem yaptırırım inşBiz sünnet olduk teyzelerrrr
Valla canım benim oğlum da hrp zayıf giderdi ondayken çok üzüldüm kafaya taktım ama baktım bünye meselesi kabullandim. Önemli olan boyunun uzaması gelişimi için onun için kiloyu takma kafana.Aramızda 5 gün var kilosuda hemen hemen aynı bebeklerimizin çok az degilmi yaa ne yaptıysam aldıramadım kilo sağlıklı olsunda diyoruz ama.genede az biraz alsin diye düşünüyorum
İlk verdiğim şeylerde verdiğim anda corrttt bağırsaklar çalışıyor anında kaka yapıyordu hatta hafif mukuslu ama 5 6 gün sonra bağırsaklar alıştı. Gün içerisinde bşrşeyler veriyorum (yani veriyorum dediğimde mercimek tanesi kadar öyle kaşık kaşık yediriyorum anlaşılmasınCnm elmayla başlamak zor olmazmı katı gıdayla başlamak
Hani önce yoğurtlamı başlasan bilemedmki
Ben elmayla başlamaya cesaret edemezdm
Ahahhahaa kızzzzzz kahkahaya boğdun beni
Fazla dikmiş az dikmiş olsada bence bi süre hepimiz o acıyı yaşayacaz
Ben daha ilişki yaşamadm korkuorm
Oyyyy 1 aymı maşallah..... Aldımı peki
Benimsedimi.. Hazımı kolay oluomu mesela kakası felan nasıl
Biz daha 4. Ay ataklarına başlamadk
Eğer başladıysakta gündüz uykularnda başladk nerdeyse uyumuor
Ooooo mincooo gözn aydn kızzzzz
O zaman brak aç kalsn diyomuşum
bizden ufak bişey çıkmazdı
Keltoş benim kızİyi pazarlaar hanımlaar,
Son zamanlarda kızımla dışarı çıkmaya çalışıyoruz,insanları görmeye başladık sokaklarda,kızımı herkes erkek sanıyorbende hiç şekilli şukullı giydirmiyordum baktım böyle olmayacak bastım pembişleri,hala erkek sanıyorlar. kafasına da bişi taktırmıyor. Kız anaları sizin bebeler kıza benziyor mu