2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Hayırlısıyla ne zamana inşallah

Ayyyy ne zamanaaaa??

84 ile hamile kaldım . 9 kilo fazlam var şu an .
Ama benim hedefim 74 Mart ayına kadar fazlalıklardan kurtulmam gerek
Nasıl kurtulacaz kızzzz

Hayırlısıyla ne zamana inşallah
Canım seneye Aralık’ta kucağımıza almak istiyoruz
Ayyyy ne zamanaaaa??

Nasıl kurtulacaz kızzzz
Canım Mart ayına kadar en az on kilo vereyim ki hamileliğim iyi geçsin istiyorum
Ben başladım dikkat etmeye . Ekmeği pirinçli vs kestim. 3 ana 3 ara öğün besleniyorum. Az ve sık
Mart ayında da çalışmalara başlarız dedik

Allah gönlünüze göre versin inşallah canım ama emzirmeyi nasıl yapacaksın.hamilelikte emzirme işine iyi diyende var kötü diyende

Allah gönlünüze göre versin inşallah canım ama emzirmeyi nasıl yapacaksın.hamilelikte emzirme işine iyi diyende var kötü diyende
Sütüm az canım. Mama içiyor anne sütüyle beraber.O zamana kadar ne olur bilmiyorum. 6. Ayda ek gıdaya geçeceğiz. Sütüm olursa 3-4 ay daha erteleriz

Vaaaooovvvvv
Kızzzzzzzzzzz bu ne hız

Alıntı yapamadım teşekkürler kızlar inşallah tüm hasta bebekler iyi olsun inşallah
İnşallah cnm tekrardan geçmiş olsn

Aramızda 5 gün var kilosuda hemen hemen aynı bebeklerimizin çok az degilmi yaa ne yaptıysam aldıramadım kilo sağlıklı olsunda diyoruz ama.genede az biraz alsin diye düşünüyorum
Valla canım benim oğlum da hrp zayıf giderdi ondayken çok üzüldüm kafaya taktım ama baktım bünye meselesi kabullandim. Önemli olan boyunun uzaması gelişimi için onun için kiloyu takma kafana.

İlk verdiğim şeylerde verdiğim anda corrttt bağırsaklar çalışıyor anında kaka yapıyordu hatta hafif mukuslu ama 5 6 gün sonra bağırsaklar alıştı. Gün içerisinde bşrşeyler veriyorum (yani veriyorum dediğimde mercimek tanesi kadar öyle kaşık kaşık yediriyorum anlaşılmasın ) kakası normal düzeninde devam ediyor. Bi geçen gün prinç pilavından 4 5 tane pirinç verdim ağzına 3 gün yapmadı kaka

Keltoş benim kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…