2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Gunesulas Gunesulas canım çok geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah 🙏
@gmz41 geçmiş olsun canım Allah damatlığını da göstersin inşallah 🙏🏻
Bal0ncuk Bal0ncuk ben dikkat etmeye başladım. Yavaştan gidecek inşallah kilolar. Günlük de 15 dk Leslie 1 mile yapıyorum 😊
Bu arada biz eşimle ikinci bebenin tarihini netleştirdik :KK70:
Hayırlısıyla ne zamana inşallah 🤭😅

Gunesulas Gunesulas canım çok geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah 🙏
@gmz41 geçmiş olsun canım Allah damatlığını da göstersin inşallah 🙏🏻
Bal0ncuk Bal0ncuk ben dikkat etmeye başladım. Yavaştan gidecek inşallah kilolar. Günlük de 15 dk Leslie 1 mile yapıyorum 😊
Bu arada biz eşimle ikinci bebenin tarihini netleştirdik :KK70:
Ayyyy ne zamanaaaa??

84 ile hamile kaldım . 9 kilo fazlam var şu an .
Ama benim hedefim 74 :KK70: Mart ayına kadar fazlalıklardan kurtulmam gerek 🙃
Nasıl kurtulacaz kızzzz

Hayırlısıyla ne zamana inşallah 🤭😅
Canım seneye Aralık’ta kucağımıza almak istiyoruz :KK70:
Ayyyy ne zamanaaaa??

Nasıl kurtulacaz kızzzz
Canım Mart ayına kadar en az on kilo vereyim ki hamileliğim iyi geçsin istiyorum :KK70:
Ben başladım dikkat etmeye . Ekmeği pirinçli vs kestim. 3 ana 3 ara öğün besleniyorum. Az ve sık
Mart ayında da çalışmalara başlarız dedik :KK48:

Canım Mart ayına kadar en az on kilo vereyim ki hamileliğim iyi geçsin istiyorum :KK70:
Ben başladım dikkat etmeye . Ekmeği pirinçli vs kestim. 3 ana 3 ara öğün besleniyorum. Az ve sık
Allah gönlünüze göre versin inşallah canım 😊 ama emzirmeyi nasıl yapacaksın.hamilelikte emzirme işine iyi diyende var kötü diyende 🤔

Allah gönlünüze göre versin inşallah canım 😊 ama emzirmeyi nasıl yapacaksın.hamilelikte emzirme işine iyi diyende var kötü diyende 🤔
Sütüm az canım. Mama içiyor anne sütüyle beraber.O zamana kadar ne olur bilmiyorum. 6. Ayda ek gıdaya geçeceğiz. Sütüm olursa 3-4 ay daha erteleriz 😃

Vaaaooovvvvv
Kızzzzzzzzzzz bu ne hız :KK70:

Alıntı yapamadım teşekkürler kızlar inşallah tüm hasta bebekler iyi olsun inşallah
İnşallah cnm tekrardan geçmiş olsn

Aramızda 5 gün var kilosuda hemen hemen aynı bebeklerimizin çok az degilmi yaa ne yaptıysam aldıramadım kilo sağlıklı olsunda diyoruz ama.genede az biraz alsin diye düşünüyorum
Valla canım benim oğlum da hrp zayıf giderdi ondayken çok üzüldüm kafaya taktım ama baktım bünye meselesi kabullandim. Önemli olan boyunun uzaması gelişimi için onun için kiloyu takma kafana.

Cnm elmayla başlamak zor olmazmı katı gıdayla başlamak
Hani önce yoğurtlamı başlasan bilemedmki :KK43:
Ben elmayla başlamaya cesaret edemezdm :KK70:

Ahahhahaa kızzzzzz kahkahaya boğdun beni :KK70: :KK70: :KK70:
Fazla dikmiş az dikmiş olsada bence bi süre hepimiz o acıyı yaşayacaz
Ben daha ilişki yaşamadm korkuorm 😶

Oyyyy 1 aymı maşallah..... Aldımı peki
Benimsedimi.. Hazımı kolay oluomu mesela kakası felan nasıl

Biz daha 4. Ay ataklarına başlamadk
Eğer başladıysakta gündüz uykularnda başladk nerdeyse uyumuor 😶

Ooooo mincooo gözn aydn kızzzzz
O zaman brak aç kalsn diyomuşum :KK70:

:KK70: :KK70: :KK70: bizden ufak bişey çıkmazdı :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
İlk verdiğim şeylerde verdiğim anda corrttt bağırsaklar çalışıyor anında kaka yapıyordu hatta hafif mukuslu ama 5 6 gün sonra bağırsaklar alıştı. Gün içerisinde bşrşeyler veriyorum (yani veriyorum dediğimde mercimek tanesi kadar öyle kaşık kaşık yediriyorum anlaşılmasın 😂) kakası normal düzeninde devam ediyor. Bi geçen gün prinç pilavından 4 5 tane pirinç verdim ağzına 3 gün yapmadı kaka 🙈

İyi pazarlaar hanımlaar,
Son zamanlarda kızımla dışarı çıkmaya çalışıyoruz,insanları görmeye başladık sokaklarda,kızımı herkes erkek sanıyor😂 bende hiç şekilli şukullı giydirmiyordum baktım böyle olmayacak bastım pembişleri,hala erkek sanıyorlar.😂 kafasına da bişi taktırmıyor. Kız anaları sizin bebeler kıza benziyor mu
Keltoş benim kız 😂

X