Ben ikea dan buharda pişirme aparatı almıştım. Tencereye takıyorsun delikleri var. Tencereye de şu koyuyorsun buharda pişiyorEeee buharda pişirme için ne aldınız kızlar onu alan yok heralde yaaa evlenirken esta alırken bukadar incelemedim bu nedir ya
Benkızlar eski kilosuna dönen ve sezeryan olan varmı ?
Çok geçmiş olsun canim insalalh en hafif şekilde atlatirsinizKızlar cemre de bronsiyolit olmuş. Hastanede yatıyoruz. Off ki ne off. Gecen hafta da büyük kızım bronsiyolit oldu. Nasıl bir salgın anlamadım. Bir haftadir da antibiyotik kullaniyorduk
O da neekızlar eski kilosuna dönen ve sezeryan olan varmı ?
kilo verince göbek gidecekmi diye merak ediorumO da neeben sezeryan oldum ama 4 kilom daha var toplamada 15 kilo almıştım 11 gitti kaldı 4 oda kenetlendi yapıştı bırakmıyor pesimi ama bir çabamda yok
Ben canım 63 ile hamile kaldım şuan 63 64 arası gidip geliyorumkızlar eski kilosuna dönen ve sezeryan olan varmı ?
Yok canım eski kiloma döndüm ama göbek biraz kalıyo.tabi kolay değil 9 ay boyunca geriliyosun yani.toparlamak için karın kası çalışmak lazımkilo verince göbek gidecekmi diye merak ediorum
yaaa çok şanslısınnnnnnnnnnnnnnnnnnnBen canım 63 ile hamile kaldım şuan 63 64 arası gidip geliyorum
Geçmiş olsun canım yaKızlar cemre de bronsiyolit olmuş. Hastanede yatıyoruz. Off ki ne off. Gecen hafta da büyük kızım bronsiyolit oldu. Nasıl bir salgın anlamadım. Bir haftadir da antibiyotik kullaniyorduk
sen sus cezalısın
cnmmmmmm cok geçmiş olsunKızlar cemre de bronsiyolit olmuş. Hastanede yatıyoruz. Off ki ne off. Gecen hafta da büyük kızım bronsiyolit oldu. Nasıl bir salgın anlamadım. Bir haftadir da antibiyotik kullaniyorduk
Ya bir değişik bingil bingil sallanıyor insan gülüyor hani bazı videolarda oynayan kadınlar varda hop hop göbekleri varyaa aynen öyle bir değişik yani anlatamıyorumkilo verince göbek gidecekmi diye merak ediorum
geçmiş olsun gamzemBiz sünnet olduk teyzelerrrr
Hadi gözünüz aydın canım çok çabuk geçer inşallahBiz sünnet olduk teyzelerrrr
Damatlinida gör maşallah paşayaBiz sünnet olduk teyzelerrrr
Çok geçmiş olsun canım hastanede nasıl tedavi oluyor peki Allah şifasını versin biran önceKızlar cemre de bronsiyolit olmuş. Hastanede yatıyoruz. Off ki ne off. Gecen hafta da büyük kızım bronsiyolit oldu. Nasıl bir salgın anlamadım. Bir haftadir da antibiyotik kullaniyorduk
MaşallahBiz sünnet olduk teyzelerrrr