Ek gıdaya 40a göremi başlanacakBizimki 37 haftalık doğdu gelişimi 40 haftalık tarihine göre takip ediyoruz ama aşılar kendi doğduğu güne göre uygulanıyor. Prematüre olup olmamasına bakılmıyor.
İnşallah fayda eder gece kullaniyim o zamanAlerji degil de tahris edebiliyormus canim ben denedim cok huzursuz oldu ama nette deneyip memnun kalanlar da cok sen de deneyip gözlemle bakalim insallah sifa olur
Ben erken başladım zaten 4,5 aylık yani doğum haftası önemli değilEk gıdaya 40a göremi başlanacak
Canım bakalım senin bebiş sevecekmi bir de o varBıktırana kadar sorcam bugünkısa sürelik birşey olsa bukadar takmam birde ben başak burcuyum ya
Hangisi cnm emojilerin olduğu yermiKızlar bende üstteki ifade butonu falan kullanılmıyor niyekine
Aaa anladm cnmBen erken başladım zaten 4,5 aylık yani doğum haftası önemli değil
Peki siz uygulama mı kullanıyorsunuz?Hangisi cnm emojilerin olduğu yermi
Eğer öylese en sondaki 3 noktaya basıp orda dönen işaret var onu tıklıosan akrifkeşior
Aaa anladm cnm
Yk cnm normal tarayıcıdan giriormPeki siz uygulama mı kullanıyorsunuz?
Evet canim hazirana gore gidiyor her şey. Atak haftalari falan da hazirana gore. Prematurelerde aslinda duzeltilmiş yaş diye bir hesap oluyormuş 40.haftasina gore hesaplaniyor ama bizim oyle bir durum olmadi hiç. Doktorlar premature olarak saymiyor. Biraz daha erken dogsaydi o zaman 40.haftaya gore hesaplanacakti sanirim.Peki mesela gelişimi aşıları ek gıda vs
Hazirana göremi oluor cnm?
Atak haftaları ama 40a göre hesaplanıorEvet canim hazirana gore gidiyor her şey. Atak haftalari falan da hazirana gore. Prematurelerde aslinda duzeltilmiş yaş diye bir hesap oluyormuş 40.haftasina gore hesaplaniyor ama bizim oyle bir durum olmadi hiç. Doktorlar premature olarak saymiyor. Biraz daha erken dogsaydi o zaman 40.haftaya gore hesaplanacakti sanirim.
Ben tekrar dogurcak olsam 30. haftada baslarim beklemeye
Doğru doğru tam tamına da uyuyor 40 a göre hesaplayınca. Kaba ve ince motor gelişimi de 40 a uygun gidiyoruz.Atak haftaları ama 40a göre hesaplanıor
Yani nette öyle yazıor
O zaman yanlışmı
Beynin erorDoğru doğru tam tamına da uyuyor 40 a göre hesaplayınca. Kaba ve ince motor gelişimi de 40 a uygun gidiyoruz.
Hayata hızlı atılıorKızlar benim bebem ellerinde tutunca önce oturuyor sonra ayağa kalkıyor. Ve bundan inanılmaz keyif alıyorbir zararı olur diye çok bekletmiyorum
Hayır tabikiEk gıda için tabak çanak çatal kaşık aldnzmı
SebepHayır tabikialmayacağım
Kullandıklarımızla yediririm. Onu beğenmezse çeyizimdekileri çıkartırım ama alamamSebepben ck kararsızımda
otomatik hesaplayan sayfalari diosan evet onlara uyuyo bizimki canim. Dogdugu tarihi 23 temmuz kabul etsem uymuyo ama bilemedim tabi gelisim konusjnda her bebek farkli sonucta ben o yazanlara cok aldiris etmiorum artikAtak haftaları ama 40a göre hesaplanıor
Yani nette öyle yazıor
O zaman yanlışmı
Allah seniKullandıklarımızla yediririm. Onu beğenmezse çeyizimdekileri çıkartırım ama alamam
Ay evet mesela bende olmadı.. 4. Ay bitince neler yaşayacam kim bilibrotomatik hesaplayan sayfalari diosan evet onlara uyuyo bizimki canim. Dogdugu tarihi 23 temmuz kabul etsem uymuyo ama bilemedim tabi gelisim konusjnda her bebek farkli sonucta ben o yazanlara cok aldiris etmiorum artikilk baslarda uygulamalarda okuyodum aaa onu yapmasi lazim bunu yapmasi lazim niye yapmiyo diye kafama takiyodum . kendi zamani gelince oluyor her sey. Mesela burda konusuldu 4.ay uyku gerilemesi diye. Bazi kizlar 3. Ayi bitirip uyku gerilemesinden bahsetti Biz 4. Ayi bitirdikten sonra uyku gerilemesi yasadik
Genel anlamda uykuya dalmada zorlanma gördüm ben canim hani biseye canin sıkkın olur bi turlu uyuyamazsin ya aynen oyleAllah seni
Çeyizi cıkar kız hatrı kalır
Blw yaparsan ama kırabilir felan ben o konuda kararsızım
Ay evet mesela bende olmadı.. 4. Ay bitince neler yaşayacam kim bilibr
Bu uyku gerilemesi akşam mı sabahmı ikisidemi
Eğer gündüzleride oluosa biz yaşıoruz demektir