AllahımDislerimizde bir değişiklik yok henüz canım çıkarıyor olsa anlarim heralde ya
Ya o mu üşüttü ben mi üşüttüm anlayamadım canım bugün doktora götürücem bakalım.
*Bence de inşallah gecicidir
*Canım ben eskiden aylık iğne kullanıyordum 3 aylık olandan değil. Benimki her ay oluyordu koruyuculugu daha yüksek oluyor böyle. Ama iğne adet gecikmesi yapmaz tam tersine düzene sokar. Sadece ara kanama yapabilir yani iki adet arasında kanaman olabilir ilk başlarda sonradan tam düzene giriyor günü gününe adet oluyorsun. Seninki farklı bir sebepten olabilir.Hyt-123
Benim de ayni durumdayim canim ama ben korunuyorumAllahımya ne yapsam test mi yapsam kan mı versem nereye gideyim ne yapayım Allahım yarepim eşimimi öldüreyim benim bebeğim 4 aylık ben nasıl verimli bir anne olucam ya pisikolojim bozuldu resmen şuan adete dair bi belirtim bile yok
Telaş yapma canım.Kan ver . Sonucu öğrenince kafan rahat olurAllahımya ne yapsam test mi yapsam kan mı versem nereye gideyim ne yapayım Allahım yarepim eşimimi öldüreyim benim bebeğim 4 aylık ben nasıl verimli bir anne olucam ya pisikolojim bozuldu resmen şuan adete dair bi belirtim bile yok
Aynen aynen canımSenin kemiklerin ağırdır canim
Bende korunuyordum ya doktorum 99 koruyor dedi iğne belkide iğnen etkisidir ondan iki gün geçmiştir bilmiyorum karnımda bebeğim varsa onuda üzmek istemiyorum ama hazır değilim ikinci çocuk için oğlumu güzel ilgili ve temiz büyütmek istiyordum sonra ikinci çocuk olsun istiyordum büyükmü konuştum neBenim de ayni durumdayim canim ama ben korunuyorum
Hayırlısı ya veren de Allah artık ne diyim inşallah şuan sadece yanılıyorumdurTelaş yapma canım.Kan ver . Sonucu öğrenince kafan rahat olur
Ahh canım benimki de almıyor hâlâ. Bende pazartesi başladım işe. O gün arada boş dersim vardı eve gelip emzirdim. Ama diğer günler boşluksuz 4 dersim var. Bugün sabah emzirip ciktim biraz oynayıp uyumuş. Kalkınca zorla , biberondan ağzına damlayanlari içmiş. 30-40 ml ancak almış. Huzursuz olup aglamamis ama aç mı kaldı diye düşünmektenBen diyomm biberon diyomm alışmıyor diyorumm
Oyyy severm seni maşallahSev kiz beni
Anaa... Doğur bana ver kIz ben bakarmAllahımya ne yapsam test mi yapsam kan mı versem nereye gideyim ne yapayım Allahım yarepim eşimimi öldüreyim benim bebeğim 4 aylık ben nasıl verimli bir anne olucam ya pisikolojim bozuldu resmen şuan adete dair bi belirtim bile yok
Kilo vereceksen biran önce ver aksi halde hatayda asla veremieceksnAynen aynen canımbenim sadece kemik+kas ağırlığım 57 kilo yıllarca ideal kilom 75-77 oldu. bakalım kaç ay sonra o kiloya ulaşacağım
Benim çenem düşük sen bebeyi susturana kdar ben 2 sayfa yazarmAbooo ne konuşmuşsunuz kızlar
Giriyorum okuyorum tam yazicam biri ağlıyor
Bu sabah okudum en son halbuki hızınıza yetişemiyorum maşallah
Bende igne ile koruyorum geçen ay olmadi bu sekil bisey bu ay oldu uzuldum birazBende korunuyordum ya doktorum 99 koruyor dedi iğne belkide iğnen etkisidir ondan iki gün geçmiştir bilmiyorum karnımda bebeğim varsa onuda üzmek istemiyorum ama hazır değilim ikinci çocuk için oğlumu güzel ilgili ve temiz büyütmek istiyordum sonra ikinci çocuk olsun istiyordum büyükmü konuştum ne
Ben onları okuyana kadar akşam oluyor işteBenim çenem düşük sen bebeyi susturana kdar ben 2 sayfa yazarm
Zaten sana küsüs bizBen onları okuyana kadar akşam oluyor işte
Niye kız 3.cocuktan korkuyom dedim diye miZaten sana küsüs biz
Dogumda gitti canimOyyy severm seni maşallah
Nasıl verdn kiloları de bakem
Anaa... Doğur bana ver kIz ben bakarm
Huni takar dolanırım nolcak
Kilo vereceksen biran önce ver aksi halde hatayda asla veremieceksn
Aynen doğru diyorsunOyyy severm seni maşallah
Nasıl verdn kiloları de bakem
Anaa... Doğur bana ver kIz ben bakarm
Huni takar dolanırım nolcak
Kilo vereceksen biran önce ver aksi halde hatayda asla veremieceksn
Evet nerden bildinNiye kız 3.cocuktan korkuyom dedim diye mi
Verirsin bence.. Sende boy iyiymiş cnm ya.. Patlamaz sendeBende 70 ile hamile kaldım. Dogumda 88i gecmistim ama ne kadar geçmiştim bilmiyorum. Cesaret edip tartilmadimdoğum sonrası 75e kadar düştüm . Ama bu sabah 77 buçuk çıktım. Genel olarak bu kilodayım zaten. 70e de diyetle düşmüştüm. Biraz dikkat edip 3-5 kilo versem iyi olacak. Benimde tek avantajım boyum 1.72.
Cok şanslısın gıııııDogumda gitti canim
Valla kısa sürede belki almayabilirsn ama temelli geldiğinde dikkat etmelisinAynen doğru diyorsuneltilerim birer şef gibi valla. Hafta sonu kilo alıp gelmesem bari
Ohhhh.. Gel kanka gelBal0ncuk beni sevebilirsin hehheh 72 ile hamile kaldım 86 ile doğuma girdim 82 falanim herhalde bana evde durmak yaramıyor uykusuz kaldıkça bebeler beni darladikca ağzıma tatlı tıkıyorum. Haftaya ise başlıyorum koştururken veririm umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?