2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
İyi geceler hanımlar size birşey sormak istiyorum ben 3 aylık iğneyle korunuyorum daha yeni bu ay vurulmuştum yani geçen ayın 24 de ve adet olmam gerekiyordu bu ayın 24 de ben hala olmadım pisikolojik diye düşünüyorum kokular beni rahatsız ediyor arada midem de bulanıyor pisikolojim iyice bozuldu bebeğim 4 aylık daha ya ben çok korkuyorum umarım yoktur gebelik aranızda 3 aylık iğne kullanan var mı?

Canim Karan ın dişleri ne alemde diş mi geliyor yoksa

Sidefer bide şeker ve koruyucu içeriyor zaten ondan bizim dr önermemişti bestiron kullanıyoruz bizde

Igneyi bilmiyorum ama bende ayın 12 de olmam gerekirken 19 oldum bir hafta sonra yani vücudumuz daha bir düzene oturmadı sanirim ama iğne hakkında birşey diyemeyeceğim insalalh birşey olmaz ya Birde daha 2 gün geçmiş korkma

Bende cumartesi günü yazmştm cnm
Aşıları olduktan snra aklıma geldi sordum, benm doktorumda aynısını söyledi
Sağlık ocağının verdiğini kullanmıosn demişti, ben verecem sana kontrole geldiğinizde dedi.. 1 aylık kontrolde d vit. Sormştu monovit demiştim, tmm kullan sorun yk demişti ama demir ilacını kesin dille karşı cıktı
İlginç olan şuki, sağlık bakanlığının önerdiği ve dağıttığı ilacın böyle olması

Cnm üşütmüş olabilirmi?
Yada mutlaka senin yediğin bişey dokunmuştur
İnşallah bişeysi yoktur paşamızın

Bizim buralarda hava soğumadığı için heniz sorun yaşamıorm ama soğuduğunda 2-3güne bir yıkayacam cok hassaslar daha grip felan olmasndan cok korkuorum..

Ben
Dün oturup ağladm, cidden kafaya cok takıorm
36 bedendim 40 oldum

Eyvahlar olsun artk korkmaya başladm..
İnşallah geçicidir

Yanlş hatırlamıosam gmz41 kullanıodu?

Günaydın geli gelir sen gitmesin diye gözüne bakarsın o gitcem diye ağlar
Bizde 4 ay asisi olduk dün 37.4 du gece şimdi 37.1 şükür çıkmadı ateşi uyurken çok mızırdadı kuzum
Offf neden 5te uyanılır neden yani
Onlarn uyuyup bizim zorla uyandırdığımız
Yada uyurken anneannesine bıraktığım gnler gelecekmi

Ay çok telaş yaptım saçma sapan rüyalar görmekten uyuyamadım bile

Offf neden 5te uyanılır neden yani
Onlarn uyuyup bizim zorla uyandırdığımız
Yada uyurken anneannesine bıraktığım gnler gelecekmi
Benimkide huy değiştirdi kaka yapmak için beste kalkıyor:) sürekli gülümsüyor oyun istiyor aguluyor gözümün içine bakıyor...saatin beş olması dışında bir sorun yok:) bide uykusunda elini emiyor cok cok sesler çıkıyor hem kendini hem bizi uyandırıyor o sesle:)

Günaydın geli gelir sen gitmesin diye gözüne bakarsın o gitcem diye ağlar
Bizde 4 ay asisi olduk dün 37.4 du gece şimdi 37.1 şükür çıkmadı ateşi uyurken çok mızırdadı kuzum
yaa evet o kadar haklısınki..
ama bazende zaman dursun istiorum :)
oyyyy minnoş ya... şifa olsun aşıları inşallah... kıyamam
verdilermi demir ilacı cnm ?

ay bizimki uyanıkken emiyor
ama bir emişi var görsen... sanırsın haftalardır aç bırakmışım halbuki açta değil
nasıl bir iştahla emiyor.. ben indiriorm o emio resmen inatlaşıo
diş çıkaracakları zaman ne yapacaz şmididen böylelerse?

Canim Karan ın dişleri ne alemde diş mi geliyor yoksa
Dislerimizde bir değişiklik yok henüz canım çıkarıyor olsa anlarim heralde ya
Ya o mu üşüttü ben mi üşüttüm anlayamadım canım bugün doktora götürücem bakalım.

*Bence de inşallah gecicidir

*Canım ben eskiden aylık iğne kullanıyordum 3 aylık olandan değil. Benimki her ay oluyordu koruyuculugu daha yüksek oluyor böyle. Ama iğne adet gecikmesi yapmaz tam tersine düzene sokar. Sadece ara kanama yapabilir yani iki adet arasında kanaman olabilir ilk başlarda sonradan tam düzene giriyor günü gününe adet oluyorsun. Seninki farklı bir sebepten olabilir. Hyt-123

kızlar az önce "baby vac aspiratör" diye bişeye denk geldim..
sonra yan komşulara uğradım haziran annelerine
ordada yeni konuşulmuş
yorumları felan çok iyi ama hijyen konusunda tereddüt ettim..
şuan aspiratör lazım değil inşallah olmaz ama ilginç güçlü bişey
sizde bi baksanıza?

bide haziran anneleri ek gıdaya başlamış

Verdiler mandalina yada portakal suyuna damlat ver dedi ebe emilimi daha kolay oluyormus
Birde d vitamini ni metal kasikla vermiycekmisiz

Verdiler mandalina yada portakal suyuna damlat ver dedi ebe emilimi daha kolay oluyormus
Birde d vitamini ni metal kasikla vermiycekmisiz
d vitamini monovit kullanıorum damla zaten kaşığa damlatmıorum ama sağlık ocağının vereceği demir konusunda doktor gözümü baya korkutu
sen danıştınmı doktoruna cnm

Maliyeti düşüktür canım.. sırf ucuz diye dağıtıyorlar bence. Islak mendilde bile işte parfüm yok o yok bu yok yazıyor ama ilaçta paraben var

d vitamini monovit kullanıorum damla zaten kaşığa damlatmıorum ama sağlık ocağının vereceği demir konusunda doktor gözümü baya korkutu
sen danıştınmı doktoruna cnm
D vitaminde sormustum saglik ocağının verdiği ilaçlara kötü diyolar diye sen kullan dinleme dedi
Birde bazı drlar bazı firmaların ilaçlarının satışı için önermiyormuş komisyon aliyolarmis bilmiyorum kardeşim kullandı ve sağlık çalışanı eşide oda benden pinpirikiler o kullanmazdı
C vitaminiyle bir alınırsa kabız olmaz dişlerde kararma yapmaz dedi ebe

c vitaminidemi alcaz
valla benm kız delirecek nefret edior ya
damla damlatmak bizde işkence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…