2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Onu bende anlamadım kayınvalidem öyle dedi soğuk terliyordu canım. Annem ısıttı onu öyle öyle terleri atarak iyileşti. Çocuk halsizdi bide

Canım ben file kullanmiyorum direk suyun içine yatırıyorum daha az üşüyor öyle. Bizim de kombi yanıyor ama ev 23-24 derece arası oluyor genelde doktorlar da öyle öneriyor zaten sizin evin sıcaklığı gayet iyiymiş yani korkma. Banyonun kapısını kapatıyorum ben zaten 5 dk hemen yıkayıp çıkarıyorum. Ben hiç kurutmadim şimdiye kadar saçını bile. Kendi kendine kuruyor gündüz yıkıyorum ben hep ama gece yikamadim hiç. Bir de ben kendim yıkıyorum 20 günlükken başladım tek başıma yıkamaya sen de eşini bekleme kendin yikayabilirsin ilk seferlerde insan korkuyor ama şimdi tek elimle bebeği tutup diğeriyle yıkayıp durulayabiliyorum Bir de sen filede yikiyormussun tutmana da gerek yok yani eşini bekleme hiç yıka kendin ben de iki günde bir yıkıyorum.

Doğru canım valla helal olsun sana benimde alışmam lazım sen nede yikiyorsun küvet mi

Ya Karan gayet normaldi aslında ama kustuktan sonra çok halsizlesti uyumak istedi hemen uyuttum.
Ay kiyamam inşallah hemen toparlar canım bişey yoktur merak etme bende çok evham yaptım çok şükür geçti gittii

Bende gün aşırı yıkıyorum akşam eşimi bekliyorum onunla yaptırıyoruz birde bizim ev merkezi belli saatlerde yeniyor onun için akşam daha sıcak oluyor korkma ya birşey olmaz inşallah dediğin gibi biz biraz hassas davranıyoruz yoksa milletin çocuğu ne şekilde büyüyor biz elimizden geleni yapalımda cok-da takmayalım zaten sıyırmak üzereyiz

Kızlar merhaba kilolarını bir türlü veremeyen var mı benim gibi On gündür hem ana hem ara öğün yapıyorum. Kilo almadım da vermedim de. kilo verebilen arkadaşlar neler yapıyor. Sütüm az , katı diyet yaparsam tamamen bitmesinden korkuyorum

Küvette iki büklüm olur sanki gibi geldi hayal edemedim bbir anlatsana nasıl yıkıyorsun küvetin nasıl çok cahilim kusura bakma
Canım küvet derken normal bebekleri yıkamak için aldığımız plastik kuvetlerden bahsediyorum yanlış anlaşılmasın Süngerli fileler var ya bebeği yıkamak için onlardan aldım takma yerlerini kestim yatak gibi oldu onu koyuyorum kuvetinin içine sonra üstüne oğlumu yatiriyorum kafası yuksekte kalmış oluyor. Sonra normal yıkıyorum ilk önce vücudunu yıkıyorum sonra ters ceviriyorum koltuk altlarından tutuyorum tek elimle. Diğer elimle önce kafasını islatiyorum sonra şampuanlayip duruluyorum. Sonra da bitiyo zaten Bir kaç kere denesen sonra alışırsın zaten kendi yöntemini olusturursun

Benimkk bir kere banyodan sonra hasta oldu ondan bu hassasiyet yoksa çok haklısın canım
Ayy anladım canım tamam çok sağol inşallah bende yaptırabilirim en azından deneyeceğim

Kızlar avent biberonu aldimm ama bebeğim çekmiyor ağzında geveliyor allahtan bunu ağzına aliyor diğerlerini hiç almamıştı nasıl alıştırabilirim yardımcı olurmusunuz

Aynen benim büyük kızıma yapmisti ama sidefer de onlar kadar etkili değil maalesef ben düzenli sidefer kullanmıştım 9 aylıkken lan tahlilinde hala düşüktü demiri. Doktor sideferin cok etkili olmadığını söylemişti

Ocean microfer de iyiymiş sanırım kabız yapmayanlardan. O etkilidir belki hamileyken ben de çok kabızlık yaşadım demir ilacı sebebiyle o yüzden çok tedirginim

Uykular haram olduuuuu
Gençliğim bak talan da olduuuuu
Çok sevdim yalan oldu zalım geceleeeerrr

*4.ay gümbür gümbür geliyor kızlar İki gecedir gece uykusuna yatınca 2 dk da bir uyanıyor oğlum 2 dk arayla uyanmak nedir ya bu bir iki saat sürüyor bir türlü tam olarak dalamiyor uykuya bu sefer kendi de sinirleniyor uykusu varken uyuyamadigi için

Az önce 25.kez baştan uyuttum bakalım kaç dk uyuyacak

Dogdugundan beri bu lanet sarkiyi söylüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…