kesinlikle katılıorumEvet canım ya 500 lira diye yazmış seamoms
Baya yüksekmiş gerçekten ya biz yaptırıcaz ama yaptiramayacak olan da çoktur yani yazık gerçekten bu aşının ücretsiz olması gerekiyor.
Evet biz de yaptırıcaz ne olursa olsun ama menenjit çok tehlikeli bir hastalikmis böyle bir hastalığın aşısının ücretli ve böyle pahalı olması çok yanlış durumu olmayanlar asla yaptıramaz yani 500 liraymis sanırım
Beyaz gürültü açarak emzirmeyi deneyebilirsin canım. Saç kurutma, süpürge, kolik müziği vesaire. Telefondan bebek uyutucu uygulamasını açıyordum meme reddi olduğu zaman, saç kurutma ile sakinleşip emiyordu.Hayırlı sabahlar kızlar inşallah herkes iyidir bebisleriniz güzel güzel emiyor uyuyor büyüyordur. Ben artık kafayı yiyeceğim benim yavrum mememi istemiyor bazen sağıp veriyorum onuda istemiyor bağırış çağırış bütün mahalle inliyor çok ağlıyor etini koparmış gibi ne yapacağımı şaşırdım doğru düzgün kiloda alamadı ağlıyorum sinirimden ben beceremiyorum anneliği galibameme reddi yaşayan var mı aranızda neler yapıyorsunuz mama alıp kaşıkla mi versem aslında sütümde güzel
Bizim doktorumuz Instagram'da paylaşmıştı canım 3 doz oluyormuş 2.ay - 4.ay -13.ay ya da 3-5-13 şeklinde yapılıyormuş.Kizlar gunaydinnn.
500 lira ve kaç doz acaba kimbilirparası olanın çocuğu hasta olmasın parası olmayanın çocuğu hastalanabilir . Ne kadar adaletsiz
Evet söz konusu bebek sağlığı olunca herkes eşit şartlara sahip olmalı ama malesefkesinlikle katılıorum
aynı şey rota içinde geçerli.. gerçekten çok yazık..
Günaydınlar cici anneGüüünnnnaaayyyyddııııınnnnn
Temmuz analarıııııı
Ana gibi analarrrrrr
Kuzum hepimiz aynısını yaşıyoruz ben tam bir aydır normal şekilde emziremiyorum uykuya dalıyor hop alıyorum o şekilde emziriyorum yoksa hayatta emmiyor stres yapma sen stres yaptıkça sutunede geçer onuda etkiler öyle yok bana yakışmadı yok ben yapamıyorum yok sen herşeyin en güzelini yapıyorsun vicdanın rahat olsunHayırlı sabahlar kızlar inşallah herkes iyidir bebisleriniz güzel güzel emiyor uyuyor büyüyordur. Ben artık kafayı yiyeceğim benim yavrum mememi istemiyor bazen sağıp veriyorum onuda istemiyor bağırış çağırış bütün mahalle inliyor çok ağlıyor etini koparmış gibi ne yapacağımı şaşırdım doğru düzgün kiloda alamadı ağlıyorum sinirimden ben beceremiyorum anneliği galibameme reddi yaşayan var mı aranızda neler yapıyorsunuz mama alıp kaşıkla mi versem aslında sütümde güzel
Hahaha bende bu sabah emziği ağzına kapatıp uyuttum zorla lastik falan bağlayasım varilk doğduklarında hepimiz ayy aman cici oy oy kıyamam modundaydık
şimdi herkes höttt höttt
1 yaşına doğru burda ne entrikalar anlatmış olacaz acabaHahaha bende bu sabah emziği ağzına kapatıp uyuttum zorla lastik falan bağlayasım var
Sen bir de 4 yaşını düşün. Bu sabah kızımı kreşe gondericem o da gitmeyecek diye ne entrikalar ne entrikalar1 yaşına doğru burda ne entrikalar anlatmış olacaz acaba
iş arkadaşlarımdan da buna benzer şeyler duyuyorumSen bir de 4 yaşını düşün. Bu sabah kızımı kreşe gondericem o da gitmeyecek diye ne entrikalar ne entrikalarEn son kaydını sildirmeye gidiyoruz o zaman diye okula götürdüm hoopp içeri girmek durumunda kaldı. Sonra fotoğrafları geliyor bizim ki gülüyor hoplayıp zıplıyor. Bakalım yarın sabah neler bizi bekliyor
Fotoğrafları görünce üzülelim mi sevinelim mi bilemiyorum. Orada mutlu olması çok güzel de sabah ki eziyet niyeiş arkadaşlarımdan da buna benzer şeyler duyuyorum
kreşe gidene kadar kıyamet
kreşten fotoğraflar gelior en cok onlarınki mutlu
Aynı şeyleri yaşıyoruz en baştan beri emmedi ama Artık ben bir aydır meme emmesini geçtim sağıp verdiğimi içse rahatlıcam dayanamıyorum artık ilk 2 ay bir kilo aldı 3. Ay 600 gr aldı Brn zorlamasam 5-6 saat hiçbiryer içmiyor doktorlar da zorlamayın diyor ne yapacağımı birleşmiyorum ben deHayırlı sabahlar kızlar inşallah herkes iyidir bebisleriniz güzel güzel emiyor uyuyor büyüyordur. Ben artık kafayı yiyeceğim benim yavrum mememi istemiyor bazen sağıp veriyorum onuda istemiyor bağırış çağırış bütün mahalle inliyor çok ağlıyor etini koparmış gibi ne yapacağımı şaşırdım doğru düzgün kiloda alamadı ağlıyorum sinirimden ben beceremiyorum anneliği galibameme reddi yaşayan var mı aranızda neler yapıyorsunuz mama alıp kaşıkla mi versem aslında sütümde güzel
Beslenmiyor genel olarak huzursuz uykuya dalamıyor beni en çok etkileyen yememesiIkisini de verdik lökosit yüksek cıktı antibiyotik başladık. 3 gün kullandık kültür temiz çıkınca bıraktık.
Kusma durumu nasıl başka ne belirtiler var?
Canim nasilsin o kadar yogunum ki iki bebekle ugrasiyorum son 6 gundurSevdaaağğğğ hani bana yazacaktn
Aşkolsn
Konunun üzerinden zaman geçmiş ama benim bebeğim içinde burun kemiği kısalığı var dediler sizin sonuç ne olmuştuKızlar merhaba bende nasipse Temmuz da anne olacağım ama şuan çok kötüyüm Cuma günü detaylı ultrasonda bebeğin kalbinde parıltı ve burun kemiğinde küçüklük var dedi ve bu bulgular down sendromu şüphesi akla getirir kesin teşhis için aminosentez önerdi fakat kabul etmedim çok üzülüyorum nolur bana dua edin
Aa ne güzel öğretmen misinSlm canlar kış temizliğine başladım birde kızıma oda yapmaya karar verdik boya laminat dolap çok iş var çok tabi bunları ben yapmicam ama başak burcu olunca delirmek üzereyim
Tek güzel yanı odasını süsleme düşüncesi hep sınıf süslerken düşünürdüm çocuğumun odasına neler yaparım diye bu sefer silikon kızım için yakacak parmaklarımı
Maşallah büyütmüşsün sevin tabi annesiFotoğrafları görünce üzülelim mi sevinelim mi bilemiyorum. Orada mutlu olması çok güzel de sabah ki eziyet niye
Ayyy gözümüzü korkutmaynCanim nasilsin o kadar yogunum ki iki bebekle ugrasiyorum son 6 gundur
Yaaaaa cok tatliş heycanlar... Bende dolap yaptıracam artk bi sürü eşyası oldu hediyeler vs benden cok kıyaferi oldu vakti geldi.. Zaten 6 aylıkkeb odasınıda ayarıcam beşiği kendi odasına gidecekSlm canlar kış temizliğine başladım birde kızıma oda yapmaya karar verdik boya laminat dolap çok iş var çok tabi bunları ben yapmicam ama başak burcu olunca delirmek üzereyim
Tek güzel yanı odasını süsleme düşüncesi hep sınıf süslerken düşünürdüm çocuğumun odasına neler yaparım diye bu sefer silikon kızım için yakacak parmaklarımı
Minnoş çok huysuz ve gazlı canım onunla baş etmeye çalışıyorum su içmeye tuvalete gitmeye bile fırsatım olmuyor valla giremiyorum o yüzden foruma da sen neler yapıyorsun prenses nasıl@buketim_0688 @Hyt-123
@Cemren0604 @BaSa86
1 1992Sevda K Kuzusunun annesi
@Kelebekk3404 @GazininGamzesi @misery89 @BirVarmisimBirYokmusum
Kızlar ses deneme ses ses.. Öhö öhö
Sesssss
Minnoşlar nasıl
Kuzum gaz sancılarınız azda olsa azalmadımıMinnoş çok huysuz ve gazlı canım onunla baş etmeye çalışıyorum su içmeye tuvalete gitmeye bile fırsatım olmuyor valla giremiyorum o yüzden foruma da sen neler yapıyorsun prenses nasıl
Bence başka bi doktora daha göster. Bir şeyi yoksa bile için rahat etmiş olur.Aynı şeyleri yaşıyoruz en baştan beri emmedi ama Artık ben bir aydır meme emmesini geçtim sağıp verdiğimi içse rahatlıcam dayanamıyorum artık ilk 2 ay bir kilo aldı 3. Ay 600 gr aldı Brn zorlamasam 5-6 saat hiçbiryer içmiyor doktorlar da zorlamayın diyor ne yapacağımı birleşmiyorum ben de
Beslenmiyor genel olarak huzursuz uykuya dalamıyor beni en çok etkileyen yememesi
Cok şükür büyüdüMaşallah büyütmüşsün sevin tabi annesi
Ayyy gözümüzü korkutmayn
İkinci bebeden tam vazgeçecem
Yaaaaa cok tatliş heycanlar... Bende dolap yaptıracam artk bi sürü eşyası oldu hediyeler vs benden cok kıyaferi oldu vakti geldi.. Zaten 6 aylıkkeb odasınıda ayarıcam beşiği kendi odasına gidecek
Nasıl şeyler düşünüosn cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?