2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Bebem gaviscon yüzünden kabız oldu. Neresinden tutsam elimde kalıyor. Kullanmasam midesi yanıyor kusuyor diye ağlıyor. Kullansam kabız oluyor kakasini yapamıyor diye ağlıyor.
Zeytinyağı veriyorum beslenme öncesi ama fayda yok. Başka önerisi olan var mı en kısa zamanda nasıl atlatabiliriz?

Yaa ben ikinci çocuğu şimdiden düşünmeye başladım bebişin odasını Hatay’a taşınınca ayıracağım ben de

Y
Yok canım maalesef azalmadı tam tersi arttı bile 2 tane damla kullanıyoruz ilk başlarda faydası oluyordu şuan elimde 4.kutu damlalar var ve hiç etkisi yok artık
Yüz üstü egzersizleri yaptırıyor musun?Çok gaz çıkarıyorlar öyle.Bi de yüz üstü yine kucağına yatırıp bir elini karnının üstüne koyup diğer elinle sırtını sıvazlamak da çok işe yarıyor.Bi de nurse harveys colex şurubu kullandın mı?O bende çok etkili oldu.Mamasına karıştırıyorum arada.

İyiyiz cnm sen nasılsın
Bizimde tükürüklerimiz meşhur oldu sorma.. Bide parmağımızı nerdeyse midemize geçirecez

Y
Yok canım maalesef azalmadı tam tersi arttı bile 2 tane damla kullanıyoruz ilk başlarda faydası oluyordu şuan elimde 4.kutu damlalar var ve hiç etkisi yok artık
Zinco denednmi cnm?

Benim akla gelen tek şey zeytinyağı olmuştu
Ben düzenli her mamasına koymuştm 1 hafta.. Geçmişti

Yaa ben ikinci çocuğu şimdiden düşünmeye başladım bebişin odasını Hatay’a taşınınca ayıracağım ben de
Şimdiden ordan bi doktor bulak bence biz
Kızlar sizi benm doktoruma götürecem
Beğeniceğinize eminim.. Resmi ama komikte bir doktorm var
Az konuşur ve öz konuşur
Benim ayaklarımdan foşur foşur kanlar akarken bana o an söylediği herşey tek tek çıktı ve eli o kdar hafifki.. Ben sezeryan olmamışım gibi ertesi günü normal hayatıma döndüm.. Bana güvenin
Tek eksi yanı, randevu sistemi oturmamş
Randevu alıosn diyelim 2de.. Asla 2de geçemiosn 3ü 4ü buluo
Aşırı kalabalık ama değer
Ayyy böyle anlatınca doktorumu özledim ya

Olur canım gideriz doktoruna , Antakya bize yarım saatlik yol. Çıkışta da çay kahve içeriz sizlerle gerçi illa hastane olmasına gerek yok, sizleri tanımak isterim

Benim sezaryeni yapan doktorum da Hataylıydı. İşinde çok iyi biri sağ olsun eli de hafifti

Ne kadar koydun canım 1 çay kaşığı mi?
1 hafta nasıl dayanır bilmem çok sancısı var çığlık atarak ağlıyor

Canım valla yaş geçmeden ikinciyi yapayım diyorum. Bir de rahatlığa alışırsam kimse çocuk yapmaya ikna edemez beni
Bu konuda sana hak veriyorum. Kendimi 3 çocuklu düşününce gözümde makyajsız yıldız tilbe canlanıyor.
En çok korktuğum şey de korunurken yanlışlıkla hamile kalıp ikiz çıkması
O yuzden en etkili korunma yöntemini uyguluyorum şu an. Iliskiye girmemek

Yaaa o zaman seni düşünemiyorum, hunileri takıp gezersin artık ben üçüncüyü düşünmüyorum, kazaya bırakıyorum

Olur canım gideriz doktoruna , Antakya bize yarım saatlik yol. Çıkışta da çay kahve içeriz sizlerle gerçi illa hastane olmasına gerek yok, sizleri tanımak isterim
Yaaaa bende cok isterim
Sabırsızlıkla bekliorm
Hadi gelin

Ay seneye çok erken o kadar hazır değilim hele ikizleri bi evlendireyim sonra doğururum
Kızzzz hakkikaten senin ikizlern var
Üçü yapcanmı
Yap kz helal olsn sana

Benim sezaryeni yapan doktorum da Hataylıydı. İşinde çok iyi biri sağ olsun eli de hafifti
Allaha şükür iyi doktorlara denk gelmişiz

Canım valla yaş geçmeden ikinciyi yapayım diyorum. Bir de rahatlığa alışırsam kimse çocuk yapmaya ikna edemez beni benim ikizlerim olsa düşünmezdim sanırım
Benim 1.5 2 sene sonra donmuş embriyoyu transfer ederm
Cok sorunlu gebelik yaşadm korkuorm ama
Tekte brakamam
Bende ikizlerim olsa düşünmezdm ama tekin yanına ikiz isterm nasıl oluosa

Ne kadar koydun canım 1 çay kaşığı mi?
1 hafta nasıl dayanır bilmem çok sancısı var çığlık atarak ağlıyor
Cnm 30 ml mamaya 4 damla z. Yağı damlatıorum ben
O mamayı ayrı veriorum

Canım tek derdimiz kardeşleri olsun,bizden sonra bu hayatta yalnız kalmasınlar, birbirlerine destek olsunlar

Ev sahibim duvardan duvara yaptirtivercek dolabı duvarı beyaz renk yapılacak bu kesin simdilik
eşime kalsa hazır duvar suslerinden alalım yorulma diyor ama duruma gore ya kendim biseler yapcam perdeyi anane dikcek halı olsun istiyorum yerde çok vakit geçircez birkaç aya lambalara bakıyorum şuan pek bişey oturmadı kafamda tlf topluyorum her şeyi yatağı var zaten cadının dolap gelsin ona göre netlesir hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…