Bir beslenme şekli aslında. Mesela ben 2 3 gün boyunca istemsiz olarak 12-8 arası beslendim. Mesela şöyle 12 ye kadar hiç bişi yemiyorsun ama istediğin şeyleri içebiliyorsun onda Bi sıkıntı yok. 12 ile aksam 8 arası istediğini yiyorsun Bi diyet yok (tabi çok aşırı ya da hamur işine de yüklenmemek lazım verim alabilmek için) 8 den sonra yine hiç birşey yemiyorsun yine istediğin şeyleri içebiliyorsunAralıklk oruç dediğin nedir cnm?
ve 2 kilo verdin ? 3 günde ?Bir beslenme şekli aslında. Mesela ben 2 3 gün boyunca istemsiz olarak 12-8 arası beslendim. Mesela şöyle 12 ye kadar hiç bişi yemiyorsun ama istediğin şeyleri içebiliyorsun onda Bi sıkıntı yok. 12 ile aksam 8 arası istediğini yiyorsun Bi diyet yok (tabi çok aşırı ya da hamur işine de yüklenmemek lazım verim alabilmek için) 8 den sonra yine hiç birşey yemiyorsun yine istediğin şeyleri içebiliyorsun
Evet başlangıçta hızlı kilo verdiriyor ablam yapıyordu bunu o söylemişti. Tabi ben bu kadar hızlı beklemiyordum. Dediğim gibi çok yiyen biri de değilim yediğim şeyler çok hafif oldu o günler o yüzden Bir de işe başladım koşturma falan olunca işte oldu demek ki. İlk başlarda hızlı kilo verdiriyor çabaya göre sonra Bi duraklama dönemi oluyor vücudu şaşırtmak lazım aradave 2 kilo verdin ? 3 günde ?
aaaa deniyecemmmmmmmmEvet başlangıçta hızlı kilo verdiriyor ablam yapıyordu bunu o söylemişti. Tabi ben bu kadar hızlı beklemiyordum. Dediğim gibi çok yiyen biri de değilim yediğim şeyler çok hafif oldu o günler o yüzden Bir de işe başladım koşturma falan olunca işte oldu demek ki. İlk başlarda hızlı kilo verdiriyor çabaya göre sonra Bi duraklama dönemi oluyor vücudu şaşırtmak lazım arada
Bu benim yasam stilim aslında sbaah erken kahbaltı yapmayı sevmem 11-12 gibi öğle yemegi kahvaltı birleştiririm sonda aksam eşim gec geliyo diye 7-8 de yiyorum ve hep kilom dengede giderEvet başlangıçta hızlı kilo verdiriyor ablam yapıyordu bunu o söylemişti. Tabi ben bu kadar hızlı beklemiyordum. Dediğim gibi çok yiyen biri de değilim yediğim şeyler çok hafif oldu o günler o yüzden Bir de işe başladım koşturma falan olunca işte oldu demek ki. İlk başlarda hızlı kilo verdiriyor çabaya göre sonra Bi duraklama dönemi oluyor vücudu şaşırtmak lazım arada
6.aydan önce sindirim sistemi gelişmediği için ekgıda başlamayı önermiyor aslında uzmanlar. Gelişim geriliğine yol açabiliyormuş. 4 buçuk ay çok erken değil mi niye öyle bir bilgi vermiş acaba.Ebe mız 4 buçuk ay dedi parmanin ucuyla tattir ama ben 5 buçuk gibi düşünüyorum birde ebe meyve den başla dedi ben sebzeden başlıcam önce tatlıdan başlanınca sebze yemiyorlar bizim ebe değişti gelende acemi
Acemi ebemiz birde tatdir dedi parmak ucuyla bilmiyorki anne çocuk gelişimi mezunu6.aydan önce sindirim sistemi gelişmediği için ekgıda başlamayı önermiyor aslında uzmanlar. Gelişim geriliğine yol açabiliyormuş. 4 buçuk ay çok erken değil mi niye öyle bir bilgi vermiş acaba.
Haftasonu biraz kendine vakit ayırmaya calis canım çünkü hem bebek hem iş hem ev işleri aynı anda mükemmel bir şekilde gidemez gitse bile sen arada mahvolursun bence kendini düşünGünaydınnnnnnnnnn
Temmuz anneleriiii hadi bakalım eller havaya şappi şappii
Allahım uykusuzluktan kafayı yedm
Kızlar geçen hafta işe başladm yarm günde olsa sonuçta çalışıosn iş yerinde koşturuosn felan.. Sonra eve gel süt sağ bebekle ilgilen derken standart..
Haftasonu cumartesi güni sıkı temizlik yaptm.. Pazar ütüydü çamaşırdı duştu bebeydi derken.. Kafa gitti bende
Pette çıkacam sizin gbi
Ayyy balımmmm normaldr öyle yaparmdaHaftasonu biraz kendine vakit ayırmaya calis canım çünkü hem bebek hem iş hem ev işleri aynı anda mükemmel bir şekilde gidemez gitse bile sen arada mahvolursun bence kendini düşünher haftasonu evi kirklamaya çalışırsan gerçekten pertin çıkabilir Boşver gerekirse ev kirli dağınık kalsın sen bebeginle ilgilen sadece ve eşinle vakit geçirmeye çalış zaten haftaici çalışıyorsun unutma mutlu anne mutlu bebek demek
Oo çocuk gelişimi mezunu buldum madem hemen yapıştırıvereyim soruyu,hocam bizim çocuk neden uyumuyorAcemi ebemiz birde tatdir dedi parmak ucuyla bilmiyorki anne çocuk gelişimi mezunu(kaynanacimin tabiriyle şimdikiler okumuş bilecen başkasına söz düşmüyor )
Yap tabi senin daha çok hakkın çalışmaya başladın bı deAyyy balımmmm normaldr öyle yaparmda
En son 2 hafta evi herif temizlemişti erkek eli olduğu kdar
Şuraya el ataym dedm perte cıktım
Bu hafta seniii örnek alacammm ve haftasonu kendime gezme planı yapacam
Ama asla sana yetişememYap tabi senin daha çok hakkın çalışmaya başladın bı deBiz de bu haftasonu polonezkoye gidicez bir düğün için
O sorun gündüz bizdede var uykuya geçiş için aynı rutin şeyler yapmaya çalışın gece yi çözdüm şükürOo çocuk gelişimi mezunu buldum madem hemen yapıştırıvereyim soruyu,hocam bizim çocuk neden uyumuyor
Şimdiden çok teşekkür ederimPaylaşırım tabiki. Aralıklı orucu 3 gün yapabildim tuhaf gelebilir ama 2 kilo verdim. Zaten çok yiyen biri de değilim saat ve öğün sayısı azalınca birden etki etti işe başlamam işe yaradı yanisütümde çok şükür Bi azalma olmadı. Tarifler için müsait bir zaman gerekli çünkü listelere bakmam lazım tek tek ve yazmam lazım kullanıcı adınızı not alıcam paylaştıgımda etiketlerim sizi
Bu haftasonu grip olduk oğluşumla şimdi topsrladık cok şükür canım sen nasılsın cılgın beben napoıyor
AaaaaBu haftasonu grip olduk oğluşumla şimdi topsrladık cok şükür canım sen nasılsın cılgın beben napoıyor
Dene mutlaka canım inşallah sen de işe yararaaaa deniyecemmmmmmmm
En güzel beslenme şekli ya. Tabi sonra meyve tatlı keyfi falan olmaması lazımBu benim yasam stilim aslında sbaah erken kahbaltı yapmayı sevmem 11-12 gibi öğle yemegi kahvaltı birleştiririm sonda aksam eşim gec geliyo diye 7-8 de yiyorum ve hep kilom dengede gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?