• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar günaydın maşallah diyerek başlıyım ama bı yerden sonra insan bı sorun mu var acaba diye düşünüyor oh güzel uyudu demek yerine. Geçenlerde de söylemiştim geceleri uzun uyuyor emmek için uyanmiyor diye. Kesintisiz 6 saat uyuyordu. Ama dün gece 11de uyudu şu an saat 8 hala uyanmadı şimdi yanıma aldım emziriyim bari öyle devam etsin uykuya diye memeyi de istemedi normalde uykusunda olsa da emerdi. Uyandiricam şimdi 9 saat olmuş resmen 😳 Bir sorun olabilir mi ya 2 aylık bebeğin 9 saat uyuması normal mi? Perşembe doktor kontrolünde soracağım tabi ki ama size de sormak istedim.

Bebeği uyumayanlar ne güzel işte uyuyor diye düşünebilir ama bu kadarı da fazla geliyor bana bı sorun mu var diye düşünüp duruyorum 🥺

Kızlar günaydın maşallah diyerek başlıyım ama bı yerden sonra insan bı sorun mu var acaba diye düşünüyor oh güzel uyudu demek yerine. Geçenlerde de söylemiştim geceleri uzun uyuyor emmek için uyanmiyor diye. Kesintisiz 6 saat uyuyordu. Ama dün gece 11de uyudu şu an saat 8 hala uyanmadı şimdi yanıma aldım emziriyim bari öyle devam etsin uykuya diye memeyi de istemedi normalde uykusunda olsa da emerdi. Uyandiricam şimdi 9 saat olmuş resmen 😳 Bir sorun olabilir mi ya 2 aylık bebeğin 9 saat uyuması normal mi? Perşembe doktor kontrolünde soracağım tabi ki ama size de sormak istedim.

Bebeği uyumayanlar ne güzel işte uyuyor diye düşünebilir ama bu kadarı da fazla geliyor bana bı sorun mu var diye düşünüp duruyorum 🥺
9 saat bana da biraz fazla geldi.İlk bebeğimde 4. Saatten sonra uyanmadı diye acile gitmiştim.Uyandırmaya çalıştığım halde baygın gibiydi,emmiyordu...Ama hastane önüne geldik ,ayıldı🙄 Bence 9 saat aşırı uzun bi süre.Kesinlikle doktora danışmalısın..

Bn ayni sorunu dogumdan 1hfta sonra yasadim gunduzdu uyanma elini kolunu hic kipirdatmadi baygin gibiydi acele acile gittik bnm sipa dr u gördü gulmeye bsladi ilk gulucuk drda ilk gulucugunu bna verdi die cok sevmisti sarilik fln bkti bnde sarilik oldu dedim bazen tekrarliyo demsti fiziksel olarak hicbi problem yok dedi sariligida cikmamsti sukur

Selam anneler. Bi sorum olcak. gece uykusunu rutine bağladık ama gündüz uykuları çok düzensiz. Siz hangi saatlerde kaç saat uyutuyorsunuz

Arkadaşlar lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim ben ayın 2 sinde çatlatma iğnesi oldum 10. Gün test yaptım pozitif çıktı 11. Günü tekrarladım testi o da pozitif çıktı kan verdim 18.60 hamilesin dediler ama ben sevinemedim doktor kritik bekle dedi bugün 12. Gün sabah yine idrar testi yaptım yine pozitif böyle bi durum yaşayan var mı etkisi geçmiş midir iğnenin zaman geçmiyor bari konuşalım şimdiden cevaplayanlara teşekkür ederim 🙏

M Mincir38 Çıngıraklı bilekliği ve çorabı denedim canım. Bizim ev cadde üstü pencere açıkken dışarıdan çok ses geliyor o yüzden cidden çıngırağın sesi pek bir yetersiz kaldı. Ben de çorabı parmağıma geçirip kukla gibi konuşturdum bebeğim çok sevdi. Yani bunu almaktansa parmak kukla almak daha mantıklı 😄

Back