- 15 Şubat 2021
- 2.079
- 2.322
- 83
Havalar çok sıcak o yüzden bekliyorum canım azcık soğusun bana kalsa doğar doğmaz yaptıracaktım ama doğum yaptığım hastanede sünnet için cerrah yoktuCanım kesinlikle 3 ayı geçirmeden yaptır sünneti. Ben oğlumu yatırmıştım çom rahat ettim anlamadı bile o biberonda sütünü içerken oldu bitti. Ondan önce içeriyi yıkan bir bebek vardı doktor o 6 aylık olduğu için artık acıyı hissediyor o o dan dolayı demişti
Şuan moral sıfır zaten uyku sadece gece 4-5saat o da oğlum uyursa bazen 2-3 saatlik uykuyla duruyorum ama suyu çok içerim tek suyla da olmuyor tabi oğlum mamayla büyüyecek sanırımCanım yeme içme de illaki etkiliyor ama en büyük 3 faktör moral uyku ve su
Ben şuan reflü yatağını koyuyorum çukur kısma örtü katlayıp destek koyuyorumBu besigin icine yatak olarak ne koyuyorsnz?
Emzirme kampi detaylarını hic bulamadm.Bebeği emzir o uyurken uyu 2-3gun baska hic bisey yapma yazyor. Peki sagmak gerekiyor mu ya da baska ne gibi detaylar var acaba?
Tamam canım sağolasın hemen bakıyorumTomrisin emzirme notları mı ne öyle bişey vardı canım ben oğlumdayken sütüm azalınca onun emzirme kampını yapmıştım bi bak istersen ona
Bondigonun oyun halısını aldık biz bak istersen canım ilk oglumdada onu kullandımKızlar oyun halısı alcam boncuguma ne tavsiye edersiniz
Piyonolu bakıyorum canım ben sesleri seviyoruzBondigonun oyun halısını aldık biz bak istersen canım ilk oglumdada onu kullandım
gözün aydın canım darısı tüm kolik bebesi olan annelereKolik de bitiyormuş meğer bir gün. Tünelin ucunda ışık varmış kolik anneleri. Tüm gün huysuz bebeğe bakmak bile kolikten daha kolaymış. Sadece mızmızlanan veya sadece gazı olan bebeğini bana benimki de öyle kolik böyle kolik, kucağımda susuyor memede susuyor diye anlatanlara hayret etmek de varmış kaderde. Kolik meğer bambaşka bir şeymiş. Arabayla 1 saatlik yol gidip bebeği susturamadan geri dönmek de varmiş. Temmuz ağustos sıcağında eriye eriye çocuk susturmaya çalışmak da benim sınavımmış. Sırada başka sınavlar var biliyorum ama; İnşallah tüm kolikler tez vakitte son bulur, anneleri rahat eder. Çok içten duamı ettim
Bir haftadır koliksiziz, Allahım başka da dert vermesin.
geçmiş olsun kuzum ya sadece kol ağrısı ile geçirirsen süperDün covid aşısı oldum
Kolumu zor oynatıorm.. Cok fenaymış ya
ayy darısı bize teyzesi epey azaldı bakalımEmzirmediğim için tapmadım ama biberon emzikleri ve nırnak emziklerini dezanfektan olarak sürekli karbonatkı suya koymultum kaynar sudan çıkartıp bir ile yaramamıştı şimdi düzeldi çok şükür minik elini ıslak bez niyetine kullandı
İyiyiz çok şükür canım. Baya kötü geçmişti lohusalikta kovid ama neyseki atlattık. Bebeğim de çok şükür iyi. Sağol canım sorduğun için.
İlk kızımdan bondigo tekmele oyna var bizde. Ama piyanoyu bozdu sanırım çalışmazsa bende bakacağım şuan satışta göremedim ama oyuncakları falan çok guzeldi.Kızlar oyun halısı alcam boncuguma ne tavsiye edersiniz
Bakayım canım bacakları çok hareketli o tarz bisey istiyorum bendeİlk kızımdan bondigo tekmele oyna var bizde. Ama piyanoyu bozdu sanırım çalışmazsa bende bakacağım şuan satışta göremedim ama oyuncakları falan çok guzeldi.
İlk dozdamı cnm?geçmiş olsun kuzum ya sadece kol ağrısı ile geçirirsen süper
ben 1 gün boyunca baya ağır covid olmuşum gibi yaşadım aşıyı
Cok sevindim herşeyin geride kalmasına buketinİyiyiz çok şükür canım. Baya kötü geçmişti lohusalikta kovid ama neyseki atlattık. Bebeğim de çok şükür iyi. Sağol canım sorduğun için.
Geçmiş olsun dileyen arkadaşlari da etiketleyemedim çok kotuydum. Sağolun kızlar
Bol bol hareket ettir cıkarır cnmGazları patır patır çıkaran kızım kırkı çıktıktan sonra cikaramamaya basladi ya. Cok sancisi var . 24 saat ikiniyor.
Gaz sancilari tekrar artiyormus beyin gelişimi ile birlikteGazları patır patır çıkaran kızım kırkı çıktıktan sonra cikaramamaya basladi ya. Cok sancisi var . 24 saat ikiniyor.
Sürekli hareket ettirip masaj yapıyorum canım. Bir gün önce rahat çıkarırken bir gün sonra cikaramamaya başladıİlk dozdamı cnm?
Genelde 2de yaşıorlar...
Ben ilk aşıyı oldum henüz
Cok sevindim herşeyin geride kalmasına buketin
Allah sağlık versn
Bol bol hareket ettir cıkarır cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?