2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Havalar çok sıcak o yüzden bekliyorum canım azcık soğusun bana kalsa doğar doğmaz yaptıracaktım ama doğum yaptığım hastanede sünnet için cerrah yoktu

Bu besigin icine yatak olarak ne koyuyorsnz?

Emzirme kampi detaylarını hic bulamadm.Bebeği emzir o uyurken uyu 2-3gun baska hic bisey yapma yazyor. Peki sagmak gerekiyor mu ya da baska ne gibi detaylar var acaba?
Ben şuan reflü yatağını koyuyorum çukur kısma örtü katlayıp destek koyuyorum

Bugün 1 aylık oldu oğluş aşı da olduk. Sarılık devam maalesef doktor 2-3 ay bu çocuk hala sarı deme bana dedi ne yapalım bekleyeceğiz. Sünneti ben de erken istiyordum ama sarılık geçsin 3 aylıkken inş oluruz. 2-6 yaş arası önerilmiyor zaten. Meme emerken bile sünnet yapan varmış ama benim oğlum yemez meme fln

gözün aydın canım darısı tüm kolik bebesi olan annelere

ayy darısı bize teyzesi epey azaldı bakalım

gmz41 göğsün nasıl oldu cnm?

buketim_0688 kuzum bebiş ve sen nasıl oldunuz
İyiyiz çok şükür canım. Baya kötü geçmişti lohusalikta kovid ama neyseki atlattık. Bebeğim de çok şükür iyi. Sağol canım sorduğun için.
Geçmiş olsun dileyen arkadaşlari da etiketleyemedim çok kotuydum. Sağolun kızlar

geçmiş olsun kuzum ya sadece kol ağrısı ile geçirirsen süper
ben 1 gün boyunca baya ağır covid olmuşum gibi yaşadım aşıyı
İlk dozdamı cnm?
Genelde 2de yaşıorlar...
Ben ilk aşıyı oldum henüz

Cok sevindim herşeyin geride kalmasına buketin
Allah sağlık versn

Gazları patır patır çıkaran kızım kırkı çıktıktan sonra cikaramamaya basladi ya. Cok sancisi var . 24 saat ikiniyor.
Bol bol hareket ettir cıkarır cnm

İlk dozdamı cnm?
Genelde 2de yaşıorlar...
Ben ilk aşıyı oldum henüz

Cok sevindim herşeyin geride kalmasına buketin
Allah sağlık versn

Bol bol hareket ettir cıkarır cnm
Sürekli hareket ettirip masaj yapıyorum canım. Bir gün önce rahat çıkarırken bir gün sonra cikaramamaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…