• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar covid aşısı olan varmı doğumdan sonra?

Bem yarın olacam ama biliosn bebek emmiyor.. Sağıp veriorm..
Yarın sağıp dökeym mi.. İçireyim mi arada kaldım..
Canım bebeğini emmesi için zorluyormusun ?
Ben emmiyordu her gün zorluyordum artık çok şükür alıştı emiyor 🥰 sende pes etme emer inşallah çünkü makinayla bir süre sonra kesiliyor süt

Ben de yarın olacağım. Aynen emzirebilirsiniz diyorlar . Ben emzirecegim . Hem antikor bebege de geçiyormuş o şekilde
Ayy hadi bakalım hakımızda hayırlısı 🙈

Canım bebeğini emmesi için zorluyormusun ?
Ben emmiyordu her gün zorluyordum artık çok şükür alıştı emiyor 🥰 sende pes etme emer inşallah çünkü makinayla bir süre sonra kesiliyor süt
Zorluyorum cnm... Ama banamısın demiyor.. Hala tık yok

Ayy hadi bakalım hakımızda hayırlısı 🙈

Zorluyorum cnm... Ama banamısın demiyor.. Hala tık yok
İnşallah emer ya ağzına alıyorda ama emmiyorsa umut var demektir benim oğlum öyleydi ağzına alıyordu ama çok ağlıyor emiyordu sonra bir gün yüne zorladım ağladı kendi kendime keşke bi mucize olsa kendi kendine emsen dedim ertesi gün yine denemek için aldım hiç ağlamadan aldı memeyi yarım saat emdi ben tabi şok sonra uyudu bi yarım saat sonra tekrar emzirdim ve hep aldı tabi doymuyoruz extra mama da kullanıyoruz inşallah senin içinde bir mucize olur ♥️

İnşallah emer ya ağzına alıyorda ama emmiyorsa umut var demektir benim oğlum öyleydi ağzına alıyordu ama çok ağlıyor emiyordu sonra bir gün yüne zorladım ağladı kendi kendime keşke bi mucize olsa kendi kendine emsen dedim ertesi gün yine denemek için aldım hiç ağlamadan aldı memeyi yarım saat emdi ben tabi şok sonra uyudu bi yarım saat sonra tekrar emzirdim ve hep aldı tabi doymuyoruz extra mama da kullanıyoruz inşallah senin içinde bir mucize olur ♥️
Yk cnm memeye yaklaştığo anda yaygara koparıor. Malesef...

Ben ilk günden beri kullandğm için elim alıştı.. Hatta geçen gün bitmiş farketmemişim ıslak mendille sildim hiç içüme sinmedi, eşime aldırdım üstünden bidaha geçtm :D
Alışıyor insan el alışıyor 🙈

Biontechmi oldn cnm
Evet canım biontech.İlkinde bir şey hissetmedim ama ikinci dozu bir gün boyunca yatak döşek yatırdı.

Ağrı yapsın da ben halsizlik falan yapar diye çok korkuyorum. Ağrıyla idare edilir bir sekilde
Bende ağrıdan çocuğu kucağıma almakta zorlanirim diye çekiniyorum. Halsizlikte kötü tabii.. o yüzden cuma olacağım 2 gün eşim evde olacak o ilgilenir cocuklarla

Aşı oldum geldim 😁
Biontech oldum doktorum fark etmez demişti. Orda da sordum emzirmeme engel mi diye hemşireler emzirebilirsin dediler
Hayırlı olsn cnm
Bemde aldm yarına randevu 🙈

Evet canım biontech.İlkinde bir şey hissetmedim ama ikinci dozu bir gün boyunca yatak döşek yatırdı.
Oyy cok geçmiş olsn :(

Kızlar... Bebeğinizi her ay doktor kontrolüne götürüyormusunuz?

Mesela bizden büyük minnoş anneleri..
2.ay kontrolünde neye bakıyorlar?

Kızlar... Bebeğinizi her ay doktor kontrolüne götürüyormusunuz?

Mesela bizden büyük minnoş anneleri..
2.ay kontrolünde neye bakıyorlar?
Bizim boyumuza kilomuza baş çevresi ölçüsüne baktı kalbini dinledi gözlerine ve kulaklarına baktı rota virüs aşısını anlattı ve erkek bebek olduğu için her gidişimizde sünnet yaptırmanızı tavsiye ederim dedi

Herkeslere selam.
Arkadaşlar ben bebişi emziriyorum, arada mama takviyesi oluyor sütüm tam yetmediğinden ama hiç çözemediğim bir yorgunluk problemim var, elim kolum kalkmıyor. Doktor b12 vitamin eksikliği dedi. B12 tablet iç dedi whatsapp üzerinden. Ama hangisini içeyim söylemedi ben benexol b12 içeyim mi dedim, iç dedi. Onun prospektüsünde emzirmede içilmez yazıyor. Kendisine bana başka bir ilaç reçete edin yazdım ama, sizler b12 için bir şey kullanıyor musunuz?
Ayrıca elenatal 1 ve d vitamini içiyorum ama yorgunluğa çare bulamıyorum.
B 12 değerim ise 276 (187-883 müş referans, doktor 400lerde olmalo dedi.)
Demirim de 51 çıktı demir hapı da içmeye başladım, alt sınırı 50..
Valla yorgunluktan bebeğimle tam istediğim gibi ilgilenemiyorum hep uykum var ya....
Cevap yazanlara şimdiden çoook teşekkürler.

Back
X