Emin misin ? Ben ilk kızımınkini sağlık ocağında yaptırmıştımSağlık ocağında yapılmıyor canım ücretli aşı rota aşısı hastanede yapılıyor
Benim kizimda ya surekli kucak istiyorAynen canım çok zor oluyor özel hayat falan kalmadı geçen gün biz de kavga ettik ayrı yatmadık çünkü eşim gece nöbetindeydiama ev kalabalık olunca gerçekten olmuyor sütüm zaten az bide oğlan emmek istemiyor dedim nolacak evde abin var çocuğumu rahatça emziremiyorum çocuk memeden vazgeçti diye psikolojim berbat bide çocuğum kucağa alışmış dün düğüne diye gittiler çocuğu gezdirmekten kollarım ağrıdı onlar gidince inşallah çabucak yalnızlığa alışır
Emziren annelere antibiyotik olarak amoksisilin icerenleri veriyorlar diye biliyorum canim. Augmentin gibi klamoks gibi. Bence normal ilac. Ama cocuk doktoruna da danis istersenKızlar akşam acile gittim mastit için antibiyotik yazdı doktor emzir bol bol dedi hatta özellikle ama verdiği antibiyotik 1000 mgProspektusunde de emzirme döneminde kullanılması önerilmez bebeğe ishal ve mantar iltihabı yapabilir yazıyor. Tabi ki doktor sonucta bir bildiği vardır ama içim hiç rahat etmedi günde 2 kez kullan dedi. Sabah yarım içtim ama kullanmasam mastitim duzelmiyo kullansam bebeğe geçer hasta olur diye korkuyorum sizce ne yapmalıyım bu antibiyotikten kullanan oldu mu hiç?
Eki Görüntüle 2906700
Cnm ben doğumdan sonra kullandm ama farklı bir ilaçKızlar akşam acile gittim mastit için antibiyotik yazdı doktor emzir bol bol dedi hatta özellikle ama verdiği antibiyotik 1000 mgProspektusunde de emzirme döneminde kullanılması önerilmez bebeğe ishal ve mantar iltihabı yapabilir yazıyor. Tabi ki doktor sonucta bir bildiği vardır ama içim hiç rahat etmedi günde 2 kez kullan dedi. Sabah yarım içtim ama kullanmasam mastitim duzelmiyo kullansam bebeğe geçer hasta olur diye korkuyorum sizce ne yapmalıyım bu antibiyotikten kullanan oldu mu hiç?
Eki Görüntüle 2906700
Canim cok merak ettigim bir sey sorucamKızlar selam
Benim kızım cok titiz sanırım
1 tiş yapsa hemen altı değişsin istiyor.. Hiç tahammülü yokUmarım büyüdüğündede böyle titiz olur..
Neyse gelelim konumuza;
kızıma prima premium care kullanıyorum... Ve asla bu hassasiyetinden dolayı bez yetişmiyor doğal olarak... Ve belki bilen vardır ama bilmeyenler için söylüorm ki ben mesela bilmiyordjm, prima günlük rahatlık varmış meğerse...
Normal bez 6 saat korumaysa o 3 saat koruma örnek veriyorum..
Ee zaten biz saat başı bez değişiyoruz
Alıp deniyeyim dedim ama 3 numaradan başlıyor 6 kilodan.. Merağımdan aldım açtım dokusu felan gayet iyi incecik.. Cokta uygun ben 30 tanesini 20 tlye aldm
Denedim.. Elbette büyük ama beğendim..
Bedeni olduğunda gündüzleri onu kullanır geceleride diğer bezi kullanırım diye düşündüm..
İlgilenen olursa bakabilir
Cnm bizde olmuyor.. Kakasında bile eğer cok doldurmuşsa açınca oluyorCanim cok merak ettigim bir sey sorucam
Ben de prima premium care kullaniyorum. Sadece çiş yaptiginda bile bir koku oluyor bizde. Acaba bezden mi kaynakli, sizde de koku oluyor mu?
Tamam canim biz bi çişimize baktiralim en iyisiCnm bizde olmuyor.. Kakasında bile eğer cok doldurmuşsa açınca oluyor
Öyle bir problemle karşılaşmadım..
Sadece birkaç tane bezde altını kaka doldurduğu halde öndeki çizgi sarı kalmıştı mavi olmamştı o yüzden bitek ona güvenmiorm
onun dışında memnunum
Değiştirme sıklığından olabilirmi diyecem ama eminim bu konuda sende cok dikkatlisindirTamam canim biz bi çişimize baktiralim en iyisi
Geçmiş olsun canım ben dişim için klavunat kullanmıştım ikinci gün bırakmak zorunda kaldım çünkü bebeğime döküntü yaptı bütün vücudu ayağına sac diplerine kadar kırmızı benekler oldu.hemen bıraktım. Inşallah size yan etki yapmaz. Yada bi çocuk doktoruna danışın önce. Mastit iki kere oldum ilki 17 günlüktü ateşim 38.8 oldu sıtma tuttu. bebegi kucağıma alamiuodim ağrıdan. Ters tutusla sürekli o göğsü verdim ılık duşun altında sağdım tarakla masaj yaptım yumru olan yeri. Çok şükür iki günde gectiKızlar akşam acile gittim mastit için antibiyotik yazdı doktor emzir bol bol dedi hatta özellikle ama verdiği antibiyotik 1000 mgProspektusunde de emzirme döneminde kullanılması önerilmez bebeğe ishal ve mantar iltihabı yapabilir yazıyor. Tabi ki doktor sonucta bir bildiği vardır ama içim hiç rahat etmedi günde 2 kez kullan dedi. Sabah yarım içtim ama kullanmasam mastitim duzelmiyo kullansam bebeğe geçer hasta olur diye korkuyorum sizce ne yapmalıyım bu antibiyotikten kullanan oldu mu hiç?
Eki Görüntüle 2906700
Cok sık idrar yapiyor surekli degistiriyorum canim en fazla iki saat duruyor zaten o da uyuyorsa falan. Alışmışken bez değiştirmek de olmaz şimdi o yuzden doktora bir sorucamDeğiştirme sıklığından olabilirmi diyecem ama eminim bu konuda sende cok dikkatlisindir
Bize doğumda hediye bez pasta geldiKızlar selam
Benim kızım cok titiz sanırım
1 tiş yapsa hemen altı değişsin istiyor.. Hiç tahammülü yokUmarım büyüdüğündede böyle titiz olur..
Neyse gelelim konumuza;
kızıma prima premium care kullanıyorum... Ve asla bu hassasiyetinden dolayı bez yetişmiyor doğal olarak... Ve belki bilen vardır ama bilmeyenler için söylüorm ki ben mesela bilmiyordjm, prima günlük rahatlık varmış meğerse...
Normal bez 6 saat korumaysa o 3 saat koruma örnek veriyorum..
Ee zaten biz saat başı bez değişiyoruz
Alıp deniyeyim dedim ama 3 numaradan başlıyor 6 kilodan.. Merağımdan aldım açtım dokusu felan gayet iyi incecik.. Cokta uygun ben 30 tanesini 20 tlye aldm
Denedim.. Elbette büyük ama beğendim..
Bedeni olduğunda gündüzleri onu kullanır geceleride diğer bezi kullanırım diye düşündüm..
İlgilenen olursa bakabilir
Evet evet primanın çeşitleri var ama uygun geldi merağmdan açtm baktm gayet iyi duruyor..Bize doğumda hediye bez pasta geldiprima pampers 1 numara . Valla kullandım ben bitti bile . Zaten yenidoganda cok sık bez değişiyor. Simdi de sleepy alıyorum. Sleepyden devam ederiz herhalde
Gazını akşam üstü daha iyi atıyorsa demekEvet evet primanın çeşitleri var ama uygun geldi merağmdan açtm baktm gayet iyi duruyor..
Kilosuna gelsn gündüzleri bunu akşamıda premium care olanı kullanırım
Benm kız akşamları daha uzun uyuyor.. Geceleri ve sabahları ayaktayz
Bnce icinde aloe vera gbi bsy var o kokuyo gbi gelyor bnaCanim cok merak ettigim bir sey sorucam
Ben de prima premium care kullaniyorum. Sadece çiş yaptiginda bile bir koku oluyor bizde. Acaba bezden mi kaynakli, sizde de koku oluyor mu?
Aa güneş kizzOdaya bir geldim kızlarım uyuyor böyleyani küçüğü uyuyordu büyüğü de elini tutmuş uyumuş
Sikayetvar a falan da yazmis birileri işte çocugumda idrar yolu rahatsizligi var sandim meger prima premium care kokuyormuş diye. Ben de suphelendim olabilirBnce icinde aloe vera gbi bsy var o kokuyo gbi gelyor bna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?