2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Selam güzel anneler nasılsınız bebişler nasıl fazla giremiyorum annemdeyim son 1 haftamız eve dönecegiz

Benim kizimda ya surekli kucak istiyor

Kızlar akşam acile gittim mastit için antibiyotik yazdı doktor emzir bol bol dedi hatta özellikle ama verdiği antibiyotik 1000 mg Prospektusunde de emzirme döneminde kullanılması önerilmez bebeğe ishal ve mantar iltihabı yapabilir yazıyor. Tabi ki doktor sonucta bir bildiği vardır ama içim hiç rahat etmedi günde 2 kez kullan dedi. Sabah yarım içtim ama kullanmasam mastitim duzelmiyo kullansam bebeğe geçer hasta olur diye korkuyorum sizce ne yapmalıyım bu antibiyotikten kullanan oldu mu hiç?

Emziren annelere antibiyotik olarak amoksisilin icerenleri veriyorlar diye biliyorum canim. Augmentin gibi klamoks gibi. Bence normal ilac. Ama cocuk doktoruna da danis istersen

Cnm ben doğumdan sonra kullandm ama farklı bir ilaç
Ondada emzirenler kullanmasın yazıor telaş ettm doktoruma sordum
Oda sorun olmaz merak etme olsa yazmazdım demişti
Bu ilacıda gebeyken kullanmştm

Kızlar selam
Benim kızım cok titiz sanırım
1 tiş yapsa hemen altı değişsin istiyor.. Hiç tahammülü yok Umarım büyüdüğündede böyle titiz olur..
Neyse gelelim konumuza;
kızıma prima premium care kullanıyorum... Ve asla bu hassasiyetinden dolayı bez yetişmiyor doğal olarak... Ve belki bilen vardır ama bilmeyenler için söylüorm ki ben mesela bilmiyordjm, prima günlük rahatlık varmış meğerse...
Normal bez 6 saat korumaysa o 3 saat koruma örnek veriyorum..
Ee zaten biz saat başı bez değişiyoruz
Alıp deniyeyim dedim ama 3 numaradan başlıyor 6 kilodan.. Merağımdan aldım açtım dokusu felan gayet iyi incecik.. Cokta uygun ben 30 tanesini 20 tlye aldm
Denedim.. Elbette büyük ama beğendim..
Bedeni olduğunda gündüzleri onu kullanır geceleride diğer bezi kullanırım diye düşündüm..
İlgilenen olursa bakabilir

Eklentiler

• images.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 36
Canim cok merak ettigim bir sey sorucam
Ben de prima premium care kullaniyorum. Sadece çiş yaptiginda bile bir koku oluyor bizde. Acaba bezden mi kaynakli, sizde de koku oluyor mu?

Canim cok merak ettigim bir sey sorucam
Ben de prima premium care kullaniyorum. Sadece çiş yaptiginda bile bir koku oluyor bizde. Acaba bezden mi kaynakli, sizde de koku oluyor mu?
Cnm bizde olmuyor.. Kakasında bile eğer cok doldurmuşsa açınca oluyor
Öyle bir problemle karşılaşmadım..
Sadece birkaç tane bezde altını kaka doldurduğu halde öndeki çizgi sarı kalmıştı mavi olmamştı o yüzden bitek ona güvenmiorm
onun dışında memnunum

Tamam canim biz bi çişimize baktiralim en iyisi

Geçmiş olsun canım ben dişim için klavunat kullanmıştım ikinci gün bırakmak zorunda kaldım çünkü bebeğime döküntü yaptı bütün vücudu ayağına sac diplerine kadar kırmızı benekler oldu.hemen bıraktım. Inşallah size yan etki yapmaz. Yada bi çocuk doktoruna danışın önce. Mastit iki kere oldum ilki 17 günlüktü ateşim 38.8 oldu sıtma tuttu. bebegi kucağıma alamiuodim ağrıdan. Ters tutusla sürekli o göğsü verdim ılık duşun altında sağdım tarakla masaj yaptım yumru olan yeri. Çok şükür iki günde gecti

Bize doğumda hediye bez pasta geldi prima pampers 1 numara . Valla kullandım ben bitti bile . Zaten yenidoganda cok sık bez değişiyor. Simdi de sleepy alıyorum. Sleepyden devam ederiz herhalde

Bize doğumda hediye bez pasta geldi prima pampers 1 numara . Valla kullandım ben bitti bile . Zaten yenidoganda cok sık bez değişiyor. Simdi de sleepy alıyorum. Sleepyden devam ederiz herhalde
Evet evet primanın çeşitleri var ama uygun geldi merağmdan açtm baktm gayet iyi duruyor..
Kilosuna gelsn gündüzleri bunu akşamıda premium care olanı kullanırım
Benm kız akşamları daha uzun uyuyor.. Geceleri ve sabahları ayaktayz

Gazını akşam üstü daha iyi atıyorsa demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…