Yaaaa cok şekerrrrrrOdaya bir geldim kızlarım uyuyor böyleyani küçüğü uyuyordu büyüğü de elini tutmuş uyumuş
çok sağol kuzum ilk kez senden duyuyorumBen de cevap vereyim . Sağlık ocakları da yapiyor . Al gel eczaneden diyorlar zaten sıvı bir şey onu iciriyorlar bebege . İğne değil yani
benimki de aynı premium care aldım damla yapsa bağırıyor değiştiriyorum bez yetişmiyor bunu deneyelimKızlar selam
Benim kızım cok titiz sanırım
1 tiş yapsa hemen altı değişsin istiyor.. Hiç tahammülü yokUmarım büyüdüğündede böyle titiz olur..
Neyse gelelim konumuza;
kızıma prima premium care kullanıyorum... Ve asla bu hassasiyetinden dolayı bez yetişmiyor doğal olarak... Ve belki bilen vardır ama bilmeyenler için söylüorm ki ben mesela bilmiyordjm, prima günlük rahatlık varmış meğerse...
Normal bez 6 saat korumaysa o 3 saat koruma örnek veriyorum..
Ee zaten biz saat başı bez değişiyoruz
Alıp deniyeyim dedim ama 3 numaradan başlıyor 6 kilodan.. Merağımdan aldım açtım dokusu felan gayet iyi incecik.. Cokta uygun ben 30 tanesini 20 tlye aldm
Denedim.. Elbette büyük ama beğendim..
Bedeni olduğunda gündüzleri onu kullanır geceleride diğer bezi kullanırım diye düşündüm..
İlgilenen olursa bakabilir
Kilosu yetiosa dene cnmbenimki de aynı premium care aldım damla yapsa bağırıyor değiştiriyorum bez yetişmiyor bunu deneyelim
kızçen kaç kilo hanımların yaşıyla kilosu sorulmaz amaKilosu yetiosa dene cnm
Bize büyük geldi
En son ayın 19unda tartıldı aşı zamanı cnm..kızçen kaç kilo hanımların yaşıyla kilosu sorulmaz ama
Bencede kesinlikle kokuyor.bende onu kullanıyorum annem diyir bu çocuğun çişi neden kokuyor. 3 numaraya geçince degisebilirim bezi. Son zamanlarda çok tasirmaya basladi hemde.Sikayetvar a falan da yazmis birileri işte çocugumda idrar yolu rahatsizligi var sandim meger prima premium care kokuyormuş diye. Ben de suphelendim olabilir
Kaliteli diye aldigimiz beze bak şaka gibi ya. Tesekkurler icim rahatladi yani bizde sorun var sanmistim. Ama başka hastalık belirtisi de yoktu sadece koku.Bencede kesinlikle kokuyor.bende onu kullanıyorum annem diyir bu çocuğun çişi neden kokuyor. 3 numaraya geçince degisebilirim bezi. Son zamanlarda çok tasirmaya basladi hemde.
Ben gündüzleri emzirip geceleri sağıp biberonla içiriyorum canım. Sarılık olduğunda uykuluyken çok emmediği için böyle yapmaya alıştım, bi süre daha devam ederim. Biberonun yavaş akışlı olanlarını mı kullanıyorsun? Ben kendiminkini yavaş akışlı sanıyordum orta akışlıymış ve çok hızlı çekiyordu bebeğim küçükken. Korka korka içiriyordum. Şu an bile emerken yada biberonla içerken uykuluysa arada boğazına kaçırıyorKızlar bişey soracam
38 günlüğüz.. Biliyorsunuzki bebeğim emmiyor ve ben kaşık biberon kullanıyordum fakat pes ettm.. Biberon alıpta meme alan bir sürü bebek var ve biberona geçtim..
Son 1 haftadır özellikle ilk uyandığında öyle bir saldırıyorki biberona içerken nefessiz kalıyor... Elim ayağım birbirine dolanıyor.. Kaçtır bunu yaşadkk
Emziren annelerdede oluyormuş sanırım ama göğüste sanırım çaresi yok
Ama biberonda olmalı
Aklım çıkıyor hemen göğsüme alıyorum felan...
Bunu yaşayan varmı????
Dün bu konuda bi doktorun açıklamasını izledim. İçebildiği kadar içirin yorumunu yanlış bulduğunu söyledi. Çünkü bebekler biberonla sütü hızlı çektikleri için doyduklarını anlamayıp çok fazla içebiliyorlarmış. Gazı olduğunda memeyle kavga ediyor resmen benim bebeğim. Anlıyorum öyle yaptığında gazı olduğunu. Benim kızımda da öğlen uykusu yok denecek kadar az. Kucağımda olursa derin uyuyo ama bırakınca uyanıyor işlerimi zor yapıyorum. Ana kucağı benim işime yaradı biraz. Onda yatınca biraz daha iyi uyuyor. Uyanır gibi olunca azıcık sallıyorum geri uyuyor. Doğumdan önce asla sallamicam alıştırıcam kendi kendine uyumaya şöyle böyle diyordum. Şimdi uyusun da nasıl uyursa uyusun diyorum. Uykusuz kalınca da huysuzlanıyor çünküYa bana bi akil verin nolur delircem. Doktr bna meme verip sonrasnda alabildgnce mama ver demsti. Biberonun dibinde kalana kadar. Once acikcasi vermedim mamayi oyle dibnde kalck kadar. Kilo tam istedği gbi almaynca bn de hadi mamayi arttrym dedim. Ne kadar verirsem verym aliyo doymuyo delircm bn ya. Uyku da yok denck kadar az. Ben napcgmi sasrdm ya. Aglmasi ara ara abarti oluyo hep degil. Memede tutarsam aglamyo hatta. Gaz olsa memede de ağlar degl mi? Bna bi akil verin Allah aşkına yauykusuz halde surekli kucagmda tutmktan mahvoldum
Canım biberonu dik değilde eğik tutup versen daha yavas akar bdie içiritken altına ince bi yastık yükselti koyuyor musun veya kucagında emzirme pozisyonuna alıyor musun? Hafif bi eğimde vermen iyi olur38 günlüğüz.. Biliyorsunuzki bebeğim emmiyor ve ben kaşık biberon kullanıyordum fakat pes ettm.. Biberon alıpta meme alan bir sürü bebek var ve biberona geçtim..
Son 1 haftadır özellikle ilk uyandığında öyle bir saldırıyorki biberona içerken nefessiz kalıyor... Elim ayağım birbirine dolanıyor.. Kaçtır bunu yaşadkk
Emziren annelerdede oluyormuş sanırım ama göğüste sanırım çaresi yok
Ama biberonda olmalı
Aklım çıkıyor hemen göğsüme alıyorum felan...
Bunu yaşayan varmı????
Bilmiormki ne akışlıBen gündüzleri emzirip geceleri sağıp biberonla içiriyorum canım. Sarılık olduğunda uykuluyken çok emmediği için böyle yapmaya alıştım, bi süre daha devam ederim. Biberonun yavaş akışlı olanlarını mı kullanıyorsun? Ben kendiminkini yavaş akışlı sanıyordum orta akışlıymış ve çok hızlı çekiyordu bebeğim küçükken. Korka korka içiriyordum. Şu an bile emerken yada biberonla içerken uykuluysa arada boğazına kaçırıyor
Evet cnm hepsini yapıorm ama benmki cok uyuduğunda inanılmaz aç uyanıor ve bir yudum çektiği anda boğulma tehlikesi yaşıoruzKızlar bişey soracam
Canım biberonu dik değilde eğik tutup versen daha yavas akar bdie içiritken altına ince bi yastık yükselti koyuyor musun veya kucagında emzirme pozisyonuna alıyor musun? Hafif bi eğimde vermen iyi olur
Bu temmuz bebeleri annelerinin aklını alcak sonunda herkesin bebesi ayrı yaramazBilmiormki ne akışlı
Nasıl öğreniorus onu
Gerekirse gider yavaş akışlı alırım
Evet cnm hepsini yapıorm ama benmki cok uyuduğunda inanılmaz aç uyanıor ve bir yudum çektiği anda boğulma tehlikesi yaşıoruz
Bugn 2 kere yaşadk
Aklım gidior
Gerçekren öyle.. Nefesi kesilio kıpkırmızı kesilio sırtına felan vuruorusBu temmuz bebeleri annelerinin aklını alcak sonunda herkesin bebesi ayrı yaramaz
bideBenim kizimda ya surekli kucak istiyor
Aynen canım uyku sıkıştırıyor ama bir türlü dalamıyor uykuya özellikle akşam 6 dan sonra öyle yapıyorKızlar benim bebe uykusu gelince ortalığı yıkıyor,asla durmuyor ama kolay kolay da uyumuyor.Sizin de öyle mi?
Annesutu doktoru mu ☺ ben de okudum onu .Dün bu konuda bi doktorun açıklamasını izledim. İçebildiği kadar içirin yorumunu yanlış bulduğunu söyledi. Çünkü bebekler biberonla sütü hızlı çektikleri için doyduklarını anlamayıp çok fazla içebiliyorlarmış. Gazı olduğunda memeyle kavga ediyor resmen benim bebeğim. Anlıyorum öyle yaptığında gazı olduğunu. Benim kızımda da öğlen uykusu yok denecek kadar az. Kucağımda olursa derin uyuyo ama bırakınca uyanıyor işlerimi zor yapıyorum. Ana kucağı benim işime yaradı biraz. Onda yatınca biraz daha iyi uyuyor. Uyanır gibi olunca azıcık sallıyorum geri uyuyor. Doğumdan önce asla sallamicam alıştırıcam kendi kendine uyumaya şöyle böyle diyordum. Şimdi uyusun da nasıl uyursa uyusun diyorum. Uykusuz kalınca da huysuzlanıyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?