- 19 Kasım 2019
- 53.602
- 136.096
- 698
Ayy üstüne bide regl olcazBenim kırkım doldu dün ama hala kanamam devam ediyor . Hiç bitmeyecek herhalde![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy üstüne bide regl olcazBenim kırkım doldu dün ama hala kanamam devam ediyor . Hiç bitmeyecek herhalde![]()
Hamileyken iyiydiAyy üstüne bide regl olcaz![]()
Gunaydin simdi girdim yataga uyucam insallahEskiden herkes günaydın felan yazardı, doğumu beklerdik![]()
![]()
Şimdi herkes bebesi uyuyuncs uyuyo sanırım![]()
Günaydınnnnnnnn![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Benmki anca uyudu yarm saat önceGunaydin simdi girdim yataga uyucam insallah![]()
Kalabalik bu konularda iyi ben kahvaltıyaparken biri bakiyor simdi de girdim yataga sukurBenmki anca uyudu yarm saat önce
Şimdi daha kahbaltı yapcam
Yüksek ihtimal yapana kdar uyanacak uyuyamıacam![]()
Dur daha sen yenisin bak benim kaç gün oldu tam bitti derken yeniden geliyorValla yeter... Gına geldi ped takmaktan..
Pişik oluorum yavvv ne zaman btior bu![]()
Kadınların derdi bitmiorDur daha sen yenisin bak benim kaç gün oldu tam bitti derken yeniden geliyor![]()
İnşallah çabucak biter gazı. Sonra mışıl mışıl uyusunuzBir kere uyanıo, ikinci uyanışı gaz sancısı oluor sonra zaten uyumuo
Ne tesadüfBenim uyku yalan oldu![]()
İnşallah cnmİnşallah çabucak biter gazı. Sonra mışıl mışıl uyusunuz![]()
Çözümü neymişAnne sütü sarılığı teşhisi kondu en son kilo aldığı halde sarılığı geçmiyor
Çözümü yok iki üç ay sürer dedi dr.Ne tesadüf![]()
![]()
İnşallah cnm
Çözümü neymiş![]()
Ee ne yapmak lazm mışÇözümü yok iki üç ay sürer dedi dr.
Eskiden anne sütü kesiliyormuş ama artık devam ettiriliyormuş ilk 15 günü geçtiği için sorun yokmuş takip edilecek tabi. Bir de kuyruk sokumunda sakral gamzesi var onun için de ultrason çekilecek takip edilecek inş bir şeyi yokturEe ne yapmak lazm mış
Anne sütü vermiecenmi cnm
Ay ben bunu okumamışım canım sürecin nasıl geçti aynı şeyleri yaşıyoruzKızlar bebeği anne sütü sarılığı ( uzamış sarılık) geçiren var mı ? 1 haftadan sonra ortaya cıkan sarılığın adıymış.
nasıl geçecek bu yoruldum artık
13. Gün ortaya cıktı 15di değer 1 gün fototerapi alıp cıktığında 4 tü değeri. Pazartesi tam 1 hafta olmuştu ölçtürdüm 9 olmuş yine. Hastane ve sağlık ocağı 1 aya kaybolur daha yükselmez korkma dedi ama yükselmiş. Haftaya 1 aylık olacak. İnternette 3 aya kadar felan diyor kimi sitede 2 hafta.. nedir bunun çaresi ya iyi de besliyorum kilo da alıyor ona rağmen nasıl artıyor anlamıyorum
Bzmki de sacli..hatta bi hemsire biraz daha dursayms sac olarak dogckms dediTopik sahibesinin bebişinin saçıda vardı baya gamzenin oğluşuda öyle birde arkadaşımın bebeğide saçlıydı ee bizimkide baya saçlı dedim bu yılın bebeleri saçlı heraldeneyse bi kel bebişimiz olsun canım sonra çıkar onun saçıda
![]()
Ayy maşallahBzmki de sacli..hatta bi hemsire biraz daha dursayms sac olarak dogckms dedi![]()
Ayy sanırım temmuz bebeleri saçlı..Ayy maşallahbizi görende aa çok saçlı diyo
sinir oluyorum çocuğuma nazar değdirecekler diye
hayır kış gününde de değilizki çocuğa bere giydireyim
Cnm sıcak suya limon sık iç bol bolKızlar ya benim bademciklerimde iltihap olduilaçta kullanamıyoruz bu dönemde nasıl atlatıcam bilemiyorum
önerileriniz var mı?