2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar sezaryanden sonra ne zaman regl olunuyor benim kanamam bayadır bitti ama yüzümde sivilce falan çıktı regl öncesi gibi

Bizim göz doktoru 25 günden sonra bakıyormuş. Cocuk doktoru değil canım göz doktoru muayene ediyor biliyorum ben

Canım neden döküyorsun madem işe başlayacaksın süt saklamapoşetlerine koyup buzluğa atsana sen işe başkadığın zamanlarda bebek doymayınca verirler

Sağlık Ocağı istedi kalça çıkığı ve göz taramasını. Kalça ultrasonu haftaya çekilecek. Göz için de göz doktoru 6 aylıkken tekrar gelin dedi
Anladım bizim sağlık ocağı kalça ultrasonunu söyledi ama göz muayenesini söylemedi çocuk doktoru 4-5 aylık olunca dedi bize de

Bizim göz doktoru 25 günden sonra bakıyormuş. Cocuk doktoru değil canım göz doktoru muayene ediyor biliyorum ben
O zaman bize göz doktoru göründü
40ından sonra götürmeyi düşünüorm bende.. Kalça ultrasonundan sonra..
Göz önemli ya.. Hep aklımda..

Osaflat diye bitkisel toplar var canım yurt dışından gelen onlardan ben günde 2 öğün verince o günü rahat geçiriyorum.
Aaaa o neymişki cnm

Canım neden döküyorsun madem işe başlayacaksın süt saklamapoşetlerine koyup buzluğa atsana sen işe başkadığın zamanlarda bebek doymayınca verirler
Her zaman koyamiyorum kolayına kaciyorum Şimdiden 15 20 tane var bilmiyorum yeter mi çok mu. Saklama poşetin bitmek üzere

Slm herkes iyidir umarım. bugun bir aylık kontrolumuzu olduk çok şükür hersey yolunda güzelde kilo almis uykusuz gecelere değiyor demekki
İyiyiz cnm sen nasılsın
Cok şükür
Darısı bizim kontrole bakalım az kaldı bizede
Varlıkları herşeye değiyor

İnşallah canım bu ay sonu gidecekler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…