2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Selam kızlar ☺️ Ne kadar istesem de bir türlü giremiyorum foruma ya oğlum uyanık olduğu saatlerde kucaktan asla inmiyor doğduğundan beri böyle sırt üstü yatirdigimiz anda katıla katıla ağlıyor 🤦🏻 Sürekli kucakta. Kucağa alışacak diye korkmuyorum zaten doktorlar ilk üç ay sürekli kucakta olmak isteyebilir bebekler normaldir diyor ama kucakta da fazla durmuyor yani sürekli yürüyüp gezdirmemiz lazım oturunca kıyameti koparıyor şimdiden idareyi ele geçirdi paşam... 🤦🏻😂 Ayrıca her gün 3-4le akşam 10 arası uyumuyor ve sürekli katıla katıla ağlıyor hiç kimsenin kucağında sakinlesmiyor sadece beni istiyor ben de sürekli evin içinde gezinerek anca sakinlestirebiliyorum yarım saat duruyorsa yarım saat ağlıyor hala bir çözüm bulamadım zamanla düzelir diye umuyorum yemek yiyemeyecek tuvalete bile gidemeyecek duruma geldim o kadar çok ağlıyor ki her şeyi yarım bırakıp onu kucağıma alıyorum 🙄 Kolik bebek böyle mi oluyordu acaba ? 🤔 ama yine de onu verene bin şükür tabi ki 😍 Nil Karaibrahimgil'in şarkısı geliyor sürekli aklıma.

Anne olmak zor ama gülüşü yeter... 👶🏻

Sizler nasılsınız bir haftadır takip edemedim bebisler iyi mi 🥰

Selam kızlar ☺️ Ne kadar istesem de bir türlü giremiyorum foruma ya oğlum uyanık olduğu saatlerde kucaktan asla inmiyor doğduğundan beri böyle sırt üstü yatirdigimiz anda katıla katıla ağlıyor 🤦🏻 Sürekli kucakta. Kucağa alışacak diye korkmuyorum zaten doktorlar ilk üç ay sürekli kucakta olmak isteyebilir bebekler normaldir diyor ama kucakta da fazla durmuyor yani sürekli yürüyüp gezdirmemiz lazım oturunca kıyameti koparıyor şimdiden idareyi ele geçirdi paşam... 🤦🏻😂 Ayrıca her gün 3-4le akşam 10 arası uyumuyor ve sürekli katıla katıla ağlıyor hiç kimsenin kucağında sakinlesmiyor sadece beni istiyor ben de sürekli evin içinde gezinerek anca sakinlestirebiliyorum yarım saat duruyorsa yarım saat ağlıyor hala bir çözüm bulamadım zamanla düzelir diye umuyorum yemek yiyemeyecek tuvalete bile gidemeyecek duruma geldim o kadar çok ağlıyor ki her şeyi yarım bırakıp onu kucağıma alıyorum 🙄 Kolik bebek böyle mi oluyordu acaba ? 🤔 ama yine de onu verene bin şükür tabi ki 😍 Nil Karaibrahimgil'in şarkısı geliyor sürekli aklıma.

Bu cocuk gerçekten şehzade :D
Hayır şaka yapıodk ama gerçek olmuş :D

Ayni durumlardayiz canim benim kizim gece genel anlamda hep ayakta ve agliyor surekli evde bi asagi kata bi yukari kata inip cikiyoz

Insallah..Cok tesekkur ederim sagolun ebebkten maltlardan icyorm humana da icyorm. Bestlak da kullnyorm. Aynen bn de ne derse uygulayorm.buna da bakym. Yildim :) Allah yardm etsn bze⚘
Amin canım bebekler bir gram fazla anne sütü alsın diye neler yiyip içiyoruz inşallah sütümüz de kalitelidir de o bir gram bile yarıyordur

Hayir canim 5 gun sonra belli olacak sonuclarimiz
İnşallah sonuçları iyi çıkar canım bebişler sıkıntı yaşayınca insanın canı daha çok yanıyor benimki de geçen gün 15 saat hiç uyumadı sürekli ağladı yavrum akşama kadar gaz sancısı çekmiş en son dayanamadım hazırladım acile götürdük 7 çocuk doğurmak anlamak için yetmiyormuş kv bunu anlamış oldu

Merhaba herkese çok kötüyüm bebeğimde tiroit çıktı kızlar. Hacettepe tıp endokrin bölümüne gittik geçen hafta. Detaylı inceleme yapıldı. Bugün sonuçlar çıktı ve doktor sonuç çıkınca mail atın dedi yani hastaneye gitmedik. Tiroitleri çalışmıyor dedi ilaç başlattı takip için iki hafta sonra çağırdı. Yüzyüze konuşmadığım için sormam gereken bir sürü soruyu soramadım. İçim içimi yiyor kızlar etrafınızda var mı doğuştan tiroitleri çalışmayan ve normal olan bebek . Araştırma yaptım cok ciddi zeka geriliğinden bahsediliyor çok üzgünüm

Merhaba herkese çok kötüyüm bebeğimde tiroit çıktı kızlar. Hacettepe tıp endokrin bölümüne gittik geçen hafta. Detaylı inceleme yapıldı. Bugün sonuçlar çıktı ve doktor sonuç çıkınca mail atın dedi yani hastaneye gitmedik. Tiroitleri çalışmıyor dedi ilaç başlattı takip için iki hafta sonra çağırdı. Yüzyüze konuşmadığım için sormam gereken bir sürü soruyu soramadım. İçim içimi yiyor kızlar etrafınızda var mı doğuştan tiroitleri çalışmayan ve normal olan bebek . Araştırma yaptım cok ciddi zeka geriliğinden bahsediliyor çok üzgünüm
Gecmis olsun canım. Bak cok şanslısınız ki erken dönemde tanısı konmuş ve tedavisi var. İlacını düzgün kullanarak hiç bir sorununuz kalmaz inşallah. Topuk kanı taramasında mı farkedildi

Benimde bebeğimden 3 topuk kanı alındı tsh yuksek cikmis dediler sağlık ocagindaki doktor çok önemli değil senin dediğin gibi ogrenilmeseydi zeka geriligine neden olur dedi peki ne yapilmasi gerekiyor dediğimde 3 ay ilaç tedavisi uygulanacak dedi cok sukur 3 kan sonucu temiz çıktı sende korkma insallah birşey olmaz ilaçları kullandıktan sonra

Canım üzülme internette yazanlara da aldanma her bebekte aynı olacak diye bir kural yok doktorun ne derse onu yap erken teşhis çok önemli böyle durumlarda senin bebeğinde de erken teşhis edilmiş bak hemen ilaç tedavisi başlanmış aklına getirme zeka geriliği falan onlar teşhis edilmeyen durumlarda ortaya çıkabilecek sorunlar ben kendim de troid hastasıyım tüp bebek tedavisi sırasında farkedildi benimki de hemen ilaç tedavisine başladılar bende de tedavi sekteye uğramasın diye doğumdan sonra da bebeğim takibe alındı troid var mı diye bebeğimde çıkmadı ama büyük küçük herkeste erken teşhis edilmesi çok önemli

İnşallah sonuçları iyi çıkar canım bebişler sıkıntı yaşayınca insanın canı daha çok yanıyor benimki de geçen gün 15 saat hiç uyumadı sürekli ağladı yavrum akşama kadar gaz sancısı çekmiş en son dayanamadım hazırladım acile götürdük 7 çocuk doğurmak anlamak için yetmiyormuş kv bunu anlamış oldu
Karismasalar iyi olcak bende cocugu gezdirmeyin dedikce gezdiriyorlar dedim en son gitmicekler ya gitsinlere getirerek yarin gittiginizde ben calisanim nasil gezdirip durayim bu cocugu dedim 😅

Allah seni :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: :KK70:
Şaka bir yana, Gülüorm ama cidden yadırgıyorum... Yani insanları anlamak güç... Sorduğun soru o kdar normalki..
Ama hem bu sosyal medya takıntısı hemde pandemi, insanlara diyalog kurmayı unutturmuş sanırım..
Neyseki bilgi toplamışsın, bunada şükür :KK70:
Bundan sonrası cocuk doktoru yolu :KK70:
Evet tanıştık doktorumuzla bugün sonunda bide föz muayenesi var ama onda araştırmalık bi durum yok şükür 🙈
Allah iyiliğini versin kız güldürdün 😂
😂
Bizde gece 4 de kurtulduk pis kakadan 😍
Biz hayla yapamadık ama bugün doktor normal dedi 4 gün 5 gün bile olabilirmiş bazen yediği yarıyor bazen miğdesi boş kalıyor gibisinden konuştu bebişte bi sıkıntı yok gibi bugün zorlanıp ağlamadı hiç ama bana dert oluyor işte yapmadı diye 😊

Back
X