Sadece suyla canimDenedim canım önce karbonatlı suya batırıyodum tülbenti sonra duru suya da bizimki öğürüp kusunca kprktuk artık baya kötü bi tehlike atlatmıştık 1 aydan fazla günde 3-4 defa yapmıştım ebenin tavsiyesiyle![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece suyla canimDenedim canım önce karbonatlı suya batırıyodum tülbenti sonra duru suya da bizimki öğürüp kusunca kprktuk artık baya kötü bi tehlike atlatmıştık 1 aydan fazla günde 3-4 defa yapmıştım ebenin tavsiyesiyle![]()
Benim bebegimde bugun yapamadi buyugunu normalde her bezde yapardiAy bugün işe yaramadı ama kaka yapmama huzursuzluğumuz var belki ondandır diye düşündüm inşallah geceki gibi işe yaramaya devam eder![]()
Gece yatırmıyorum ama gündüz yatırıyorum durmuyor ağlıyor sürekliCanim bana hastanede hemsire yüzüstü yatirma gece demisti. Ani bebek ölümüne sebebi olabiliyormus. Sadece uyanikken gaz cikarmak icin yatiriyorum ben öyle.
Ben de hep yan yatiriyorum. Kafasi yatış sekline göre şekillenir derler.. yüzüstü yatırmak neden sakincaliymiski? Bugün yatırdım. Uzun bi süre uyanmadı. Güzel uyudu yaniKızlar bende yüzüstü çok yatırıyorum. Yatırdığım vakitlerde başında duruyorum genelde. Takip ediyorum. Yüzüstü kalmasın diye. Bebekler için doktorlar bile öneriyor. Boyun ve sırt kaslarını gelişimi için çok iyi oluyor. Bide gazı falan varsa rahat atıyor genelde. Bence bol bol yatırmak lazım. Ne de olsa sürekli sırt üstü bide sıcaklar var iyice rahatsız olurlar gibi geliyor
Buketimmmm nasıl gidior annelikBen de hep yan yatiriyorum. Kafasi yatış sekline göre şekillenir derler.. yüzüstü yatırmak neden sakincaliymiski? Bugün yatırdım. Uzun bi süre uyanmadı. Güzel uyudu yani
Yarın bi gidelim doktorada ilaç vs vermezse bir cesaretle mecbur yapıcam artık canım sadece suyla yaparım teşekkürlerKarbonatlı su önceden öneriliyormuş. Şimdi kaynamış ılımış suya, gazlı bezi küçük parmağına dolayıp ıslattıktan sonra günde 1 kere maksimum 2 yapabilirsin benim ebenin tavsiyesi buydu
Evet az önce yine işime yaradı meselaBazen anlık denk gelebiliyor böyle şeyler![]()
Tamam canım unutmayacağım mutlaka cevap yazarımDaha cok boyunu merak ettim canim boyunu da unutma yazmayi![]()
Sadece suyla canim
Biz ilk 1 haftadan sonra her beze yapmayı kesmiştik ama tam anlamıyla 24 saatte bir yapıyodu bazen gece 4 te yaptıysa ertesi gecede 4 te yapardı bazen saatler oynuyo ama bi süre o oynayan saatle gidiyordu dün öğken 2 de yapmıştı bugün yok bakalım nezaman yapıp rahatlayacazBenim bebegimde bugun yapamadi buyugunu normalde her bezde yapardi
Kac günde bir yıkıyorsun malum burasi soguk. Şampuansiz bende deneyebilirim. Biryerdede anne sütünün yagli olmasından yazılmışBizde öyle doğduk hep sivilceli. Yavaş yacas geçiyor. Aynen hormonlardan. Banyo yaptırırken anne sütü katıyorum ve sampuansiz yıkıyorum.
Bizim sivilceler bütün vücudumuzda ve koca koca.
İnşallah geçer yakında bizim buralar hiç sıcak değil o etkili değildir:)Bizdede var.. Doktor zamanla geçer farklı farklı yerlerde çıkar korkma grçici dedi
Öylede oluyor
Sıcaklarda etken cnm
Oy.. Allah yardmcın olsn cnm
Bebeklerde aranma refleksi varya burnunu ağzını kapatırsa bide o anda çeviremez öyle kalırsa diye dikkat etmek lazım. O yüzden yanından ilk aylarda özellikle ayrılmamak gerek. Sesi de çıkmaz Allah korusun.Ben de hep yan yatiriyorum. Kafasi yatış sekline göre şekillenir derler.. yüzüstü yatırmak neden sakincaliymiski? Bugün yatırdım. Uzun bi süre uyanmadı. Güzel uyudu yani
Siz sakaryada hangi doktora gidiyorsunuzKızlar geç sorulmuş bir sorum var
Ben güzel bir doktor bulmak için çok araştırmıştım internette yorumlarda çok sağlıklı sonuç alamayınca hastahanede çocuk poliniklerinde tek tek bekleyen hastalara bu doktorun takipli hastasımısınız memnunmusunuz diye sordum dilenci gibi yanaştığımdan dediğimi dinlemeyip yada duymayıp gerçekten dilenci sananlar oldu kızmadım haklılar dilenci gibi yanaştım galiba sorumu soruyorum ben yarın çocuk doktoruna gidicem bunun birde yenidoğan doktoru varmış doğru randevu aldım değilmi çocuk doktoru olucaktı yani yenidoğanı geçtik biz değilmi bunu bi çözeyim yakında akıl ve rus sağlığı hastahanelerine gidip orada kendim için bi doktor araştırıcam tam gaz ilerliyorum![]()
İki güne bir yıkıyorum ben.Kac günde bir yıkıyorsun malum burasi soguk. Şampuansiz bende deneyebilirim. Biryerdede anne sütünün yagli olmasından yazılmış
Bülent yıldız diye bir doktor canım ilk defa gideceğiz ama hastalarından çok güzel şeyler duydum bir hastasının büyük çocuğunun doktoruymuş zamanında izmitteymiş şimdi buraya gelince izmitten buraya geliyolarmış onlarda vs güzel ilgili hastasını hatırlıyormuş çocuklar seviyormuş o doktoru akılları erince hiç doktor korkusu yokmuş ilaç verme taraftarı değilmiş bi kuşkusu olsa yinede içimiz rahat etsin deyip ayrıntısıyla takip edip tahlil tomografi vs istiyomuş radyasyon içinde önce yapılacak test vs varsa onları yapıyomuş boşuna radyasyon almasın çocuk diyomuş şüphelendiği bölüm farklıysa hemen doktpruna yönlendirip doktor tavsiye ediyormuş nede olsa sonuca göre yönlendiricem direk gidin hem ben hem orda aynı tahlil testlerle uğraşmayın çocuğu yormayın diyomuş sorulara cevap veriyomuş sormadan bile bilgilendirmeler yapıyormuş bisürü güzel şey duydum bakalım inşallah biz ters tarafına vs denk gelmeyizSiz sakaryada hangi doktora gidiyorsunuz
Bebekler doğumdan sonraki ilk 28 gün yenidoğan olarak adlandırılır. Siz normal çocuk doktoruna gideceksinizKızlar geç sorulmuş bir sorum var
Ben güzel bir doktor bulmak için çok araştırmıştım internette yorumlarda çok sağlıklı sonuç alamayınca hastahanede çocuk poliniklerinde tek tek bekleyen hastalara bu doktorun takipli hastasımısınız memnunmusunuz diye sordum dilenci gibi yanaştığımdan dediğimi dinlemeyip yada duymayıp gerçekten dilenci sananlar oldu kızmadım haklılar dilenci gibi yanaştım galiba sorumu soruyorum ben yarın çocuk doktoruna gidicem bunun birde yenidoğan doktoru varmış doğru randevu aldım değilmi çocuk doktoru olucaktı yani yenidoğanı geçtik biz değilmi bunu bi çözeyim yakında akıl ve rus sağlığı hastahanelerine gidip orada kendim için bi doktor araştırıcam tam gaz ilerliyorum![]()
Yaaa mesajı okuyunca öyle bi güldümkiKızlar geç sorulmuş bir sorum var
Kız pardon dediğim suratını asıp dudağını maymun poposu gibi yapıp yüzünü değil oturduğu sandalyede komple döndü ama biraz bilgi topladım işteYaaa mesajı okuyunca öyle bi güldümki
Gece gece
Allahta seni güldürsün![]()
Kız dilenci nedir
Aslında hiçte öyle olmamş bence sorduğun kişilerin öyle bir yüz ifadesi olması sana bunu hissettirmeleri ilginç olmuş.. Bence sorduğun soru gayet normal... İnsanlar nette yorum okuyor doktora gidiyor, sen bizzat kişilere sormuşsn yani ne var bunda..
Çocuk doktoruna gitmen lazm cnm
Teşekkür ederim canımBebekler doğumdan sonraki ilk 28 gün yenidoğan olarak adlandırılır. Siz normal çocuk doktoruna gideceksiniz