- 29 Ocak 2014
- 1.313
- 1.415
- 333
14 çıktıGeçmiş olsun canım, sarılık değeri kaç çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
14 çıktıGeçmiş olsun canım, sarılık değeri kaç çıktı
Geçmiş olsunSarılık oldu hastaneye geri döndük yatışa![]()
Sadece emzirdiniz mi? Değer çok yüksek değil aslında 16 üstü olunca yatırıyorlardı14 çıktı
Allah şifa versinSarılık oldu hastaneye geri döndük yatışa![]()
Cok tesekkurler canm5 ağustosta 30 günlük olacak 15 ağustos olur
Malesef yetersiz kaldı ama bir kaç gün düzenli kullanamadim çünkü çok zorladı beni sab simplex gaz damlası aldım onu kullaniyorum şimdi baya faydası olduBende kimyon çayı vermeyi düşünüyorum ya şimdi okudum yazınızı 40 günlük oldu ama durduramıyorum ağrıdan ağlıyor uyumuyor battanıye de sallıyoz artık Çatlıcak çocuğum ya sapıttım. Kimyon çayına devam ettiniz mi iyi geldi mi
Canim abartmis hemsire benim ebem dedi ki 600 gr almis bebegin 500 gr ustune cok iyi diyoruz dediMerhaba Hanımlar.5 Temmuzda doğum yapmıştım..Bebegimin 1.ay aşısını yaptırdık biraz önce.Kilo ve boyuna da bakıldı.Kilosu az dedi hemşire.3500 doğmuştu.4100 olmuş.
Sürekli emziriyorum ama yetmiyor demekki.Sağ göğüs ucum geride biraz.Ondan da pek emmiyor sağı.
Bide çok az uyuyor, emerken uyuyakalıyor sürekli.Birakinca 5 dk sonra uyanıyor.
Döngü bu şekilde...
Kilo alması ve uyuması için ne yapabilirim sizce?
Benim oğlumun sarılık değeri 14,6 çıkmıştı. 17 üstünü hastaneye yatırıyoruz, serum tedavisi uyguluyoruz demişti doktor. Biz 3 gece evde odanın ışığını da açtık, bebeğimizi beyaz floresan lamba altında 3 saat yatırdık, 2 saat floresanı kapattık vücudu dinlendi, sonra 3 saat daha floresan altında uyuttuk.. Doktor fitil vermişti, günde yarım olarak onu kullandık. Doktorun demesiyle mamaya tekrar başladık ve ben sürekli emzirmeye çalıştım. 3 gün sonra tekrar tahlil yapıldı, 14,6 dan 8,2 ye düşmüştü.Şükür şu an sarılık yok gibi. Bebeğinizi doktor boşuna yatırmış hastaneye. Tedavisini evde siz yapabilirdiniz . Kıyamam ben ona minicik yavru. Allah şifa versin inşallah14 çıktı
Cnm üzülme hemen düşer merak etmeSarılık oldu hastaneye geri döndük yatışa![]()
Bu korse olayı gerçekten işe yarıormudur acabaEl kadar bebeyle nasıl yürüyelim canımbirkaç ay sonra başlarım artık. Korse giymeye başlayacağım akşam serinliği düşünce . O biraz etki eder herhalde
Bir arkadaş yazmıştı pentinin korsesi var işe yarıyor diye. Aynısından bende de var. Deneyeceğim yarından itibarenCnm üzülme hemen düşer merak etme
Geçmiş olsun
Bu korse olayı gerçekten işe yarıormudur acaba
Bende normal korse var cırtlıBir arkadaş yazmıştı pentinin korsesi var işe yarıyor diye. Aynısından bende de var. Deneyeceğim yarından itibaren
Gündüz zor olur. Akşam 18-22 arası takmayı düşünüyorum. Hava daha serin olurBende normal korse var cırtlı
Yarn bende takıym bakalm
Sıcaktan dayanabilirsem
Tüm gün takmak daha etkili olur bence ama sıcak işteGündüz zor olur. Akşam 18-22 arası takmayı düşünüyorum. Hava daha serin olur
Kız milletin işi var bi biz kalmışızGünaydınnnnnnn![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hayatınız sönmüş gibi bir haliniz var
Bebesini alan kaçtı![]()
![]()
![]()
Az soluklanın yahuuuu![]()
anlamadmki acaba bizdemi sorunKız milletin işi var bi biz kalmışız![]()
Aynı anda 2 3 iş yapiyom ben sonra oturup bekliyorum bebeler uyansinanlamadmki acaba bizdemi sorun
Hadi bende 1 tane
Ee sana ne oluo![]()
![]()
![]()
Evet canım Normal daha yeni olduğu için korkuları var ama y zamanla alışacak Yani sen şey yapma sadece emmeye odaklan emmesi için uğraş yani o korku onun Hani bir anlık refleksiPeki .Sisin bebeginiz korkuyor mu ? Benim bebegim surekli korkuyor normal midir ?
Kızlar wp grubu acacacaklari açtılar heralde ki buraya girmez oldularKız milletin işi var bi biz kalmışız![]()