2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Küveze koyduk 2.5 saat kaldı yarım saat emzirme iznim vardı aynı odada kaldık ama ağlayınca çıkartamamak çok kötüydü o ağlıyo ben ağlıyorum sabaha kadar vakit geçmiycek sandım ama neyse sustu arada. O yarım saat emzirme izninde de yarısında uyuduğu için 30-40 ml tamamlayamıyordum

Ya ben klima konusunda cok dertliyim. Acsam bebekler usuyecek diye korkuyorum acmasam terliyorlar çarptiracaklar diye korkuyorum. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Kendimi zaten geçtim ben buharlasiyorum bildiğin 🤣
Biz tam önüne koymuyoruz birde klimanın çıkışını tam yukarı veriyoruz, bebiş çok mutlu valla. Hatta salonda yatıyoruz, yatak odası gece çok sıcak. İsilikleri geçti 😌 Uzak tutup koyabilirsiniz bence sizde. 22-24 derece dedi bize emzirme danışmanı. Bizim şuan 25 tam ideal ☺️

Sarılık düşüyor kızlar herkese cevap veremedim uyandırmayı beceremediğim için çok stres oldum evde kalsaydık bu kadar besleyemezdim şimdi sütümü sağıp meme emerken yandan şırınga da veriyorum anca içmesi gerektiği kadar içiyor

Küveze koyduk 2.5 saat kaldı yarım saat emzirme iznim vardı aynı odada kaldık ama ağlayınca çıkartamamak çok kötüydü o ağlıyo ben ağlıyorum sabaha kadar vakit geçmiycek sandım ama neyse sustu arada. O yarım saat emzirme izninde de yarısında uyuduğu için 30-40 ml tamamlayamıyordum
Cok şükür cnm..
Küveze nie girdiki?
Sarılık tedavisinde ışınlarda anne bebek odası oluyor diye biliyorm

Bebekler büyüyünce hiç girilmeyecek buralara bunlar iyi günleri topiğin..
Bende dert bitmiyor sarılığı, sünneti, süt arttırma derdi.. uğraşmaktan giremiyorum

Ay öyle oldu zaten ben yanlış söyledim
Ay bian korktum ne oluo die
Bebekler büyüyünce hiç girilmeyecek buralara bunlar iyi günleri topiğin..
Bende dert bitmiyor sarılığı, sünneti, süt arttırma derdi.. uğraşmaktan giremiyorum
Benm göğüs ucu sağmaya zorlamaktan yine yara oldu...
Kizlar hastanedeyim ben bebegimden tahlil alcaz diye bekliyoruz yapmadi yavrum kac saattir
Cnm hayırdır neyn var

Yediğimi ictigimi killi,gobekli amcalara verselerdi her yerlerinden sut fiskirirdi. Benm niye sutum bebegi doyurmuyo niye yetmyo ya daha napilir. Isin sinir bozucu tarafi bi memeden mamayi eds ile verirkn diger memeden sut damliyo. Ama yetmyo :(

Yediğimi ictigimi killi,gobekli amcalara verselerdi her yerlerinden sut fiskirirdi. Benm niye sutum bebegi doyurmuyo niye yetmyo ya daha napilir. Isin sinir bozucu tarafi bi memeden mamayi eds ile verirkn diger memeden sut damliyo. Ama yetmyo :KK43:
Diğer göğüste gelen sütu topluyor musunuz kaç ml süt geliyor?

Bebişim iyi kuzum mevlut yapacağım onun hazırlıkları ile uğraşıyorum bi yandan da :) Sen nasılsın nasi gidiyor Bebişle:)
İyi biz de biraz oburuz ilk ay 1600 gram almis sürekli emzirme ile geçiyor zaman hala iki saatte bir emmek istiyor gece gündüz. acaba bu süre ne zaman uzar meraktayım🤣 biz mevlüt yapamadık çok hevesim var belki 6 ay civari falan yapariz ama o zaman da kiş geliyor kapali alanda toplanmak ne kadar dogru olur bilemedim. Kac kisi ile yapacaksin mevlutu?

Back
X