- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.889
- 528
Citcitli badi ve çorap oluyor sadece kundağı da müslinle yapıyorumKundak yaptgnz zaman çocuğun ustnde ne oluyor? Sicak olur diye cesaret edemiyorm ama eli ayagi o kadar hareketli ki kndni uyandryor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Citcitli badi ve çorap oluyor sadece kundağı da müslinle yapıyorumKundak yaptgnz zaman çocuğun ustnde ne oluyor? Sicak olur diye cesaret edemiyorm ama eli ayagi o kadar hareketli ki kndni uyandryor
Bugün aldık hippi gerçi saat 4 te yapmıştı ama yinede sıkıntısı yeter dedim bidaha yaşamayız umarım gerçi bebelaka devam ediyorum nede olsa kakasını yaptı diye az kalmıştı bitirip öyle geçeyim dedim şuan yine kaka merasimindeyiz ama 24 saat dolmadı eğer yine 4 te yapmazsa direk geçicem hippiye yaparsa bu bitince geçicemKuzm ayakları karna çekme hareketine devam etmeye çalış..
Mama kaynaklıdır telaş etme..
Mamayı değiştirmeyi dene düzelecektir
Ay temmuzun kızları böyle sanırımBugün aldık hippi gerçi saat 4 te yapmıştı ama yinede sıkıntısı yeter dedim bidaha yaşamayız umarım gerçi bebelaka devam ediyorum nede olsa kakasını yaptı diye az kalmıştı bitirip öyle geçeyim dedim şuan yine kaka merasimindeyiz ama 24 saat dolmadı eğer yine 4 te yapmazsa direk geçicem hippiye yaparsa bu bitince geçicemayak hareketlerş gerçekten çok zor ya ayapına dokunduğum an dümdüz uzarıp kaskatı yapıyo diz kapağı altından destekleyerek kıvarayım diyom ama maşallah gücüde yerinde kuzumun gerçekten kıvırmıyo zorlayamıyorum bakalım artık
çocuğuma sabah hareketletlerini bile yaptıramıyorum ya avlasında her sabah kolları bacakları egzersiz gibi yaptırırdım bu minik kızda yok ne kolları salıyo ne bacakları
![]()
Kundak yapıyorum uyuduğundan emin olunca kundağı çözüyorum. Malum buralar çok sıcakKundak yaptgnz zaman çocuğun ustnde ne oluyor? Sicak olur diye cesaret edemiyorm ama eli ayagi o kadar hareketli ki kndni uyandryor
Yaa ben özellikle sana yazmadm moralini bozmayaym telaş ettirmeyeym die ama aklım sendeydi.. Demek korktuğun başına geldiKızlar gercekten bitik durumdayım siz siz olun koronaya cok cok dikkat edin maskesiz adım atmayın en yakınınıza bile mesafeli durun. Eşimden sonra bende pozitif cıktım bebeği çift maskeyle emziriyorum öksüresim geldiğinde mecbhr emerken tutuyorum nefesim kesiliyor o emerken gece uyutmuyır zaten uyumadıkca dinlenemiyorum atesim düşmüyor. Üstüne bebegede bulastı mı strwsi saat bası onunda atesine bakma cabası. Yani Allah daha büyük dert vermesin ama mahvoldum
Cok cok geçmiş olsun. Bu hastalığın en kötü tarafı da destek alamıyorsun. Umarım hemen atlatirsınızKızlar gercekten bitik durumdayım siz siz olun koronaya cok cok dikkat edin maskesiz adım atmayın en yakınınıza bile mesafeli durun. Eşimden sonra bende pozitif cıktım bebeği çift maskeyle emziriyorum öksüresim geldiğinde mecbhr emerken tutuyorum nefesim kesiliyor o emerken gece uyutmuyır zaten uyumadıkca dinlenemiyorum atesim düşmüyor. Üstüne bebegede bulastı mı strwsi saat bası onunda atesine bakma cabası. Yani Allah daha büyük dert vermesin ama mahvoldum
Bebeği koruamaya calısıyoruz mümkün olduğunca canımYaa ben özellikle sana yazmadm moralini bozmayaym telaş ettirmeyeym die ama aklım sendeydi.. Demek korktuğun başına geldi
Kıyamam cnmmm.. Geçmiş olsun...
Bebeğe bulaşmaz inşallah
Bol bol sıcak limonlu su tüket
Sarımsak yut
Ever malesef kimseden fayda olmuyor bu hastalıktaCok cok geçmiş olsun. Bu hastalığın en kötü tarafı da destek alamıyorsun. Umarım hemen atlatirsınız
Cok gecmis olsun canim acil sifalar diliyorum insallah tez vakitte iyilesirsinKızlar gercekten bitik durumdayım siz siz olun koronaya cok cok dikkat edin maskesiz adım atmayın en yakınınıza bile mesafeli durun. Eşimden sonra bende pozitif cıktım bebeği çift maskeyle emziriyorum öksüresim geldiğinde mecbhr emerken tutuyorum nefesim kesiliyor o emerken gece uyutmuyır zaten uyumadıkca dinlenemiyorum atesim düşmüyor. Üstüne bebegede bulastı mı strwsi saat bası onunda atesine bakma cabası. Yani Allah daha büyük dert vermesin ama mahvoldum
Cnm bide emziriosn ya oda hormonları çalıştırıo felanBebeği koruamaya calısıyoruz mümkün olduğunca canımSarımsaklı limonlu corba içiyorum sürekli zaten ama gercekten dinlenmedikce gecmiyor cocuklada dinlenmek mümkün değil
Eşim 1 günde atlattı agır semptomları ben 4 gündür sürünğyorum
Bende sadece emzirdim . 10 15 gunde dogum kilosunu yakalar dendi ancak 16 günde yakaladi, geri kalan surede 1 ay sonuna kadar 1 kg almasi cok zor acaba benim hesabinda mi bi hata var? Sizin bebeklerinz dogum kilosunu kac gunde yakaladilar?Sadece emziriyorum canım.
34 günlük kiloları bunlar dün bakıldı. Sadece emziriyorum mama vermiyorum
Neden boyle bi dusunce yaylms ki o zamn her yere..ilginc..Biberonun ucuyla ilgili belki de..uygun biberon veryolardr.Ben de cesaret edememiştim ama oğlum 3 günlükken bir gece yoğun bakıma alındı o zaman ordaki hemşireler normal biberon vermişler çok bebek olduğu için hepsine kaşık biberonla vermemiz çok zor o yüzden böyle veriyoruz ama hiçbir anneden meme reddi şikayeti almadık dedi ben de o şekilde verdim biberonu
Cok tesekkurler denycm bn deCitcitli badi ve çorap oluyor sadece kundağı da müslinle yapıyorum
Gıdıklamayı bende deniyeyim güzel fikirmiş teşekkürlerAy temmuzun kızları böyle sanırım
Aynen ayak hareketleri yaparken dümdüz yapıp kasılıor gibi oluor ama ben tabanlarına gıdıklama gibi yapıorm hareket edinfe hemen yakalıorm
zaten yakaladktan snra düzleştiremio bidaha
Sayıyorm 10 kere yapıorm pırtlıo zaten gazını atıo rahatlıo
Canım benimkilerden birini kuvoze aldılar diğerini hemen yanına verdiler. Kuvoze giren 2170 gram doğmuştu 6 gün kaldı kuvozden 2090 gram çıkmış. Bir hafta sonra kontrole götürdük 13 günlük 2200 gramdı doğum kilosunun üstüne çıkmıştı.Bende sadece emzirdim . 10 15 gunde dogum kilosunu yakalar dendi ancak 16 günde yakaladi, geri kalan surede 1 ay sonuna kadar 1 kg almasi cok zor acaba benim hesabinda mi bi hata var? Sizin bebeklerinz dogum kilosunu kac gunde yakaladilar?
Evet benim ablam da dedi alistir sonra pisman olursun diye. Aklim karismisti benim de ama gercekten kurtarici. Uzun süreli vermiyorum zaten sadece cok agladigi zamanlar. Sakinlesince geri cikariyorum. Bakalim insallah biraktirmam kolay olur.Benim dr onerdi emzgi. Etrafımda herkes keske bnm cocgm da alsaydi da verseydk büyuk kolaylik dyip duruyor. Emme gücünü de arttryorms. Bzmki de cok aglynca denedik once alir gbi oldu sonra sut gelmynce atti almadi. Bazen doyduktan sonra memeyi emzk gbi kullanyo mahvedyo lansinohla yasyorum ..oyle durumlarda kurtarıcı olablr. Dogru zamnda biraktirirsanz ve cok sık vermzsenz sorun olmycktr bnce.
Biraktrmk da kolay oluyo dyolar. Keyfni ckarn vallaEvet benim ablam da dedi alistir sonra pisman olursun diye. Aklim karismisti benim de ama gercekten kurtarici. Uzun süreli vermiyorum zaten sadece cok agladigi zamanlar. Sakinlesince geri cikariyorum. Bakalim insallah biraktirmam kolay olur.
Bi de emzik bazen alip bazen almazsa vazgecmeden vermek lazmmis almiyor diye vazgecmeyin. Benim ikizlerde hayatimi kurtardi gercekten karınlari acsa tutuyorlar. Bazen ikisi ayni anda uyaniyor veya birini emzirirken diğeri de ağlıyor. Emziği verip yarim saat kadar oyalayabiliyorumEvet benim ablam da dedi alistir sonra pisman olursun diye. Aklim karismisti benim de ama gercekten kurtarici. Uzun süreli vermiyorum zaten sadece cok agladigi zamanlar. Sakinlesince geri cikariyorum. Bakalim insallah biraktirmam kolay olur.