2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Yok cnm, hastaneye geldim uçtu gitti sancılar, ama yinede 60 in üstünde. Alt taraf yumsamis. düzenli değil daha sancılarım.

36. Haftayi geçtimi hastaneye gönderiyorlar.
Ama randevum yarın daha.
Ya bu yumusama bile yalan dolan ya benim 3 hafta oldu yumusamis silinmis diyeli ne dogan var ne gelen😅

Kızlar iyi geceler bugün saat 16.40ta bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım çok şükür mememi tuttu sütüm geldi altını pisletti çok yoğunum yazamadım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hiç korkmayın sezaryen epidural çok konforlu gerçekten🤲🌸
Canım hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıklı uzun ömürler versin 🙏

Evin sıcaklığı 27 derece ve çok nem var bebeleri bu durumda nasıl giydirmek gerekir ben uzun kollu body çorap üzerine ince müslin örtüyorum.

Ya bu yumusama bile yalan dolan ya benim 3 hafta oldu yumusamis silinmis diyeli ne dogan var ne gelen😅
Kız bu işler böyle cnm. Benimde nişanim geldi bir hafta önce. Yani belli olmuyor. Bebeğin artık keyfini bekliyoruz.
Kizlarim nerdeyse gününde doğdu. Ama bundada ağrılarım önce başladı. Hiç belli olnaz yani. Hayırlı sağlıklı bir şekilde dogurmak nasip etsin Allahim hepimize

Yok cnm, hastaneye geldim uçtu gitti sancılar, ama yinede 60 in üstünde. Alt taraf yumsamis. düzenli değil daha sancılarım.

36. Haftayi geçtimi hastaneye gönderiyorlar.
Ama randevum yarın daha.
Ben 36da dogumu konuşmak için hastaneye gittim.dun kendi doktoruma gittim.acil birsey olursa hastaneye gidicem artık kan su vs gelmesi yada sanci. Birde 40.haftada kendi doktorumda randevum var.

Kız bu işler böyle cnm. Benimde nişanim geldi bir hafta önce. Yani belli olmuyor. Bebeğin artık keyfini bekliyoruz.
Kizlarim nerdeyse gününde doğdu. Ama bundada ağrılarım önce başladı. Hiç belli olnaz yani. Hayırlı sağlıklı bir şekilde dogurmak nasip etsin Allahim hepimize
Ben bugun kocami gondericem nasipse nasilsa dogmaya niyeti yok benim findigimin😅

2 haftada bir.arada hastaneye gittim sadece bir kere. Haftaya gelim mi dedim yok dedi :)
Ben her haftaya düştü randevum cnm. Bir hafta sonrada 2-3güne düşecek. Benim ağrılarım var belkide o yüzdendir.
Ben bugun kocami gondericem nasipse nasilsa dogmaya niyeti yok benim findigimin😅
Kocisin giderse kızın üzülür belki gitmesin diye doğmak ister 😂
Ben de beklemedeyim
Bekliyelim bakalım. Kime sıra gelecek 😉

Ben her haftaya düştü randevum cnm. Bir hafta sonrada 2-3güne düşecek. Benim ağrılarım var belkide o yüzdendir.

Kocisin giderse kızın üzülür belki gitmesin diye doğmak ister 😂

Bekliyelim bakalım. Kime sıra gelecek 😉
Niyetim o yonde canim dogsun artik kocami ozledim eski hallerimi ozledim ooo cok sey ozledim ya

Biraz benim tercihim biraz da şartlar diyim.Ama şunu söyleyim durumunuz müsaitse normal yapın.Sezaryen gerçekten çok ağrılı bir süreçmiş.İlk doğumum benim de.Kan sulandırıcıyı bir gün önceden bıraktım.
Aslinda ben de tam olarak sizin durumunjzdayim. Biraz istek biraz şartlar gibi. Sezeryan olursa bir gün önceden birakiriz dedi,normal istersen de yine bir gun onceden biraktirip suni sanciyla dogumu deneriz dedi. Ben de kaygi var sadece ,ya igneyi birakamadan kendi gelirse nolcak diye. Sezeryanin agrisi dediginiz gibi coktur belki ama daha garanti olmuş saglicakla kucaginiza almissiniz💞 insallah sizde bir an once hemencik toplarsiniz

X