2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Herkese hayırlı akşamlar güzel anneler internete çok sık giremiyorum bebişten dolayı bugün doğumu olacak arkadaşlar vardı sayfalar o kadar çok ki ilerlemiyor sayfalar donuyor bugün doğum yapan annelerimize hayırlı olsun bebişlerini analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsünler inşallah doğum için bekleyen annelerimize de Rabbim hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin

Önce herkesi telaşa soktun şimdi 0 sancı 😂😂😂 zaten hep öyle olur. Oğlunu doktorlar zorla getirecek sonunda 😂
Ben de öyle düşünüyorum en sonunda suni sancıyla doğurmak zorunda kalıcam sanırım 😂
Yok canimm hergun mobing uyguluyor gece yatarken acaba sancıyla kalkacakmiyim diye yatiyor ama husran 🤭🤭
Benimki de bu işler bitene kadar gelmesin ama bayrama da kalmasın diyo sipariş veriyoruz sanki😂
Benim bebeğin kafası bir türlü istenilen pozisyona gelmiyordu doktor heran sezeryana dönebiliriz epidural yaparsam genel anestezi ile sezeryana almam gerekiyor yoksa spinalle sezeryan yapacağım dedi. 9 cm açıklığım varken bile kafası istenen pozisyonda değildi sonra allahtan bir güç geldi ıkın ıkın 10 dk da indirdim çocuğu olması gereken yere.😎
Ben de bugün konuştum Gökhan beyle doğum anında istersen epidural yaparlar önceden planlamamiza gerek yok dedi bakalım bebişim bir gelmeye karar versin de önce😄

Ay nstye girdim şimdi 0 sancı😂 Ben elendim kızlar siz devam edin 🙈😂
Yinemi gollllllllll değil :KK70::KK70:

Hayy masallah güzel grubun guzell anneleri yeni doğum yapanlara hayırlı ugurlu olsun bugün yapacaklar da sağlıcakla kucağına aldın insallah kimse kalmadı kalanlar el sallasın bakalim 😂😂😂
Bennnnnn ✋✋✋✋:KK70:

Kızlar merhaba ben de bugün yüksek tansiyon nedeniyle 37+0 da oğlumu sezeryanla kucağıma aldım. Çok minnacık 2675gr 49 cm doğdu.
Allah bağışlasn sağlıkla büyütün inşallah

@Mincir38 gmz41 gmz41 kızlar merak etmeyin siz sona kalmazsınız çünkü en son ben doguracakmsm gibi hissediyorum 😅🙆🏼‍♀️
Heyyy herkesin tahtımda gözü var ya :KK70:

Yarın sabah doğuma giriyorum bende, doktor bugün tüm tetikleri yaptı. 3. Sezeryanım ama yinede endişeliyim sezeryan doğum aralarim çok kısa ilk dogumum 2017-2019 buda 2021 bu beni biraz endişelendiriyor. Gece 12 den sonra yeme içmeyi kes dedi. Spinal anestezi uygulanacak 2 yaşında oğlum var en cokda geride onu bırakıp doğuma gitmek çok endişelendiriyor beni. Covidden dolayı ziyaret kabul ediyormu hastaneler yani oğlumu görebilecek miyim onu bile bilmiyorum.
Cnm maşallah 3.sezeryan tecrübelisin
Sağlıkla kucağına al inşallah 🤲

Gelir gelir beklicegiz. Hayırlısı işte... Bakalım kim sona kalacak.
Bebislerimiz biliyor geleceği zamanı cnm. Sen merak etme

Önce herkesi telaşa soktun şimdi 0 sancı 😂😂😂 zaten hep öyle olur. Oğlunu doktorlar zorla getirecek sonunda 😂

Allah yardımcın olsun. Zor cnm. Benim kızımda 2 yaşındaydı ikinci kızım için hastaneye gittiğimde çok zor gelmişti. Birde iki gün sürünce dogumum, bana küsmüstü 🤭

As hayırlısı. Yerleşme ve asaga inme sancısı dır. Benimde var. Helede geceleri hiç durduruyor. İç çamaşırı bile giyinmek istemiyorum. O bölgeye birsey degmesini
Aynen öyle kanka..
Sağlıkla gelsinlerde inşallah

Benim bebeğim eve getirdim iki üç gün sonra hastaneye götürdük film cekildi gaz doluydu lavman verdi doktor onun üstüne iyi oldu şimdi zinco damla kullanıyorum verdiğim 10 dk icinde rahatlatıyor az önce agladı baya öglen vermedim onu verip karnına kasıklarına youtubede izledim gaz masajını yaptım sürekli yapıyorum hergün günde 2 defa gazı baya gidiyor rahatlatıyor zeytin yagı veya bebek yagı sürüyorum rahatlıyor baya

Linkini atıyorum

Bugün doğum yapacak olanların çoğu sezeryandi kendilerine gelemediler galiba inşallah güzel geçmiştir doğumları.benimde bugün kontrolüm vardı son on gün ama bence beklemez dedi doktor. 3700 olmuş kilosu haftaya pazartesiye kadar zaman yoksa suni ile başlatalım dedi. Bu hafta ekstra hareket hurma ye ve yer sil el ile dedi hadi kolay gelsin bana yoksa bu tosbik sığmayacak doğum kanalına az daha kilo alırsa ayrıca kanalada girmems hala ama baya aşağıda dedi

Allah yardımcın olsun. Zor cnm. Benim kızımda 2 yaşındaydı ikinci kızım için hastaneye gittiğimde çok zor gelmişti. Birde iki gün sürünce dogumum, bana küsmüstü 🤭

As hayırlısı. Yerleşme ve asaga inme sancısı dır. Benimde var. Helede geceleri hiç durduruyor. İç çamaşırı bile giyinmek istemiyorum. O bölgeye birsey degmesini
Doktor normal dedi bu savcıya biraz yumuşama var ama acilma yok dedi bakalm ne zman gelecek yavru

Bu işler hiç belli olmuyo 😂

Açılma yoksa da olduracaksin oynaya oynaya 😄

Ben de şimdi hastaneden geldim kızlar ne sancı var ne bebiş kanala girmiş yani doğuma dair hiç belirti yok 😂 hadi hayırlısı. 3350 gram olmus poncigim.

Bu arada doktora dedim ki normal doğum istiyorum ya doğumu tetiklemek ya da kolaylaştırmak için diyelim neler önerirsiniz dedim. Bana diyo ki bunlar hiç bilimsel şeyler değil ki bu hormonla alakalı vücut ne zaman hazır olursa hormonu salgılar . Dedim biliyorum tabi ki yani tetiklemek derken hani yürüyüş yapın merdiven inin çıkın falan derler ya doğumum kolay olsun istiyorum o anlamda soruyorum dedim. Dua et dedi bana 😂 Bunlar bilimsel şeyler değil diyip dua et demesi çok tuhaf geldi 😂😂 Zaten her gün dua ediyorum hayırlı sağlıklı kolay bir doğumum olsun diye onun yeri çok ayrı ama diğerlerine bunlar bilimsel şeyler değil diyip tavsiye olarak dua et demesine güldüm baya 🙈😂
Bebisinin kilosu masallah cok guzel tam normal doguma uygun tetikletmekte iyi degilmis suyu geliyor mus bebek kanala inemiyormus falan bayagi karisik isler dua edip beklicez canim

Yarın sabah doğuma giriyorum bende, doktor bugün tüm tetikleri yaptı. 3. Sezeryanım ama yinede endişeliyim sezeryan doğum aralarim çok kısa ilk dogumum 2017-2019 buda 2021 bu beni biraz endişelendiriyor. Gece 12 den sonra yeme içmeyi kes dedi. Spinal anestezi uygulanacak 2 yaşında oğlum var en cokda geride onu bırakıp doğuma gitmek çok endişelendiriyor beni. Covidden dolayı ziyaret kabul ediyormu hastaneler yani oğlumu görebilecek miyim onu bile bilmiyorum.
Benim de 3. Sezeryan im olacak. Doktora bir riski var mı dedim. 5 e kadar yolu var dedi 😄

Aynen canım sağlıklı olsun da 2 gün çabuk geçer benimki sonradan girdi küveze eve getirip 1 gün bile olsa geri gitmesi çok daha zor Rabbim kuzunu eve getirdiğinde sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah
Doğru eve gelip gitmesi daha zor Allahım hiç birimizi evlatlarımızla sınamasın 🥺♥️

yürüyüş yapmak normal doğum olmasına ve doğumu yaklaştırmaya etki eder mi acaba biliyor musunuz? :KK22: hurmayı duydum da..

yürüyüş yapmak normal doğum olmasına ve doğumu yaklaştırmaya etki eder mi acaba biliyor musunuz? :KK22: hurmayı duydum da..
Evet doktorum günde 40 dakika tempolu yürüyüş günde 5 hurma 2 fincan ahududu yaprağı çayı iç dedi doğumu kolaylaştırır kasılmaların kendiliğinden başlamasını sağlar dedi ayrıca ben squat ve pilates yapıyorum

Evet doktorum günde 40 dakika tempolu yürüyüş günde 5 hurma 2 fincan ahududu yaprağı çayı iç dedi doğumu kolaylaştırır kasılmaların kendiliğinden başlamasını sağlar dedi ayrıca ben squat ve pilates yapıyorum
normalde pek hareket edemiyorum ağrılarım var ama normal ve kolay bir doğum yapmayı, geç doğum yapmamayı çok istiyorum. yürürüm bunlar için ağrı olsa da. çok teşekkürler bilgi için :)

Beni unutuyorsun heralde. 26 sina gün verdi benim doktorum 😄 gerçi bu işler tarihe bakmiyor da 😊

Hayırlı olsun canim. Güle güle büyüt bebeğini. Benim ilk kızım 37. Haftada alınmıştı. 2950 gram 48 cm di. Minnacicik oluyorlar, kiyafetleri hep kocaman geliyor. Ama korkma hemencecik büyür bebişin 🥰
seninle haftamız aynı canım sezeryan mı olacaktı 😁
Bu işler hiç belli olmuyo 😂

Açılma yoksa da olduracaksin oynaya oynaya 😄

Ben de şimdi hastaneden geldim kızlar ne sancı var ne bebiş kanala girmiş yani doğuma dair hiç belirti yok 😂 hadi hayırlısı. 3350 gram olmus poncigim.

Bu arada doktora dedim ki normal doğum istiyorum ya doğumu tetiklemek ya da kolaylaştırmak için diyelim neler önerirsiniz dedim. Bana diyo ki bunlar hiç bilimsel şeyler değil ki bu hormonla alakalı vücut ne zaman hazır olursa hormonu salgılar . Dedim biliyorum tabi ki yani tetiklemek derken hani yürüyüş yapın merdiven inin çıkın falan derler ya doğumum kolay olsun istiyorum o anlamda soruyorum dedim. Dua et dedi bana 😂 Bunlar bilimsel şeyler değil diyip dua et demesi çok tuhaf geldi 😂😂 Zaten her gün dua ediyorum hayırlı sağlıklı kolay bir doğumum olsun diye onun yeri çok ayrı ama diğerlerine bunlar bilimsel şeyler değil diyip tavsiye olarak dua et demesine güldüm baya 🙈😂
ay orası da öyle ya doguruveriosun bişi anlamadan 🤣
Yinemi gollllllllll değil :KK70::KK70:

Bennnnnn ✋✋✋✋:KK70:

Allah bağışlasn sağlıkla büyütün inşallah

Heyyy herkesin tahtımda gözü var ya :KK70:

Cnm maşallah 3.sezeryan tecrübelisin
Sağlıkla kucağına al inşallah 🤲

Aynen öyle kanka..
Sağlıkla gelsinlerde inşallah
senin haftan neydi canım 😁

Yaa..aynı yastaymiş, sende ağladınmi doğumdan 1 gün önce kızından ayrı kalacaksın gibi yani nasıl desem ihanet gibi bir his kaplıyor içimi. Bide zor oluyormu 2 çocukla sonrası 🙈

X