2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar merhaba ☀️ ben de bugün doğum yaptım. Gece hiç uyuyamamıştım ağrım falan da yoktu. Sabah ezanı okundu hala ben de uyku yoktu. Tam dalar gibi oldum çişim geldi sanıp koşa koşa tuvalete gittim ama tutamadım anladım suyum geldi. Benim kan ile beraber geldi her yer kan ve su oldu evde. Hastaneye geldim 1 cm açılmam vardı ama rahmin yumuşamış dedi doktor. Epidural ister misin diye sordular. Ben de size bırakıyorum demiştim. O doğumu uzatır dedi yapmadı. Ara ara yürüyüş yap koridorda açılman hızlansın dedi. İki kez tur attım yine ağrım yoktu. Açılmam 3 cm olmuşu. Sancı verdiler 1 saat içinde şiddetlendi ağrılarım dayanamaz hale geldim doktoru çağırın dayanamıyorum dedim epidural istiyorum dedim doktor baktı bebeğin kafası gelmiş hemen doğumhaneye alın dedi ve iki kez ıkınırsan bebek gelir dedi. 10 dakika içinde bebişim geldi. Saat 10.45 gibi. Çok şükür isteyen herkese nasip olsun 🌸
Gözün aydın canım 😍 ne güzel kolay bi doğum olmuşa benziyor. Allah bebeğine ve sana hayırlı güzel ömürler versin.

Ben bol bol kıyafet koydum bebiş için hastanedekıleri kullanmam diye duşundum. Valizimde yok yok:)) hastane uzak bana nerdeyse bir saat ve koronadan sadece gunde bir kışı bir saat ziyaret edebılcekmış. Inşallah çok kalmayız herşey yolunda gider. Tek olacagı mı düşünmek çok canımı sıkıyor
Bende ilkinde senin gibi düşünüyordum. Ama sonra daha rahat. Onlar yk yor getiriyor. Eve gelince onları yıkamak var birde.
Evet ya maalesef bizim burdada aynı. Bir saat bir kişinin haki var. Banada hastane yarım saat cnm.
Normal olursa 2-3 günde çıkıyorsun. Ben hep erken çıkıyordum. Canım sıkılıyor.
Sezeryan da biraz daha fazla.

Sen ne koydun çantana?

Kızlar merhaba ☀️ ben de bugün doğum yaptım. Gece hiç uyuyamamıştım ağrım falan da yoktu. Sabah ezanı okundu hala ben de uyku yoktu. Tam dalar gibi oldum çişim geldi sanıp koşa koşa tuvalete gittim ama tutamadım anladım suyum geldi. Benim kan ile beraber geldi her yer kan ve su oldu evde. Hastaneye geldim 1 cm açılmam vardı ama rahmin yumuşamış dedi doktor. Epidural ister misin diye sordular. Ben de size bırakıyorum demiştim. O doğumu uzatır dedi yapmadı. Ara ara yürüyüş yap koridorda açılman hızlansın dedi. İki kez tur attım yine ağrım yoktu. Açılmam 3 cm olmuşu. Sancı verdiler 1 saat içinde şiddetlendi ağrılarım dayanamaz hale geldim doktoru çağırın dayanamıyorum dedim epidural istiyorum dedim doktor baktı bebeğin kafası gelmiş hemen doğumhaneye alın dedi ve iki kez ıkınırsan bebek gelir dedi. 10 dakika içinde bebişim geldi. Saat 10.45 gibi. Çok şükür isteyen herkese nasip olsun 🌸
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin 🎈

Canim tesekkur ederim sordugun icin😍 cok sık yazamiyorum ama takipteyim sizi 🤗 cok sukur bizde her sey yolunda bayramdan önce ben de bebisime kavusacagim Allah'in izniyle. Senin de 5 temmuzdu degil mi yanlis hatirlamiyorsam insallah saglikla kucagina alirsin mis kokulu yavrunu🤲
İyi canım çok sevindim artık hepimiz mutlu sona yaklaştıkça 🥰 Evet doğru hatırlıyorsun inşallah Pazartesi günü yavruma kavuşacağım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah 🤲🌸

İyi geceler kızlar sezaryen doğum yapanlar size bi sorum olucaktı şimdi ben 24 haziranda doğum yaptım ama kanamam falan çok az ilk iki gün vardı ama normaldi yani ilk gün yoğundu biraz sonra kesildi yani içimdemi kaldı ne yaptı 😅🤷‍♀️Korse falanda takıyorum inşallah karnım falan iner ya 🤦‍♀️

Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. Bol bol kokla cennet kokulunu. Bebek ile öyle makineler bir değil. Bebislerin damaklari ve eme daha etkili. Makine kullanan kişilerden gördüm ki süt kesiliyor bir mütet sonra. O yüzden emzir bol bol cnm.
Merak etme aç olsa ağlar bebisin. Tabi emerken yoruluyor, o yüzden kulak memesine oyna geri emsin annesi. Uyuklamasin.
Benim bebeğim 10 gündür doğudu ve hep küvezde ben sağmak zorundayım sütümü kesilir mi ki 🥺 zaten kokusunu bile bilmiyorum evladımın hiç kucağımada alamadım 😔 sütümde giderse Allah korusun

Bende ilkinde senin gibi düşünüyordum. Ama sonra daha rahat. Onlar yk yor getiriyor. Eve gelince onları yıkamak var birde.
Evet ya maalesef bizim burdada aynı. Bir saat bir kişinin haki var. Banada hastane yarım saat cnm.
Normal olursa 2-3 günde çıkıyorsun. Ben hep erken çıkıyordum. Canım sıkılıyor.
Sezeryan da biraz daha fazla.

Sen ne koydun çantana?
Annem geldi o yıkar artık. Inşallah bende normal yaparım erkenden çıkarım. Ben ıkı tane onlu Set koydum 4 tane falan 5li Set. Kendime pijama terlik bakım urunleri. Çay kahve çerez. Bebeğe emzik biberon bez. Hastanede olsa bile koydum yinede. Bir depend koymadım onu giyip giderim artık

Masallah cok imrendim ne güzel bir dogum olmus 😍 kesi dikis falan oldu mu acaba? Bir de böyle hizli ilerlemesi icin herhangi birsey yaptin mi canim?
Bebeğim yanımda uyuyor şuan, doğum yapacak arkadaşlar da sağlıkla kavuşsunlar inşallah yavrularına 🤲🏻
Gözünüz aydin 😊 Saglikli ve güzel bir ömrü olsun insallah miniğinizin 🌸

Yaaa bende 34+6 da 1655 olarak doğuduk küvezdeyiz şuan sizin kaç gün küvezde kaldı ve ne kadar sürede kilo aldı acaba biz kilo almayı bekliyoruz 2 kg üstü olursa taburcu olucaz inşallah 🥰
Canım biz çok şükür küvözde kalmadık doğumdan 4 saat sonra getirdiler annesş emmesi için zorlama yorma dediler mama aldırdılar biberonla ememezse kaşıkla verceniz dediler ama biberonu aldı daha sonra emzirme deselerde kokumu alsın bari diye göğsüme dayadım kendiliğinden emmeye başladı ertesi gün kontrollerde doktorlar bu bebeğin sizde neişi var küvözde olması lazım desede kendi doktorumuz emiyor buyüzden ayırmadık anneden dediler sonra taburcu olduk ilk 3 gün sonra 7. Ve 15. Gün kontrollere gittik kilo alımı yerinde olunca onlarada gitmiyoruz artık sana tavsiyem eğer emzirmeye geçmediysen danış doktorlara emzirmek istiyorum de bebeğin emerse seninde sürecin hızlanır biz 25 haftalıkken ciğer geliştirici vurulmuştuk onunda faydasının çok olduğunu düşünüyorum en kısa ve hayurlı zamanda en sağlıklı zamanda biran önce kavuş bebişine inşallah ama nekadarda kalırsa artıları var biliyorsundur emin ol bizden daha güzel koruyup bakıyolar bebeğin kucağında olunca büyük sevinç ama korkularda okadar büyük benim kızım arada nefes almayı unutup bikaç saniye tutuyodu sonra kendine gelince ödüm kopuyodu mesela çok şükür toparladık ama darısı biran önce size i şallah😊 bebişin sağlıklı şükürler olsun ilk ve son ayrı günleriniz olsun inşallah

İyi geceler kızlar sezaryen doğum yapanlar size bi sorum olucaktı şimdi ben 24 haziranda doğum yaptım ama kanamam falan çok az ilk iki gün vardı ama normaldi yani ilk gün yoğundu biraz sonra kesildi yani içimdemi kaldı ne yaptı 😅🤷‍♀️Korse falanda takıyorum inşallah karnım falan iner ya 🤦‍♀️
Canım sezaryen sonrası 1. Hafta kontrole gittiğimde benimde çok azdı yoktu hatta doktor rahimde kan birikintisi var biraz dedi 3 gün kullanacapım bi ilaç verdi kullandım hatta korkmuştum kanamamı getircek çok olursa falan diye ama oda yok 15. Günümden beri bildiğin abdestli geziyorum ☺️ nırmal olabilir yani yinede danışıp bi muayene olursun tabi

Benim köpüş var gerçi onu yürüyüşe çıkarttığımda kullanır mıyım acaba dedim neyse doğunca karar veririm 🙈
ayy köpüş mü var çok severim 😍 belki Eylül Ekim gibi kullanabilirsn canım bı araştır bakalım
Evet cnm. Pijama takımı sen kaç tane koydun?
Evet bebise hiç birsey gerekmiyor. Hersey hastaneden alıyorsun. Tabi eve götürmüyorsun.

Bol bol hava alsın göğüslerin. İmkanın varsa sütyen falan giyinme. Salı ver göğüsleri. Çabuk toparlıyorum o zmn
ben normal doğum olursa diye 1 tane alt üst pijama sezeryan icin bi tane gecelik bide belki fotocu fln olur da çekim yaptırabilirsem diye beyaz süslü gecelik takımlarından koydum Pandemiden dolayı çekim yaptrmayan tek hastaneyi bulmuşum 😅
Çok şükür canım ben iyiym bebişte iyi istenilen kiloya ulaşmasını bekliyoruz inşallah doktorun istediği kiloya ulaşırsak küvezden çıkıcak evimize gidicez inşallah 😍🎈
istenilen kilo kaçmış kuzum ins hemen ulaşır da kavuşursun bebise ya 😍 hastane yakın mı hergun gidio musun görmeye

Hyt-123 Hyt-123 canım benim ynimda olan bebek memeyi tutamıyor mecbur buna da sağıp veriyorum kuvozdekine de sağıyorum. Çocuğun kafası memem kadar zaten ağzına sığmıyor sinir olfum

Canım biz çok şükür küvözde kalmadık doğumdan 4 saat sonra getirdiler annesş emmesi için zorlama yorma dediler mama aldırdılar biberonla ememezse kaşıkla verceniz dediler ama biberonu aldı daha sonra emzirme deselerde kokumu alsın bari diye göğsüme dayadım kendiliğinden emmeye başladı ertesi gün kontrollerde doktorlar bu bebeğin sizde neişi var küvözde olması lazım desede kendi doktorumuz emiyor buyüzden ayırmadık anneden dediler sonra taburcu olduk ilk 3 gün sonra 7. Ve 15. Gün kontrollere gittik kilo alımı yerinde olunca onlarada gitmiyoruz artık sana tavsiyem eğer emzirmeye geçmediysen danış doktorlara emzirmek istiyorum de bebeğin emerse seninde sürecin hızlanır biz 25 haftalıkken ciğer geliştirici vurulmuştuk onunda faydasının çok olduğunu düşünüyorum en kısa ve hayurlı zamanda en sağlıklı zamanda biran önce kavuş bebişine inşallah ama nekadarda kalırsa artıları var biliyorsundur emin ol bizden daha güzel koruyup bakıyolar bebeğin kucağında olunca büyük sevinç ama korkularda okadar büyük benim kızım arada nefes almayı unutup bikaç saniye tutuyodu sonra kendine gelince ödüm kopuyodu mesela çok şükür toparladık ama darısı biran önce size i şallah😊 bebişin sağlıklı şükürler olsun ilk ve son ayrı günleriniz olsun inşallah
İnşallah canım benim hiç kucağıma vermediler ki doğurdum aldıp götürdüler emzirmek istedim izin vermediler çok şükür sağlıklı tek tesellim bu 1800 gr olunca emzirmeme izin vereceklermiş inşallah hepimiz sağ salim büyütürz meleklerimizi 🌺

Hyt-123 Hyt-123 canım benim ynimda olan bebek memeyi tutamıyor mecbur buna da sağıp veriyorum kuvozdekine de sağıyorum. Çocuğun kafası memem kadar zaten ağzına sığmıyor sinir olfum
Biraz şerbet sür göğüsüne hemen tutar canım hastanede hemşireler genelde öyle yapıyor

ayy köpüş mü var çok severim 😍 belki Eylül Ekim gibi kullanabilirsn canım bı araştır bakalım

ben normal doğum olursa diye 1 tane alt üst pijama sezeryan icin bi tane gecelik bide belki fotocu fln olur da çekim yaptırabilirsem diye beyaz süslü gecelik takımlarından koydum Pandemiden dolayı çekim yaptrmayan tek hastaneyi bulmuşum 😅

istenilen kilo kaçmış kuzum ins hemen ulaşır da kavuşursun bebise ya 😍 hastane yakın mı hergun gidio musun görmeye
2 kilo üstüne ulaşmasını istiyorlar biz 1780 gr olduk 🎈 evet 15 dk mesafe var annemde kalıyorum hastane anneme yakın her gün gidiyorum ama göstermiyorlar süt sağıyorum götürüyorum belki gösterirler diyorum ama göstermiyorlar en azından biraz daha yakın his ediyorum gidince 🥺 haftada bir kere tek izin var görmeye doğumdan bu yana 2 defa gördüm tavşanımı🥰

Canım sezaryen sonrası 1. Hafta kontrole gittiğimde benimde çok azdı yoktu hatta doktor rahimde kan birikintisi var biraz dedi 3 gün kullanacapım bi ilaç verdi kullandım hatta korkmuştum kanamamı getircek çok olursa falan diye ama oda yok 15. Günümden beri bildiğin abdestli geziyorum ☺️ nırmal olabilir yani yinede danışıp bi muayene olursun tabi
BEnde dün gittim ama doktor dikişlerime baktı iğleşmişsin falan dedi o kadar 🤷‍♀️Normaldir herhalde

X