- 24 Aralık 2010
- 1.279
- 1.084
Gözün aydın canım ne güzel kolay bi doğum olmuşa benziyor. Allah bebeğine ve sana hayırlı güzel ömürler versin.Kızlar merhaba ben de bugün doğum yaptım. Gece hiç uyuyamamıştım ağrım falan da yoktu. Sabah ezanı okundu hala ben de uyku yoktu. Tam dalar gibi oldum çişim geldi sanıp koşa koşa tuvalete gittim ama tutamadım anladım suyum geldi. Benim kan ile beraber geldi her yer kan ve su oldu evde. Hastaneye geldim 1 cm açılmam vardı ama rahmin yumuşamış dedi doktor. Epidural ister misin diye sordular. Ben de size bırakıyorum demiştim. O doğumu uzatır dedi yapmadı. Ara ara yürüyüş yap koridorda açılman hızlansın dedi. İki kez tur attım yine ağrım yoktu. Açılmam 3 cm olmuşu. Sancı verdiler 1 saat içinde şiddetlendi ağrılarım dayanamaz hale geldim doktoru çağırın dayanamıyorum dedim epidural istiyorum dedim doktor baktı bebeğin kafası gelmiş hemen doğumhaneye alın dedi ve iki kez ıkınırsan bebek gelir dedi. 10 dakika içinde bebişim geldi. Saat 10.45 gibi. Çok şükür isteyen herkese nasip olsun